אהלן חברים ,
מאוד אהבתי את הפורום של הPSP ויש כאן הרבה מידע שימושי אז תודה.
אני רוצה לקנות מכשיר PSP לצבא ואין לי בעיה של 100 שקל לכאן או לכאן , אני לא רוצה לקנות מכשיר מיד 2 אלא מכשיר חדש אבל קצת מפחד לגבי הפריצה אז הנה השאלות שלי בבקשה ואשמח לקבל עליהן מענה :
1) במכשירים החדשים כלומר גירסת ה Slim וגירסת הBrite אמרו שאי אפשר לפרוץ פנדורה אלא רק Hen ושיכולים להיות סיבוכים בפריצה וכו'... איזו גירסה יותר כדאי לקנות ? ( כי ה Brite רואים גם בשמש אבל המסך טיפה יותר קטן ממכשיר ה Slim לא ? ) , מה ההבדל בין פריצת פנדורה לפריצת Hen זה ממש חשוב לי לדעת ?
2 ) אם אני קונה מכשיר חדש דנדש ומביא אותו לפרוץ , עזבו שהאחריות לשנה הולכת לפח , השאלה שלי אם הוא יכול להחליף חלקים חדשים בישנים , להרוס את המכשיר או לדפוק לי אותו שאחר כך העידכונים של הסוני ישבשו את הכל ? ( ד''א אשמח לאינפורמציה של מקומות שאמין לפרוץ שם )
3 ) אפשר לקנות מכשיר שכבר בא עם פריצה כמו סוני 2 פרוץ לדוגמה ?
4 ) אשמח לדעת בקצרה על כל הפונקציות של המכשיר במלואן ובבקשה אל תיתנו לי לינק עם מדריך כי כבר ניסיתי להבין ולא הצלחתי.
5 ) בכללי לסיכום , אני רוצה לקנות את המכשיר אך ורק כי אני בצבא ועושה הרבה נסיעות , המכשיר עולה הרבה ( יותר מ-50% לעומת מסוני 3 חדש ) ולכן השאלה היא המכשיר שווה קניה ?

ציטוט ההודעה