שלום אני מ' (שם בדוי) , בן 18.5 מאזור הדרום .
אני בא מרקע דתי , עכשיו חלק מהחברי-ילדות הטובים שלי הם דתיים לכל דבר , מועדון זה לא ברשימת המקומות בילוי שלהם - הם ילכו לדוגמא למקומות שהיו מקובלים ללכת אליהם בכיתה ה' כמו באולינג \ קולנוע וכאלה..כמובן שבלי בנות , והחלק השני יותר לכיוון המסורתיים , יאכלו וישבו בברים לא כשרים וכאלה אבל למועדונים הם לא יוצאים , עם בנות אין להם בעיה לצאת (ישבנו כמה פעמים )אבל כל הידידות מהתיכון שלנו גרות מחוץ לעיר.
עכשיו לא יצא לי להיות במועדונים , מה שחוויתי הכי קרוב זה מסיבות סיום של השכבה (אפטר-פרטי) וכאלו במקום פרטי עם בנות והכל..
פעם אחת הייתי במועדון באילת , וואלה שילמתי מלא כסף להיכנס לשם הייתי בטוח שיהיה כיף כמו במסיבות שכבה , אבל בפועל היה מאוד מוזר..אשכרה פעם ראשונה במועדון לא ידעתי מה לעשות לא ידעתי איך להתנהג (בוא נגיד שכל מה שחשבתי אי פעם שיכול לקרות במועדון עלה לי לראש וכנראה שציפיתי ליותר מידיי) , שמעו אני יודע שזה נשמע לכם כאילו אני איזה חנון או משהו , אבל לדעתי אני נראה סבבה ומאוד חברותי..מתחבר לכולם כזה..(אם זה משנה אני אוהב מזרחית , פופ , היפ הופ ורוק בקטנה , טראנסים ואלקטרונית ,מתלבש בדר"כ יפה , בלי משקפיים , שיער חלק שחור קצוץ)
עכשיו השאלה מה אני עושה במועדון שאשכרה יהיה לי כיף , כרגע הכרתי אנשים חדשים שאני יכול ללכת איתם וגם הציעו לי לבוא איתם לכל מיני באזור שלי , איך להתנהג ?! מה עושים ? רוקדים ? שותים מה?!!
תודה על תגובה!
מ'.

ציטוט ההודעה
)