שלום,
הנני רוצה להראות כמה בעיות בקשר לאשכול הזה שנפתח לא מזמן באמונות ודתות.
עכשיו הבעיות שלי הן ...מס' הבהרות חדשות לגבי הפורום
כפי שראיתם יצא חוק חדש,
אסור לזלזל באף דת כלשהי, יהדות,נצרות,אסלאם וכו.
שימו לב שהדיונים לא גולשים למקומות אחרים, יש לכם טיעון, עונים לכם תשובה כלשהי, השגתם את מה שביקשתם. במידה ויש לכם עוד שאלה או טיעון, פתחו אשכול חדש.
אתם צריכים ללמוד להבדיל בין טיעון טוב לטיעון רע, אתם רואים טיעון משכנע באינטרט, תקראו אותו ותנסחו אותו. אנחנו לא רוצים מצב שאתם מביאים טיעון שכבר עברו עליו כמה פעמים וענו עליו כמה פעמים.
משתמש שיחפש פשוט "על מה לפתוח אשכולות" - ייענש בהתאם.
ניסוח הולם, חובה על כל משתמש לדעת לנסח את ההודעה שלו, אני לא רוצה לראות תגובות\כותרות כמו "התנ"ך משקר" אני רוצה תגובות כמו, "בתנ"ך יש טעות" וכו.., אני לא רוצה לראות הכפשה של דת כלשהי.
אנחנו לא מחפשים להעניש פה אנשים, פשוט רוצים פורום נקי מספאם, אז שימו לב.
* הנושא יהיה בנעוץ כשבועיים, בתאריך - 10.10, הנושא ירד והחוקים החדשים ייכנסו לאשכול החוקים של הפורום *
אי ידיעת החוק אינה פוטרת מעונש!
המשך גלישה נעימה, פורום אמונות ודתות.
מזה אומר לזלזל אם אני אומר שעל פי דעתי הדת פרימיטיבת זהו זלזול? והאם הדת טפשית זהו זלזול?אסור לזלזל באף דת כלשהי, יהדות,נצרות,אסלאם וכו.
האם להגיד שמשהו שם לא נכון האם זהו זלזול? ממש לא הבנתי מהו זלזול.
לא הבנתי את זה בכלל נגיד חפשתי באינטרנט ומצאתי אחלה של טיעון, לאחר מכן ערכתי אותו ופרסמתי אותו פה, אשמתי שהוא כבר פורסם?אתם צריכים ללמוד להבדיל בין טיעון טוב לטיעון רע, אתם רואים טיעון משכנע באינטרט, תקראו אותו ותנסחו אותו. אנחנו לא רוצים מצב שאתם מביאים טיעון שכבר עברו עליו כמה פעמים וענו עליו כמה פעמים.
ועכשיו אם אתם רוצים אין בעיה שיהיה טיעון טוב וטיעון רע אבל שירשמו בחוקים חוקיות של טיעון לפי כללי הלוגיקה ושאסור לעבור על זה לדוגמא. משהו נכון כי הרב אמר זהוא לא טיעון, משהו נכון כי הוא כתוב בספר זה או אחר זהו לא טיעון.
יש הבדל בין ללמוד לנסח לבין לכתוב משהו או לא,ניסוח הולם, חובה על כל משתמש לדעת לנסח את ההודעה שלו, אני לא רוצה לראות תגובות\כותרות כמו "התנ"ך משקר" אני רוצה תגובות כמו, "בתנ"ך יש טעות" וכו.., אני לא רוצה לראות הכפשה של דת כלשהי.
לדוגמא אם בתנך יש טעות מדוע שלא אכתוב כך...
אגב לכתוב שבתנך יש טעות זוהי לא הכפשה אם באמת יש בוא טעות.
ועכשיו לנקודה האחרונה שלי, אני עדין לא מבין למה בפורום שרוב האשכולות שבו הן טענות אתאיסטיות אין מנהל אתאיסט.
זה בסדר שיש מנהל מאמין אבל צריך לפחות גם מנהל אתאיסט.
בבקשה לענות על כל הדברים ולהשאיר פתוח
נא להפנות את המפקח.