קצת היה לי קשה להגדיר את הכותרת כי זה מצב מוזר שפעם ראשונה קורה לי.
אני הכרתי אותה לפני כמה חודשים כשהיה לה חבר ולי היתה חברה. אני וחברה שלי נפרדנו והיא היתה עם חבר שלה עוד כמה חודשים, בזמן הזה דיברנו צחקנו היתה לנו אינטרקציה טובה. היא נפרדה מחבר שלה ואחת הסיבות הן- אני. יצאתי איתה לדייט בים הכל הלך ממש מצויין (היו כמה סגירות). הגדרנו את עצמנו ביחד בהתחלה, ואחרי יומיים היא אמרה לי שהיא מרגישה זולה שהיא קופצת מבן אחד שהיתה איתו חצי שנה ישר לאחר והיא רוצה קצת זמן לחשוב על זה למרות שהיא ממש רוצה שניהיה ביחד.
הכל המשיך כרגיל התנגתי כאילו כלום לא קרה היא המשיכה לתת לי IOI והכל נראה כרגיל. היא נסעה לבית מלון עם המשפחה לשבוע. כל יום היא התחברה לפייס דיברנו קצת בצ'ט והלך באמת בצורה סדירה ולא שמתי לב לשום שנוי. עד שיום אחד היא לא התחברה ולא ענתה לשום טלפון. לא הבנתי מה קרה, היא פתאום היתה יבשה אלי לא פתחה שיחות לא שום דבר. אפילו פרסמתי לה משהו מצחיק על הוואל בפייסבוק והיא לא ענתה לזה ואפילו מחקה את הפוסט! וואלה פשוט אין לי שום מושג מה קרה בזמן הזה אחרי שאנחנו מכירים מלא זמן היא אפילו אמרה לי שהיא אוהבת אותי.
יש רעיונות? מה קרה שאני לא שמתי לב?
מה אני צריך לעשות עכשיו? (זה הגיע למצב ששניינו מחוברים ולא מדברים אחד עם השני כי לא נעים לי כבר לחפור לה).