קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 03-01-2009, 19:49
  2. כנסו אנשים כמה שאלות חשובות..תודה!
    על ידי Jigit בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 09-01-2008, 18:37
  3. [שאלות] כמה שאלות חשובות!
    על ידי yoos007 בפורום Pro Evolution Soccer
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 18-10-2007, 13:15
  4. כמה שאלות חשובות לגבי חברה שלי
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 16-07-2007, 01:55
  5. כמה שאלות חשובות לגבי חומרה
    על ידי System-F בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 13-10-2005, 19:16
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

כמה שאלות חשובות על הPSP

ברירת מחדל כמה שאלות חשובות על הPSP

אהלן חברים ,
    מאוד אהבתי את הפורום של הPSP ויש כאן הרבה מידע שימושי אז תודה.
    אני רוצה לקנות מכשיר PSP לצבא ואין לי בעיה של 100 שקל לכאן או לכאן , אני לא רוצה לקנות מכשיר מיד 2 אלא מכשיר חדש אבל קצת מפחד לגבי הפריצה אז הנה השאלות שלי בבקשה ואשמח לקבל עליהן מענה :
    1) במכשירים החדשים כלומר גירסת ה Slim וגירסת הBrite אמרו שאי אפשר לפרוץ פנדורה אלא רק Hen ושיכולים להיות סיבוכים בפריצה וכו'... איזו גירסה יותר כדאי לקנות ? ( כי ה Brite רואים גם בשמש אבל המסך טיפה יותר קטן ממכשיר ה Slim לא ? ) , מה ההבדל בין פריצת פנדורה לפריצת Hen זה ממש חשוב לי לדעת ?
    2 ) אם אני קונה מכשיר חדש דנדש ומביא אותו לפרוץ , עזבו שהאחריות לשנה הולכת לפח , השאלה שלי אם הוא יכול להחליף חלקים חדשים בישנים , להרוס את המכשיר או לדפוק לי אותו שאחר כך העידכונים של הסוני ישבשו את הכל ? ( ד''א אשמח לאינפורמציה של מקומות שאמין לפרוץ שם )
    3 ) אפשר לקנות מכשיר שכבר בא עם פריצה כמו סוני 2 פרוץ לדוגמה ?
    4 ) אשמח לדעת בקצרה על כל הפונקציות של המכשיר במלואן ובבקשה אל תיתנו לי לינק עם מדריך כי כבר ניסיתי להבין ולא הצלחתי.
    5 ) בכללי לסיכום , אני רוצה לקנות את המכשיר אך ורק כי אני בצבא ועושה הרבה נסיעות , המכשיר עולה הרבה ( יותר מ-50% לעומת מסוני 3 חדש ) ולכן השאלה היא המכשיר שווה קניה ?

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל האוואטר של Shako1
    שם פרטי
    שקד
    לייקים
    4
    נקודות
    90
    משפט מחץ
    אין לי Xbox360 צריך לרחם עלי ):

תשובות:
    1) אני ממליץ לך לקנות את ה-Slim הוא יחסית נוח ובניגוד ל-Brite יש לו אפשרות לפריצת פנדורה בתנאי שהגרסא היא מתחת ל 4.01, תשתדל לחפש את הגרסא הזו אחרת תוכל לפרוץ רק בפריצה חלקית שמשמעותה היא, בלי לעדכן, לא לכבות כיבוי מלא, ומשחקים חדשים כנראה שלא יעבדו לך.
    2) לא הבנתי למה התכוונת בלהחליף את החלקים, אם אתה מתכוון לחלקים חיצוניים כמו המסגרת אז אני חושב שכן, ואל תעשה עידכונים של סוני, אתה תצטרך כנראה לפרוץ מחדש, עדיך לפרוץ ולעדכן לגרסה טובה וחדשה שמתאימה לפריצה.
    3) אפשר לקנות מכשיר אם פריצה יד שנייה, אני לא בטוח שיש כאלה שמוכרים חדשים עם פריצה, אלא אם כן הפורצים עושים את זה, אז יש מצב, אני ממליץ לבדוק עוד מקורות.
    4) תגיד לי מה אתה צריך לדעת ואני אענה לך על זה.
    5) תלוי בך, אני למשל מאוד מרוצה מהמכשיר שלי, אם אתה מאלה שאוהבים קונסולות, משהו בסגנון "מיני גיימר" אז זה מצוין בשבילך, זה יכול להעביר את הזמן ממש מהר ואם תוריד משחקים שווים גם לא ישעמם אותך כל כך מהר, במיוחד כשיש לך הרבה נסיעות של כנראה הרבה זמן, אתה לא תרגיש איך שהזמן טס, בקיצור כדאי.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:59.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,545 | הודעות: 8,174,132 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect