המחשב אומר לי כל שעה עגולה מה השעה וזה מחרפן אותי שיחקתי במסור ופתאום THE TIME IS...
הרג אותי איך מבטלים את הדבר הזה...
אין לי מושג למה זה שייך לווינדוס או לדרייברים או למה?
המחשב אומר לי כל שעה עגולה מה השעה וזה מחרפן אותי שיחקתי במסור ופתאום THE TIME IS...
הרג אותי איך מבטלים את הדבר הזה...
אין לי מושג למה זה שייך לווינדוס או לדרייברים או למה?
*מנצ'סטר יונייטד הקבוצה הטובה בעולם*
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
לא ידוע לי על דברים כאלה במערכת הפעלה אתה בטוח שלא התקנת איזו תוכנה?
איזה מערכת הפעלה יש לך? אני יודע של WIN7 יש את האופציה להקריא כל מה שכתוב על המסך אבל מכאן ולהגיד כל שעה עגולה מה השעה אני לא חושב שיש לו את האופציה הזאת.
בכל מקרה תבדוק מה התקנת לאחרונה ואז נבדוק מה גורם למחשב להגיד את השעות כל הזמן.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
זה מאז שהתקנתי את הווינדוס ואת הדרייברים...
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
חחח זאת התפועה הכי מוזרה ששמעתי מעודי
אולי הורדת איזה גירסא מוזרה שאיזה מישהו מאוד לא מצחיק הכין שכוללת אופציה של הקראה או משהו כזה..
אגב יכול להיות שזה קשור לזיהוי דיבור אבל זה מאוד לא סביר (המחשב שלך באנגלית או בעברית)
אגב תועיל לציין גירסא של וינדוס ומאיפה הבאת אותה
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
אולטימיט בעיברית 64BIT והורדתי לא זוכר מאיפה אבל הוא אמור להיות נקי...
מ א ו ש ר
מסתבר שהוא לא נקי
על מקרה אתה בטוח שלא התקנת שום דבר אחר?
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
את הדרייברים וכ'ו שום דבר ספציפי
אבל הקטע שהתקנתי אותו אצל דוד ואין לו את זה...
חרשתי על כל מה שיש לי במחשב וגיליתי שזה התוכנה NeXuS
תודה לכולם!!!
סורי על הדאבל אבל אמרתם שיש חוק דיווח אם הבעיה נפתרה...
אז אני מקווה שזה בסדר...
מ א ו ש ר
חחח אני שמח שהצלחת להסתדר עם זה![]()