קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אהלן - זה שוב אוראל - פוסט חדש ישן רשמי
    על ידי NellyZ בפורום דיבורים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 20-09-2006, 21:01
  2. למחוק עשיתי בטעות דאבל פוסט
    על ידי ילד הכדורגל בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 25-04-2006, 01:06
  3. מקרה בהמשכים ..חידה 2.
    על ידי CompleX בפורום רפואה ובריאות
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 24-02-2006, 20:40
  4. מקרה בהמשכים...1-סוג של חידה.
    על ידי CompleX בפורום רפואה ובריאות
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 07-02-2006, 21:24
  5. מי זה בסוף ב"פוסט המליון" ?
    על ידי -עדי- בפורום דיבורים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 03-10-2005, 17:49
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 17

טכניקות שכנוע והובלה, פוסט בהמשכים

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ברירת מחדל טכניקות שכנוע והובלה, פוסט בהמשכים

שלום כולם,
    תו"כ התגובות שלי פה אני מידי פעם זורק טכניקות שכנוע – ואני חושב שיהיה הרבה יותר נוח אם אני אסדר אותן פה. לפעמים שימוש בטכניקות פשוטות יכול לסדר לכם מצב שהיה יכול להיות מצב הרבה יותר מסובך.

טכניקה מס 1

הצדקות. אנשים מנסים באופן אוטומטי להצדיק הכל בראש שלהם, אם תעזור לה להצדיק משהו, יש סיכוי גדול יותר שתקבל את מה שאתה רוצה.

השימוש: מאוד פשוט, כל דבר שאתם רוצים, תצדיקו אותו. רוצים לשבת בכיסא של מישהו? תגידו שכואב לכם משהו. רוצים לקחת מישהי לרקוד? תגידו שיש לכם 2 רגליים. ככל ההצדקה תשמע יותר קשורה לבקשה, הסיכוי שהיא תקבל אותה גדל.

טכניקה מס 2

תבקשו משהו קטן שאתם יודעים שהיא תסכים אליו, אחר"כ תבקשו משהו גדול יותר.
    כשמישהו מסכים לעשות משהו שאתם רוצים, הוא מנסה להצדיק את ההסכמה שלו לעצמו (ראו טכניקה מס' 1). ההצדקה של רוב האנשים היא שהם אנשים נחמדים, או שהם מחבבים אתכם. אפשר לחזק את ההצדקה הזאת פשוט ע"י שימוש במילים האלה ממש. ("את יודעת מה, נראה לי שאת קצת רוצה אותי." או "את יודעת מה, את באמת בן אדם טוב." משהו על הקווים האלה)
    אחרי שהם מאמינים בהצדקה מסויימת, הם ימשיכו להתנהג לפיה.

שימוש: למשל קינו. אם אנחנו בונים את הקינו שלנו לפי סדר מסויים של "בקשות הולכות וגדלות", ונחזק בכל פעם את ההצדקה, נוכל להתקדם מינית מאוד, מהר מאוד. זה עובד בכל תחום, תשלבו את זה בכל חלק של הגיים שלכם, ותקבלו תגובות מאוד חזקות של חיבה ואמון.

טכניקה מס 3

תגידו משהו שיש הרבה לחץ להסכים איתו, ותקשרו את ההסכמה להצעה אחרת שלכם.
    . קצת מסובך להסביר, מאוד קל להדגים.

שימוש: הפעם נדגים על תחום אחר.

"תגידי, את בחורה ספונטנית?"
    "-כן ברור אני בלהבלהבלה"
    אוהבת פנקייקים?"
    -"כן! וואי אני הכי אוהבת בלהבלהבלבל..."
    "וואו מעולה, יאללה בואי, קופצים אלי. אני מכין את הפנקייקים הכי טובים בארץ. בדוק."

היא כבר הסכימה עם העובדה שהיא בחורה ספונטנית. היא הסכימה עם העובדה שהיא רעבה ושהיא אוהבת פנקייקים. אצל רוב האנשים התנהגות לא עקבית מובילה לפחד מדחיה חברתית והיא תיהיה "חייבת" להסכים לכל דבר אחר שמתאים להתנהגות שלה עד עכשיו.

טכניקה מס 4

תיצרו אשלייה של אפשרות. אתם אכלתם את הטכניקה הזאת כל כך הרבה פעמים בחיים שלכם שזה פשוט עצוב שאתם לא מכירים אותה בע"פ.

ברמנים, מלצרים, ואמא שלכם, עושים את זה כל הזמן. במקום להציג שאלה שניתן לענות עליה בחיוב או בשלילה, אנחנו מציגים שתי אפשרויות שמועילות לנו.

ערס א' נכנס לפאב ומזמין וודקה רדבול. אני יודע שלא מעניין אותו באיזו וודקה אני אשתמש ושאם הוא היה מבין טיפה באלכוהול הוא היה יודע להגיד לי להשתמש בוודקה הרגילה לערבובים, אבל במקום, אני מרים את שתי הבקבוקי וודקה הכי יקרים שיש לי בדיספליי. הוא בוחר אחד כי הוא לא חושב באותו הרגע על אפשרות אחרת והוא משלם 70 שקל על וודקה רדבול. פרייארים לא מתים, רק מתחלפים.

שימוש:
    א'- אל תזמינו וודקה רדבול, גם ככה אתם מקבלים אולי טיפה וחצי של וודקה ואתם לא תדעו בכלל. חרא של דבר בלי שום קשר.
    ב'- תנו הצעות כפולות. "פאנקייק או סלט מוקפץ?", "יורקת או בולעת?" (לילדים, זה לא באמת משנה מה, העיקר שאתה גומר בפה...), "רוצה לעשות טיול אלי ברגל או ניקח מונית?" זה לא משנה מה, העיקר שתנו לה את האשלייה שהיא זאת שבוחרת כדי שהיא לא תרגיש שרמוטה, ואתם תוכלו להוביל את הסיטואציה.

עוד בהמשך, אין לי כוח לכתוב כרגע.
    אתם מוזמנים לשאול שאלות.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

טכניקה 1 & 4 חדשות לי ונשמעות חזקות נורא מבחינה פסיכולוגית..אני רק מקווה שיצא לי להשתמש בהן בקרוב כי אם לא...אני כנראה ישכח את זה מהר מאוד :X
    נערך לאחרונה על ידי snopkin; 01-09-2010 בשעה 02:29.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    0
    נקודות
    0

מכיר הכול חוץ מ4 , כול הכבוד מאמרים חזקים .

תומך טכני
    לייקים
    72
    נקודות
    911

הראשון ניראה לי עובד פיצוץ
    תאמין לי כול מאמר שלך עוזר הרבה

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

סטייל אחי תודה רבה

משתמש מתקדם האוואטר של mir123
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Practice makes perfect

הרבה תודה לא הכרתי את 3 ו 4

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    If you can't beat them, be them!

שמע המאמרים של מעולים!
    לא הכרתי שום דבר חוץ מטכניקה מס' 1, ממש תודה! :]

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    זה לא אני... זה אתן ;)

כל הכבוד אחי !!
    עכשיו אני לא יצטרך לשכב עם המנהלת בשביל לקבל ציון טוב

מכין חתימות לפורום בפרטי

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    40

יש עוד טכניקה:
    אתה בהתחלה מבקש ממנה משהו קטן כמו "תביאי לי רגע את הדף הזה" או בקשה שהיא בטוח תסכים אליה, לאט לאט תגדיל את הבקשות "תביאי את המחברת להעתיק שיעורים", משם ל"קחי כסף, תקני לי קרואסון רגע...", משם אתה מקדם את זה עוד ועוד, והבחורה לאט לאט מתרגלת לכך שאתה מוביל אותה ואומר לה מה לעשות, וכשתגיד לה "בואי להסתובב" היא לא תעלה כל כך הרבה התנגדות, כי היא כבר רגילה שאתה מוביל אותה .

הטכניקה היא לא שלי, קראתי אותה איפשהו, ויישמתי אותה (אגב, לדעתי בגלל זה הצלחתי לחתום לבנות על החזה )
    נערך לאחרונה על ידי songoku; 01-09-2010 בשעה 17:57.

משתמש מתחיל האוואטר של avirankatz
    לייקים
    0
    נקודות
    50

תודה, אהבתי מאוד את 4 - חייב לתת לזה נסיון
    ?What have you been up to lately

לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי songoku צפיה בהודעה
    יש עוד טכניקה:
    אתה בהתחלה מבקש ממנה משהו קטן כמו "תביאי לי רגע את הדף הזה" או בקשה שהיא בטוח תסכים אליה, לאט לאט תגדיל את הבקשות "תביאי את המחברת להעתיק שיעורים", משם ל"קחי כסף, תקני לי קרואסון רגע...", משם אתה מקדם את זה עוד ועוד, והבחורה לאט לאט מתרגלת לכך שאתה מוביל אותה ואומר לה מה לעשות, וכשתגיד לה "בואי להסתובב" היא לא תעלה כל כך הרבה התנגדות, כי היא כבר רגילה שאתה מוביל אותה .

הטכניקה היא לא שלי, קראתי אותה איפשהו, ויישמתי אותה (אגב, לדעתי בגלל זה הצלחתי לחתום לבנות על החזה )
    הסיבה שזה עובד לא קשורה לעובדה שאתה "מוביל" אותה, זה קשור לכמה דברים אחרים, אחד מהם זה טכניקה מס' 2 שכתובה למעלה.
    עוד סיבה לזה שזה עובד זה בגלל שאנחנו נוטים לחלק אנשים לאנשים שנמצאים "מעלנו" ואנשים שנמצאים "מתחתינו", אבל זה חפירה..
    בכל מקרה כן זה עובד

אהבתי מאוד!
    טכניקה 1 ו3 מוכרות לי בואריאציות כאלה ואחרות. טכניקה 4 נשמעת מוכרת לי ומובנת מאליו, אבל קשה לי להגיד שהייתי מודע לה.
    לדעתי חשוב גם להוסיף איזה מאמרון על שילוב של קול בדברים האלה, כי אני אישית הבחנתי בתוצאות חזקות (הרבה) יותר כשמשלבים קול נכון במקומות הנכונים (מתקרב כבר לNLP נראה לי).
    הייתי שמח אם תוכל להרחיב בעצמך, או לתת לינק למאמר שירחיב קצת בנוגע לזה שאנחנו מחלקים אנשים לאנשים שנמצאים "מעלינו" ואנשים שנמצאים "מתחתינו".

לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

המשך קצר -

עקרון הסמכות

מגיל קטן אנחנו לומדים לציית. קודם כל להורים, ואז לגננת, למורה, לשוטרים, וכו... בסופו של דבר, אנחנו לומדים "לנחש" למי יש סמכות
    ולמי אין, ואנחנו מחלקים אנשים באופן די אוטומטי לאנשים ברמה שלנו, לאנשים שנמצאים מתחתינו ולאנשים שיש להם סמכות עלינו.

הרעיון המנחה בשימוש בשיטה הזאת היא להבין למה אנחנו נותנים לאנשים סמכות: אנחנו נותנים לאנשים סמכות כי אנחנו סומכים על זה שהם שולטים בסיטואציה.

הנה כמה שימושים:
    - שימוש במשפט "אל תדאגי, זה בסדר, תסמכי עלי." זה באמת כזה פשוט. אנשים יניחו שיש לכם סמכות אם תתנהגו כאילו אתם שולטים בסיטואציה.

- לכל הבני - עשרה פה איתנו, הרווחתם, בנות בגיל שלכם לא שונות ממכם בהרבה. הן מפוצצות בהורמונים ואין להן שמץ של מושג מהחיים שלהן. ברגע שתתנהגו קצת כאילו אתם יודעים מה אתם עושים (כי באמת שאתם לא..), הן פשוט יניחו שאתם יודעים ויתנו לכם את השליטה בסיטואציה. (אם תקחו אותה ביד ותלכו, ואז תגידו משהו כמו "תסמכי עלי, אל תדאגי", היא תבוא). בחורה בת 16 לא שונה בקטע הזה מבחורה בת 15 או 17, סתם שתדעו, אף אחת מהן לא יודעת מהחיים שלה.

חשוב לזכור - כשלוקחים ממישהו את השליטה בסיטואציה, בעיקר אם הוא חושב שיש לכם סמכות, בלי לבנות יחס של אמון קודם לכן או תו"כ, הוא ינסה להחזיר לעצמו את השליטה, לפעמים בצורה מאוד לא מועילה לכם. (וכל פעם שצעקתם על אמא שלכם כי היא לא הסכימה לתת לכם לצאת למקום רחוק מהבית כי אתם "לא גדולים מספיק", יאפ, זו הסיבה.. ברור שזה לא הוכיח שאתם גדולים מספיק... כן?)

משתמש מתקדם האוואטר של Jmpua
    לייקים
    1
    נקודות
    0

אהבתי מאוד את עיקרון הסמכות, עברתי בקיץ קורס הוראה, אני מלמד השנה כיתה, ודיברו איתנו הרבה על סמכות, בשביל להיות סמכותי, קודם כל צריך לדעת להוביל ולהיות אסרטיבי.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    seducer
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הדרך של אחר כך מובילה לעיר בשם שום מקום

תודה על המאמר

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:06.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,499 | הודעות: 8,173,086 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect