קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אני לא מצליח להיכנס לחשבון שלי.....
    על ידי לא רשום בפורום בעיות בהרשמה/התחברות
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 16-08-2011, 14:31
  2. [פריקה] כל דבר שאני עושה,אני לא מצליח,אבל כל דבר..
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 21-08-2010, 20:04
  3. [עזרה]אני לא מצליח להיכנס לשרת שלי
    על ידי agiva1 בפורום שרתים פרטיים MapleStory
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 26-08-2009, 18:38
  4. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 20-07-2008, 12:16
  5. אני לא מצליח להיכנס לחשבון שלי!!!(KNIGHT)
    על ידי veRoNix בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 12-01-2006, 21:54
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

כעיקרון אני דיי מצליח אבל המשחק שלי פגום..

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    8
    משפט מחץ
    אחלה בן אדם שבעולם - תראו בעצמכם...

ברירת מחדל כעיקרון אני דיי מצליח אבל המשחק שלי פגום..

המשחק שלי הוא נורא פשוט - אני מספר סיפורי ערך, נאגים כשצריך וכ''ו..
    אבל אין לי את האש הזאת, את האנרגיה הזאתי שגורמת לבחורה לשכוח מהחבר שלה ולבגוד בו איתי.
    ראיתי אמנים טובים ממני בפעולה - וממש הרגשתי שיש מין הילה כזאתי סביבם (אני מדבר על כמה סוסים שבמקרה יצא לי לפגוש)
    השאלה שלי היא: האם היכולת הזאתי ליצור משיכה כה חזקה באה עם הנסיון או שלא, או שאני צריך לעשות עוד משהו בשביל זה - קצת מציק לי שכשאני רואה שלוש בנות פצצות, אני מדמיין את עצמי ניגש באיזה משפט מצחיק עם שפת גוף טובה וגישה משחקית ומניאקית ללא כל פחד לעקוץ ולזרום.
    אבל אז אני נגש לאותן קבוצת בנות, שואל אותן בפשטות "קו (מה שמו), עבר?" - ומזה אני יודע להכנס לשיחה מצוינת, אני מציג ערך עושה הכל כמו שצריך וסוגר מספר ופגישה - אבל לא כמו שדמיינתי את עצמי - בוא נגיד שאני עושה את זה בפשטות ואין לי את הזיק הזה, את ה..... (קצת קשה לי להסביר את עצמי), אבל בכל אופן אני חושב שהשאלה מובנה, אני אחזור עליה: האם היכולת הזאתי ליצור משיכה כה חזקה שממש ירגישו הילה ממני וכל הכוסייות ימותו עליי באה עם הנסיון או שלא, או שאני צריך לעשות עוד משהו בשביל זה?

אעריך מאוד כל מי שיעזור
    ותודה מראש...
    נערך לאחרונה על ידי Mister Bombastic; 14-10-2010 בשעה 22:12.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של koogel
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    56
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    השמיים הם לא הגבול. אנשים הגיעו לירח...

אני יתרגם את המושג "הילה מסביב לבנאדם" כמסטר פיק אפ אם הבנתי נכון. אז לשאלתך, כן זה יבוא לך עם הזמן, ככל שתשתפר ככה אתה תרגיש את זה כבר לבד.

מפגישה איתך אני מבין למה אתה מתכוון אחי
    ואני יגיד לך מה אני חושב, לדעתי אתה בא בגישה של... קשה להסביר אבל נחמד מדי נגיד, כאילו חברותי מדי לא ממש יודע איך להסביר, אולי מחייך מדי ונותן מבט של יותר מדי מעוניין.
    אני יתן לך דוגמא, זוכר את הצרפתיות האלה מעזריאלי? קיצר כשבאנו אליהם ראית איך ניגשתי ואיך לא עקבתי אחריה וגרמתי לה לעקוב אחרי, בגלל שלא הראיתי יותר מדי עיניין, אתה להפך באת אל השניה עם מבט יותר מדי מעוניין, קורא לה יותר מדי, מדבר איתה יותר מדי, מקשיב יותר מדי, ולא מראה לה קצת חוסר עיניין, מה שהופך אותך קל להשגה, משעמם ויבש.
    אני באמת לא מתכוון להעליב אחי כל מה שאמרתי כאן זה בשביל שתשפר כי אני פגשתי אותך ואתה אחלה גבר, תקרא מה שכתבתי ותנסה להבין את זה.
    דבר איתי אם אתה רוצה לצאת לסארג' מתישהו.

Kanye west - Stronger
    I don't know if you got a man or not, if you made plans or not, if god put me in the plans or not I'm trippin' this this drink got me sayin' a lot but i know that god put you in front of me so how the hell could you front on me? there's a thousand you's, there's only one of me

משתמש מתקדם האוואטר של mir123
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Practice makes perfect

ציטוט נכתב במקור על ידי roy444 צפיה בהודעה
    ואני יגיד לך מה אני חושב, לדעתי אתה בא בגישה של... קשה להסביר אבל נחמד מדי נגיד, כאילו חברותי מדי לא ממש יודע איך להסביר, אולי מחייך מדי ונותן מבט של יותר מדי מעוניין.
    אני יתן לך דוגמא, זוכר את הצרפתיות האלה מעזריאלי? קיצר כשבאנו אליהם ראית איך ניגשתי ואיך לא עקבתי אחריה וגרמתי לה לעקוב אחרי, בגלל שלא הראיתי יותר מדי עיניין, אתה להפך באת אל השניה עם מבט יותר מדי מעוניין, קורא לה יותר מדי, מדבר איתה יותר מדי, מקשיב יותר מדי, ולא מראה לה קצת חוסר עיניין, מה שהופך אותך קל להשגה, משעמם ויבש.
    אני באמת לא מתכוון להעליב אחי כל מה שאמרתי כאן זה בשביל שתשפר כי אני פגשתי אותך ואתה אחלה גבר, תקרא מה שכתבתי ותנסה להבין את זה.
    פותח האשכול, תקשיב לרוי, הוא יודע על מה הוא מדבר
    במונחי גיים: תשתמש בBODY ROCKING, FALSE TIME CONSTRAINTS ותביא חוסר עניין בסט,פה גם יכול לבוא נג.
    אל תשכח לפתוח מהצד מהכתף, מאוד חשוב..
    כל הדברים האלה עוזרים מאוד להתחבר לסטים במיוחד אם הן כוסיות.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    8
    משפט מחץ
    אחלה בן אדם שבעולם - תראו בעצמכם...

ציטוט נכתב במקור על ידי roy444 צפיה בהודעה
    חח איך שיגעת להן תשכל.
    תודה על הביקורת הבונה, רק רציתי להגיד שמאז אותה פגישה - ראיתי את הגישה שלך וזה עזר לי המון, ממש השתפרתי מאז, אני כבר לא מתעסק בהרבה חרטא שהתעסקתי בה בעבר..

בכיף אני אצא איתך לסארג' - אם יהיה משו אני אדבר איתך בפרטי
    נערך לאחרונה על ידי Mister Bombastic; 14-10-2010 בשעה 23:19.

תראה ביטחון, דומיננטיות, תיהיה חיובי
    תרגיש אנרגטי, תיזום, תראה נוכחות
    ומי שמולך ירגיש את זה בך
    זו ההילה שאתה מדבר עליה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 08:03.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,943 | הודעות: 8,205,536 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect