קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 24-12-2005, 03:05
  2. תגידו שאלה על סקס רציני במיטה
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 25-10-2005, 20:59
  3. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 06-10-2005, 23:40
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

סקס ואוכל

משתמש מתחיל האוואטר של AleXTC
    שם פרטי
    אלצ'קו
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    לגבר יש רק דרך אחת לברוח מהאני הישן שלו: לראות אני אחר משתקף אליו מעיניה של אישה.

ברירת מחדל סקס ואוכל

האוכל שאתה אוכל מעצב את החיי המין שלך, אכילה חושנית כמגבר להנאות של ההחיים, ונשיקה הדגימה התשוקתית של טעמם של המתנשקים.

האוכל שאנו אוכלים, מזין גם את התשוקות שלנו. בחירה נכונה של אוכל (ושתיה) מייצב את גופך לרמת מיניות אופטימלית. אוכל מהיר גורם לגוף להרגיש זנוח. יותר מידי שטויות ממלא את הגוף בסוכר עודף, וגורם לך להתמלא בתחושה אנרגטית בלי האנרגיות הדרושות. ארוחה כל מספר שעות, ואוכל מזין היא הדרך הטובה ביותר לטפח את היצרים שלנו. הכול קשור בהקפדה על הגוף בריא ונפש מאושרת.

בעזרת ארבעה שינויים מזעריים ושינוי דרסטי בתפקוד המיני! בחר בלחם המלא במקום הלחם הלבן, מלא בקמח והקרקרים; הגבר את אכילת השומנים הבריאים (כגון: אגוזים, אבוקדו, שמן זיתים ); תפחית בשומנים המסוכנים (חמאה, זיגוגים לעוגות, ושאר המטעמים!), תאכל במנות קטנות יותר של אוכל כל שלוש שעות. הטעם שלך יתאזן עם הזמן ואיתו גם התפקוד שלך.

למרות זאת, אין צורך במשמעת חזקה. אוכל הוא אחד ההנאות החושניות ביותר שברשותינו. שוקולוד, קמע המאכלים הסקסיים - התגלה לאחרונה, ע"י המדענים האיטלקיים, כמשחרר כימיקלים במוחינו המשתחררים בזמן האורגזמה. טעם, כמו החושים האחרים, מניע את מרכז החושים שלנו.

אכילה חושנית, ההנאה מכל ביס, מכל טעם המתפרץ בזמן הנגיסה והלעיסה, ההנאה מהמרקם של האוכל ומטעמו - כך תוכלו להפוך מנהג של השגרה לטקס חושני ומפתה שיעצים את ההנאות הקטנות שבחיים.

הפה הוא השער להנאה. צא לפיקניק חושני עם בן הזוג שלך, במקום בילוי לילי שגרתי. שבו על הרצפה, במקום ליד השולחן, ותנו לאצבעותיכם להפוך לסכין ולמזלג שלכם. מאכלים צבעוניים, וחושניים כגון תותים, פאפיה, ואבוקדו מעוררים את החשק
    המיני הנשי. בננות, גזר וסלארי מעוררים את החשק המיני הגברי. היו בטוחים להוסיף מגוון של מרקמים וטעמים שונים לחוויה המלאה -- מלוח ומתוק, רך וקראנצ`י.

לאכול עם בן הזוג זהוא טקס של חיבור ותקשורת לסקס טוב ומהנה לאחר הארוחה, אך סקס אינה סיבה לדלג על הקינוח! הביאו איתכם דבש, פאדג` חם או קצפת לחדר המיטות. אני אשאיר לכם להחליט איך להשתמש בזה. רק זכרו שזה יכול לעבוד לטובתכם, ולהדריך את בת זוגתכם למקומות שבדרך כלל הם נוטים להזניח.

אתם לא יכולים לדבר על סקס מבלי לחשוב על כל הדרכים בהם אתם יכולים להרגיש את טעמו של אחד את השני. כשהעיניינים מתחילים להתחמם בין הסדינים, רבים מתחילים לחשוש מטעמם שלהם ומטעמו של בן הזוג. אנחנו רוצים להיות טעימים ובאותה המידה להתענג ארוכות על טעמו של בת זוגתך. אך האם יש מתכון טוב לארוחה הזאת?

עובדה! שמה שבריא לגוף, בריא גם לבריאות המינית שלנו.

בכדי להפוך לממתק טעים בעצמכם, עליכם לבחור את המזון הנכון לגוף שלכם. המון מים, זה המרכיב העיקרי. מים מסלקים רעלים מהגוף, ומנקים אותו, שומרים על כול החלקי הגוף במצבם הטוב ביותר.

זהירות עם האלכוהול, ניקוטין וקפה, שיקלקלו לכם את הטעם. ולבסוף, פירות וירקות יתנו לכם את המתיקות להפך מהמירורות והמליחות.
    לגבר יש רק דרך אחת לברוח מהאני הישן שלו: לראות אני אחר משתקף אליו מעיניה של אישה.

מנכ"ל חברת Gama

שיפור היחסים הבין אישיים, העלת הביטחון והמודעות העצמית והשגת המטרות שלך.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

זה למה בניתי לעצמי תוכנית תזונה (אפילו שאני לא צריך אותה).
    אני ממש שמח שאתם מעשירים את עצמכם ככה, עם דברים נפלאים שלא בהכרח קשורים לפיתוי אלא עוזרים בעקיפין.

משתמש מתחיל האוואטר של AleXTC
    שם פרטי
    אלצ'קו
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ

בכיף
    תמיד אמרתי שאוכל ומיניות קשורים אחד לשני... ופה אני מאמין שהוכחתי את זה

מנכ"ל חברת Gama

שיפור היחסים הבין אישיים, העלת הביטחון והמודעות העצמית והשגת המטרות שלך.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

האוכל שאתה אוכל מעצב את החיי המין שלך, אכילה חושנית כמגבר להנאות של ההחיים, ונשיקה הדגימה התשוקתית של טעמם של המתנשקים.

האוכל שאנו אוכלים, מזין גם את התשוקות שלנו. בחירה נכונה של אוכל (ושתיה) מייצב את גופך לרמת מיניות אופטימלית. אוכל מהיר גורם לגוף להרגיש זנוח. יותר מידי שטויות ממלא את הגוף בסוכר עודף, וגורם לך להתמלא בתחושה אנרגטית בלי האנרגיות הדרושות. ארוחה כל מספר שעות, ואוכל מזין היא הדרך הטובה ביותר לטפח את היצרים שלנו. הכול קשור בהקפדה על הגוף בריא ונפש מאושרת.

בעזרת ארבעה שינויים מזעריים ושינוי דרסטי בתפקוד המיני! בחר בלחם המלא במקום הלחם הלבן, מלא בקמח והקרקרים; הגבר את אכילת השומנים הבריאים (כגון: אגוזים, אבוקדו, שמן זיתים ); תפחית בשומנים המסוכנים (חמאה, זיגוגים לעוגות, ושאר המטעמים!), תאכל במנות קטנות יותר של אוכל כל שלוש שעות. הטעם שלך יתאזן עם הזמן ואיתו גם התפקוד שלך.

למרות זאת, אין צורך במשמעת חזקה. אוכל הוא אחד ההנאות החושניות ביותר שברשותינו. שוקולוד, קמע המאכלים הסקסיים - התגלה לאחרונה, ע"י המדענים האיטלקיים, כמשחרר כימיקלים במוחינו המשתחררים בזמן האורגזמה. טעם, כמו החושים האחרים, מניע את מרכז החושים שלנו.

כל זה חרטה עצבנית.

אין כזה דבר שומן בריא ומסוכן. שומן רווי הוא לא מסוכן. אין שום סיבה לאכול כל 3 שעות. אין שום סיבה לאכול לחם מלא במקום לחם לבן, או לאכול קרקרים. אוכל מהיר לא גורם לגוף להרגיש זנוח, ויש אוכל מהיר יותר בריא מהאוכל שאתה אוכל בבית.
    מאיפה הבאת את המאמר הזה בכלל?

משתמש מתקדם האוואטר של Kutaly
    לייקים
    85
    נקודות
    25
    משפט מחץ
    כל הטובים תפוסים, אני התגלמות הרוע! .

כמה הערות
    קודם כל, תזונה נכונה זה מתכון לבריאות ובהתאם גם את הצורך והיכולת המיניים. עד כאן ידוע לכולם.
    מכאן והלאה, יש כמה דברים שלא ממש מסתדרים:
    "אוכל מהיר גורם לגוף להרגיש זנוח." - קודם תגדיר מה זה אוכל מהיר, סנדביץ' יכול להיות מאוד בריא, זה תלוי מה יש בפנים.
    "יותר מידי שטויות ממלא את הגוף בסוכר עודף, וגורם לך להתמלא בתחושה אנרגטית בלי האנרגיות הדרושות." - כמי שלמד ביולוגיה, המשפט הזה צורם. סוכר, מבחינה ביולוגית הוא אנרגיה. כשאתה אוכל דברים עם הרבה סוכר אתה מקבל מרץ וכח לעשות דברים. זה בדיוק האנרגיות הדרושות. יותר מזה, בניגוד לשרירים שמסוגלים לקבל אנרגיה גם מפרוק של שומנים, יש שני אברים בגוף שבאופן ספציפי צריכים סוכר: המח והאשכים (כמות הבדיחות על זה אף פעם לא נגמרת). מכאן שאפילו מומלץ לאכול סוכר, רק לא להגזים.

לגבי שומנים, זאת בעיה. כל פעם יוצא מחקר חדש שסותר את המחקרים הקודמים אז קשה לדעת מה מהשומנים יותר טוב.
    (כשאיזו חברה רוצה למכור סרדינים, הם מוציאים מחקר שקובע ששומן דגים מסוג אומגה3 זה בריא ואז כולם קונים)

אי אפשר לדבר על תזונה וסקס בלי להתייחס לטעם של השפיכה:
    אז אננס אמור להיות משפר הטעם האולטימטיבי, הבעיה שאננס זה יקר בארץ.
    פרות הדר, בעיקר המיץ של פירות הדר זה גם משפר מצויין (אני מקווה שברור לכולם שהכוונה למיצים טבעיים ולא כימיקלים בטעם של-).
    בקצה השני של הסקלה נמצא החלב. לכל אוהבי הקפה, שוקו, מילקשייק, יוגורט, גלידה וגבינות למניהן... זה גורם לזרע להיות מריר.
    (נעשה הסכם, אתם תרדו בצריכת החלב והיא תרד... לכם)

ציטוט נכתב במקור על ידי AleXTC צפיה בהודעה
    מתחילים לחשוש מטעמם שלהם ומטעמו של בן הזוג. אנחנו רוצים להיות טעימים ובאותה המידה להתענג ארוכות על טעמו של בת זוגתך.
    טעות פרוידיאנית או שאתה רומז משהו? חמוד
    ציטוט נכתב במקור על ידי הרפתקאות אליס בארץ הפלאות/לואיס קרול
    "התואיל להגיד לי, בבקשה, באיזו דרך עלי ללכת מכאן?" שאלה אליס
    "זה תלוי במידה רבה לאן את רוצה להגיע." - אמר החתול

משתמש מתקדם האוואטר של Jmpua
    לייקים
    1
    נקודות
    0

אם כבר יורדים לעניין של האוכל, לגבי ייטינגר, ארוחה כל 3 שעות - מוכח מדעית הכי בריא לגוף, לא קשור לשומן וכלום, קשור לסוכר.
    ההבדל בין לחם לבן ולחם מלא הוא הסוכר, הלחם הלבן מעלה את הסוכר פי 100 יותר מהר מלחם מלא וזה לא טוב לבעלי סוכר גבוה בדם. לגבי בעיות עם המעיים, ברור שלחם מלא ממש לא בריא בגלל הסיבים שמתנפחים במעיים וגורמים לבעיות.
    אוכל מהיר, הבנתי שהכוונה היא להמבורגרים מטוגנים וצ'יפס מטוגן, מה שממש לא בריא למערכת העיכול, טעים, אבל לא בריא.
    כמו שאמרתם, סוכר זה אנרגיה, אבל יש מאכלים מסויימים שמרימים את הסוכר במהירות גבוהה מדי שזה ממש לא טוב - כמו ההבדל בין סוכר לבן לסוכר חום. סוכר חום מעלה את הסוכר בדם הרבה יותר לאט מהסוכר הלבן ובגלל זה הוא מומלץ. בגלל אותו רקע לחם מלא מומלץ יותר מלחם לבן, בנוסף לסיבים שיש בלחם המלא שהם בריאים(למעט בעלי בעיות במעיים).

לגבי השומנים - תסכימו איתי ששומן משמן זית הרבה יותר בריא משומן מאיזה מלאווח.

לגבי חלב - הוכח כבר מזמן שהוא לא בריא... והסידן שהוא מביא לא נספג טוב, אבל זה לא כולל את מוצרי החלב שהסידן שלהם נספג ממש טוב והמאכלים גם עשירים הרבה יותר בחלבונים מהחלב עצמו.

אנחנו מדברים פה על בריאות, לא על פיתוח גוף.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

ציטוט נכתב במקור על ידי Jmpua צפיה בהודעה
    אם כבר יורדים לעניין של האוכל, לגבי ייטינגר, ארוחה כל 3 שעות - מוכח מדעית הכי בריא לגוף, לא קשור לשומן וכלום, קשור לסוכר.
    ההבדל בין לחם לבן ולחם מלא הוא הסוכר, הלחם הלבן מעלה את הסוכר פי 100 יותר מהר מלחם מלא וזה לא טוב לבעלי סוכר גבוה בדם. לגבי בעיות עם המעיים, ברור שלחם מלא ממש לא בריא בגלל הסיבים שמתנפחים במעיים וגורמים לבעיות.
    אוכל מהיר, הבנתי שהכוונה היא להמבורגרים מטוגנים וצ'יפס מטוגן, מה שממש לא בריא למערכת העיכול, טעים, אבל לא בריא.
    כמו שאמרתם, סוכר זה אנרגיה, אבל יש מאכלים מסויימים שמרימים את הסוכר במהירות גבוהה מדי שזה ממש לא טוב - כמו ההבדל בין סוכר לבן לסוכר חום. סוכר חום מעלה את הסוכר בדם הרבה יותר לאט מהסוכר הלבן ובגלל זה הוא מומלץ. בגלל אותו רקע לחם מלא מומלץ יותר מלחם לבן, בנוסף לסיבים שיש בלחם המלא שהם בריאים(למעט בעלי בעיות במעיים).

לגבי השומנים - תסכימו איתי ששומן משמן זית הרבה יותר בריא משומן מאיזה מלאווח.

לגבי חלב - הוכח כבר מזמן שהוא לא בריא... והסידן שהוא מביא לא נספג טוב, אבל זה לא כולל את מוצרי החלב שהסידן שלהם נספג ממש טוב והמאכלים גם עשירים הרבה יותר בחלבונים מהחלב עצמו.

אנחנו מדברים פה על בריאות, לא על פיתוח גוף.
    דבר ראשון, אם אתה אומר שזה הוכח, תביא את המחקר המלא מpubmed\google scholar\המקור האחר שלך. אחרת אתה מדבר באוויר.
    1.אי אפשר להעלות את רמות הסוכר בגוף מהר או לאט. כמה שהכנסת זה כמה סוכר שיש לך בגוף. אולי התכוונת לרמות אינסולין ואז זה נכון אבל עדיין אתה טועה, בכל מקרה להגיד שמשהו מעלה את רמות הסוכר בגוף יותר מהר ממשהו אחר זה שטותי.
    2.לא מדובר כאן על מלאווח שמכיל שומן טראנס, מדובר כאן על שומן רווי ובלתי רווי, אז כן - שומן משמן זית לא יותר בריא משומן מבשר טחון\גבינה צהובה.
    3.זה לא סיבה להגיד שחלב לא בריא, עצוב את זה שזה לא נכון להגיד "הסידן שבו לא נספג טוב", עדיין קיבלת כמות יפה של סידן וחלבון.
    ושוב, אתה אומר שהוכח מזמן-תביא את ההוכחה, אחרת זה לא שווה התייחסות.

אתה מוזמן לקטול אותי.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

כמה שטויות...
    אני אוכל תאוכל הכי לא בריא שיש, אני בעצם חי על זה כבר שנים כי זה הדבר היחידי שאני לא נגעל ממנו. אנשים עדיין מתפלאים איך אני חי..

ובכ''ז אני מאחל לכל גבר בעולם תפקוד מיני כמו שלי. :]

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

יופי יופי מגניב

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:29.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,511 | הודעות: 8,201,104 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect