לבקשתכם הפורום עבר לכאן ממיקומו הקודם בהייד פארק:
אתם מוזמנים לנסות את הפורום ולהביע את התרשמותכם לטוב ולרע... במידה ויש בעיה עם ההתחברות אתם מוזמנים לכתוב לי.
hthr777 gmail.com
בהצלחה לכולנו![]()
לבקשתכם הפורום עבר לכאן ממיקומו הקודם בהייד פארק:
אתם מוזמנים לנסות את הפורום ולהביע את התרשמותכם לטוב ולרע... במידה ויש בעיה עם ההתחברות אתם מוזמנים לכתוב לי.
hthr777 gmail.com
בהצלחה לכולנו![]()
נערך לאחרונה על ידי BBEE10; 12-10-2010 בשעה 02:18.
|
|
יותר נחמד פה..
חרדה חברית הכוונה לPDD?
מי שרוצה ליצור קשר מוזמן לשלוח ה"פ/מייל
פרחות?
אולי תיתן הסבר מופשט במילים שלך על מה הפורום מדבר ותעדכן בנעוץ שכולם ידעו על מה הוא מדבר...?
כרגע יש בנעוץ "חרדה חברתית והטיפול בה" אני חושב שהמאמר הזה מקיף את הנושא באופן די ברור, אם אתה חושב שיש צורך בהסבר פשטני יותר אני אשמח אם תפרט למה כוונתך..
פשוט נכנסתי קודם לאטרף-דייטינג... אני עדיין לא מבין מה הקשר/הבדל בין האטרפים השונים
היי כולם ^^
אני שמח שעברנו לכאן, היידפארק התחיל לשגע אותי כבר והם בכלל הגזימו עם הפרסומות לאחרונה..
כל הכבוד על היוזמה BEE ושיהיה בהצלחה.
כן בי,באמת כל הכבוד על היוזמה!
כולם שומעים את מה שאתה אומר,חברים מקשיבים למה שאתה אומר,חברים טובים שמים לב למה שאתה לא אומר.
סווף סוף אני יכולה לרשום... היה באג בפורום ההוא ולא יכולתי לרשום הודעות....
מזל טוב לנו![]()
נערך לאחרונה על ידי שקטה_חמודה; 13-10-2010 בשעה 20:37.
שקטה_חמודה..טוב לשמוע ממך..הרגשתי בחסרונך.
כולם שומעים את מה שאתה אומר,חברים מקשיבים למה שאתה אומר,חברים טובים שמים לב למה שאתה לא אומר.
נכנסתי לאחר חצי שנה העדרות להיידפארקולא בדיוק הבנתי מה נסגר עם אימות סיסמאות והפרסומות חבל היה פורום טוב מקווה שפורום זה יהווה תחליף טוב למקורי
ואף יותר.האמת הממשק כאו יותר נעים ונוח מבלי שיאיט את המחשב.
אגב למי שלא מכיר הכינוי הקודם שלי VIT21 , אכנס לכאן מידיי פעם לתגובות עצות ושאר סיפורים.
צ'או בנתיים.
נ.ב.טוב מודה נכנסתי גם בראש השנה וביום כיפור![]()
שלום שקטה חמודה, כמה טוב לשמוע ממך. שלום גם ויט, אבל יום כיפור כבר היה מזמן![]()