השתמשתי ב - 7LOADER -
כדי שהווינדוס שלי יהיה מקורי, זה הפך לי את היצרן לNVIDIA, מה לעזאזל? איך? מה זה?
אני מדגיש שזה לא היה לפני זה, זה סתם עשה איזה אימות ורשם משהו על NVIDIA ואז המחשב אותחל וזה פתאום הופיע שם.
![]()
השתמשתי ב - 7LOADER -
כדי שהווינדוס שלי יהיה מקורי, זה הפך לי את היצרן לNVIDIA, מה לעזאזל? איך? מה זה?
אני מדגיש שזה לא היה לפני זה, זה סתם עשה איזה אימות ורשם משהו על NVIDIA ואז המחשב אותחל וזה פתאום הופיע שם.
![]()
נערך לאחרונה על ידי shabi36; 19-11-2010 בשעה 09:48.
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
זה בסדר גמור.
מה שהLOADER עושה זה הדמיה של ביוס של לוח אם מסויים שכמובן יש לו יצרן. בגלל זה הפריצה הזאתי כזאת חזקה.
בין היצרנים התוכנה יכולה לדמות לוח אם של ASUS ועוד יצרנים (אני מניח שתשובה מפורטת יותר Ori יוכל לתת לך)
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
בוא נתחיל בזה שתספר לי באיזה לודר במדיוק השתמשת
יש כמה סוגים (המומלץ מבינהם הוא הלודר של DAZ)
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update