קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 21-04-2008, 18:27
  2. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 04-12-2007, 19:51
  3. ההבדל בין הדלקות לאהבה, קצת על מה שאני רואה בפורום..
    על ידי GoldStar בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 25-11-2007, 21:20
  4. תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 19-10-2006, 14:38
  5. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 17-10-2006, 21:21
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

גוטמן: ההבדל הוא בדקויות. ורמוט: היתה קצת התפרקות

מורחקים
    לייקים
    1
    נקודות
    50

ברירת מחדל גוטמן: ההבדל הוא בדקויות. ורמוט: היתה קצת התפרקות

מאמן הפועל ת"א אחרי ה-3:1 לשאלקה בליגת האלופות: "כשאתה נותן לראות מילימטר, זה גול". שכטר: "ננסה להשיג נקודות בבית, עוד לא אבדה תקוותנו". אניימה: "בארץ תהיה אופרה אחרת"

סיבוב אחד, שלושה משחקים, אפס נקודות, 8 שערי חובה ושער זכות בודד. זה המאזן של הפועל ת"א בליגת האלופות, בבית שכולל את בנפיקה, ליון ושאלקה, שפשוט דרסה הערב (רביעי) את האדומים בדרך ל-1:3 בגלזנקירשן. מי זוכר היום את ה"איכס" שנפלט בחדר ההלבשה של הפועל ביום ההגרלה, את ההצהרות על שמינית גמר ואת הפנטזיות אפילו על הרבע. בעצם, ה"איכס" תקף גם היום, רק חבל שבקונוטציה אחרת. החבורה של גוטמן רצתה, ניסתה, אבל היא עדיין לא ברמה של הקבוצות האחרות בבית. האמת, היא גם לא ממש קרובה.

"אני חושב ששלטנו במחצית הראשונה ושוב אנחנו במצב שמגיעים יפה עד 25 מטרים מהשער, ושם הפעולה האחרונה לא מספיק טובה", ניתח בסיום אלי גוטמן. "השער השני שספגנו לא היה קשור לחילוף. עשינו שני חילופים כדי לחזור למשחק ולהקל על העומס".

"אחרי הגול השני נשברנו והדרך לשער השלישי שלהם הייתה קצרה", הוסיף גוטמן. "מזל ששכטר צימק ל-3:1. ההבדל הוא בדקויות, בליגה כששחקן מפספס את השחקן שלו הוא אומר לא נורא. כשאתה נותן לראול מילימטר, אז הכדור ברשת".

"השער שלי מנחם אותי רק טיפה", אמר איתי שכטר בעצב בסיום. "כבוד לתת גול במפעל כזה, אבל אני מאוכזב. לא קיבלתי את החולצה של ראול, אלא את מספר 10 של רקיטיץ'. ברמות האלה שחקנים כמו ראול והונטלאר הם חדים, כמו סכינים לפינות. קבוצה ישראלית, כדי להיות מתאימה לרמות האלה, צריכה ניסיון. ננסה להשיג תוצאות בבית. זה קשה, אבל עוד לא אבדה תקוותנו".

"אנחנו מרגישים מאוכזבים", הודה גילי ורמוט. "אבל צריכים להגיד את האמת, הם קבוצה הרבה יותר טובה בכל עמדה במגרש. אני חושב שבפתיחה הפתענו אותם. חסרה לנו החדות בסיום ובהגנה אנחנו צריכים להתחזק. אני מאמין שבסיבוב השני יהיה טוב יותר".

"התחלנו טוב, אבל היה גול במהלך גדול שלהם", הוסיף ורמוט. "בחצי השני הייתה טיפה התפרקות ואני מאמין שהשתפשפנו ונהיה יותר טובים בבית. כולם רצו ששבחון ייקח את החולצה של ראול, אבל אף אחד לא לקח אותה".

"אף שוער לא רוצה לספוג שלושה שערים", סיכם וינסנט אניימה. "ראול הוא אגדה, מדובר בשחקן ענק מריאל מדריד ואנחנו מכבדים אותו. המשחק הבא בארץ מול שאלקה הוא אופרה אחרת. הם אנושיים, נראה מה יהיה".

ראול, האיש והאגדה, כבש פעמיים (3 ו-58) והשתווה לגרד מולר בראש טבלת כובשי כל הזמנים במפעלים האירופה עם 69 שערים. חוראדו, הספרדי השני של שאלקה, השלים את החגיגה (68). הנחמה האדומה: בנפיקה הפסידה 2:0 לליון ונותרה עם 3 נקודות בלבד. אחרי ולמרות הכל, המקום ה-3 המוליך לליגה האירופית עדיין בהישג יד. אבל לא ביכולת הזאת.

המקור : http://www.sport5.co.il/HTML/article...398.87476.html

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    איתי
    לייקים
    0
    נקודות
    1

יש אשכול רשמי, ננעל.

סכום הגודל שמותר לחתימה הינו 600, חתימתך הייתה בגודל 865 ולכן נערכה. אנא שמור על החוקים.
    ספוילר:

להבא הלינק לא ישמר.

http://up351.siz.co.il/up2/t1n02ymqydoy.jpg

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 04:59.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,081 | הודעות: 8,198,674 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect