דבר ראשון,אני צריך לציין שאני לא בא לפרסם מוצר ואני לא מנסה למכור לכם שום דבר ואני לא מקבל שום דבר ממה שאני הולך לכתוב,כל הכתוב הוא מנסיון.
יש כדורים טבעיים הנקראים ****
נסיון::
לפני כשנה וחצי בערך שכבתי פעם ראשונה עם חברה שלי, התוצאה - גמירה מהירה ממש.
מאז כל כמה זמן אני מחפש פתרון ומנסה את השיטות השונות חוץ מהפתרון של הכדורים נגד דיכאון שאני נגדם אישית...בגלל שהם נגד דיכאון בעיקר.
שמעתי על הכדורים של **** כבר ממש ממש ממזמן אבל תמיד הייתי ספקטי לגבי זה,בין הזמנים האלו החברה הוחלפה אבל עם החברה החדשה היה פחד גדול מאוד להתחיל לשכב בגלל ה"בעיה" שלי אז דחיתי את זה כמה שיותר עד שכבר חשבתי שאולי אני אצליח להחזיק יותר מדקה ונחשו מה...גמרתי על המקום.
והייתי חייב לספר לחברה החדשה את המצב וסיפרתי לה גם על הכדורים האלו שהם כדורים טבעיים,לפני חודש החלטנו לנסות אותם,בגלל שאני בצבא היא נאלצה לקנות אותם בשבילי(כמובן שאני שילמתי) בקיצור,אני לוקח את הכדורים כבר חודש שלם והחלטנו לנסות שוב לפני כשבוע(כלומר לקחתי את הכדורים כבר שלושה שבועות)והתוצאה היית מדהימה,הצלחתי להחזיק כמו שצריך,היא גמרה,אני גמרתי ובחיים לא הייתי כזה מאושר
מידע::
רכיבים:
• טירוזין tyrosine- לטיפול בדיכאון, חרדות וכאב ראש.
• ארגינין arginine- מסייע בשחרור הורמון הגדילה (dhea האחראי להעלאת הורמון
הטסטוסטרון).
• אורטיקה urtica- צמח עשיר באבץ ובברזל.
• זינק zinc- חשוב ליצור תקין של הורמוני הרבייה ונגד פרוסטטה.
• ויטמין B5- חשוב ליצור תקין של הורמונים ותפקוד תקין של מערכת העצבים.
• מקה maca- מגדיל את יצור הורמון הגדילה, מחזק את החשק והיכולת המינית.
• זעפרן וג'ינג'ר- משפרים את זרימת הדם וממריצים.
• ג'ינסינג קוראני ginseng- מעורר למערכת העצבים המרכזית, דומה בפעולתו
לאנדרלין, משפר את פעולות השרירים, עוזר לגוף להסתגל למתחים ומגביר כוח מיני.
• קנידיום מוניירי cnidium monnieri- משמש לטיפול באימפוטנציה באופן כללי.
• אפימדיום epimedium- מטפל באימפוטנציה, מונע עייפות ומתח.
את הכדורים עצמם לוקחים במשך שלושה חודשים וההשפעה שלהם נשארת לשנה שלמה.
במשך חודש אחד לוקחים 2 כדורים ליום,אחד בבוקר ואחד בערב ובמשך החודשיים הבאים לוקחים 1 ליום בצהריים.
הבעיה היחידה(שאני מצאתי עד עכשיו) היא המחיר.
כשחברה שלי התקשרה לברר מה המחיר הבחור אמר לה שהמחיר הוא 920 שקלים כולל משלוח וזה אחרי הנחה!
לא היססתי אפילו וקניתי אותם למרות שזה היה כסף שעבדתי עליו קשה...ואני יכול להגיד לכם היום שזה היה שווה כל אגורה ששילמתי על זה ואני לא יכול לחכות כבר לסוף השלושה חודשים האלו שתהיה לזה השפעה מלאה.
מקווה שעזרתי פה לכמה אנשים ושתקבלו עזרה כמו שאני קיבלתי.
קרדית לאתר הרישמתי של **** על המידע
וקרדית לי על הנסיון איתם ^^

ציטוט ההודעה