יש לי 2 עותקים של ווינדוס 7 על המחשב
אחד בכונן C
ואחד בכונן D
אני רוצה למחוק את זה שבכונן D, איך אני עושה את זה?
יש לי 2 עותקים של ווינדוס 7 על המחשב
אחד בכונן C
ואחד בכונן D
אני רוצה למחוק את זה שבכונן D, איך אני עושה את זה?
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אמממ אה רוצה לפרמט את הכונן לגמרי או רק למחוק את הווינדוס?
אם רק למחוק את הווינדוס פשוט תפעיל את המחשב דרך הווינדוס שעל C ואז תיכנס ל D ותמחק את תיקיית ווינדוס משם
ק בחשבון שכל התוכנות שהותקנו על הווינדוס שבכונן D לא יעבדו ותאלץ להתקין אותן מחדש
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
אני רוצה למחוק רק את הווינדוס בD, ואני נכנס לווינדוס שמותקן בC ואני לא מצליח למחוק
זה לא נותן לי
זה אומר שאני צריך אישור מ
trustedinstaller
איך אני מקבל אישור מזה? אני צריך אישור מזה גם כדי למחוק קבצים אחרים..
נערך לאחרונה על ידי U.V; 03-10-2010 בשעה 20:10.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
יש שמה המון קבצים מוגנים.. הכי פשוט להעביר דברים חשובים מהכונן לכונן אחר ולפרמט אותו.
אם אתה לא יכול כי יש לך עליו תוכנות מותקנות אז אתה יכול לנסות במצב בטוח (שהמחשב עולה תלחץ F8 ותבחר SAFE MODE)
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
סבבה עשיתי אתחול, וזה מחק את הכונן..
עכשיו כשאני מתחיל את המחשב מחדש.. עדיין מופיע לי האופציה לווינדוסס שמשחקתי
איך אני מוחק את זה ?
נשאר לך ה Duel boot , ישנה שורה בקובץ boot.ini שיש למחוק אותה בשביל שהוא ידע שיש boot אחד לקורא ממנו או בשפה פשוטה - לקרוא מערכת הפעלה אחת.
כנס להתחל -> הפעלה -> הקלד 'sysdm.cpl'
לך ללשונית Advanced תחת Startup and Recovery לחץ על Settings , בחלון הבא לחץ Edit.
מצא את השורה הנוספת של מערכת ההפעלה והסר אותה [boot loader].
אני לא זוכר איך זה בדיוק ב 7 , אם אתה לא בטוח אל תשנה !
יש תוכנה בשם EasyBCD שם אפשר לנהל את זה ללא סיכון.
בברכה,
דוד סנדלר.