זה משהו שיש לי כבר שנה פשוט לא היה לי כוח לפתוח על זה נושא.
כל פעם בהדלקת המחשב לפני שהווינדוס עולה זה נפתח לי ואני צריך ללחוץ F1.
מה זה?
זה משהו שיש לי כבר שנה פשוט לא היה לי כוח לפתוח על זה נושא.
כל פעם בהדלקת המחשב לפני שהווינדוס עולה זה נפתח לי ואני צריך ללחוץ F1.
מה זה?
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
זה יכול להיות כמה דברים.
1. המאוורר של המעבד לא מחובר או לא עובד.
2. המאוורר עובד על סל"ד נמוך מידי.
3. יש לך גוף קירור משופר אחר שהמאוורר שלו לא מחובר אל הלוח אם אלא ישירות לספק הכוח.
כדי לברר את 1 ואת 3 אתה פשוט פותח את המארז שלך ובודק.
כדי לברר את 2 אתה נכנס לביוס ע"י לחיצה על DEL ושם אתה נכנס ל PC MONITOR או PC HEALTH או משהו דומה ובודק אם ה RPM של המאוורר הוא בצבע אדום כלומר נמוך מידי.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
נערך לאחרונה על ידי 1 1; 19-11-2010 בשעה 15:39.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
זה המאורר של ה CPU זה ממש לא תקין שהוא לא מסתובב
תבדוק שהוא מחובר טוב לחשמל
נערך לאחרונה על ידי Ori; 19-11-2010 בשעה 16:56.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
זה ממש חשוב לי והמשתמש שלי בבאן אז פתחתי את המשתמש הזה בשביל זה...
עכשיו המצב החמיר משום מה גם המאוורר השני שבתמונה לא מסתובב מהתחלה. אבל בדקתי זאת לא בעיה של חיבורים. כשאני מפעיל את המחשב הם כאילו מנסים להסתובב ונתקעים אז המאוורר שהוא לא של ה-CPU (זה שהסתובב בתמונה) מסתובב כשאני נותן לו "דחיפה" אבל המאוורר של ה-CPU פשוט מסתובב לשניה ועושה חריקות ואז הוא עוצר. זאת אומרת שהם תקועים. מה לעשות?
הנה סרטון:
youtube.com/watch?v=yN5a0yvIgrQ
מ א ו ש ר
משמנים את המאווררים..
ומנקים אבק.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
ניקיתי אבק... כמה אבק יצא משמה... באיזה שמן להשתמש?
מ א ו ש ר
תראה בעיקרון אתה יכול להשתמש בשמן בישול (לא מומלץ בכלל אבל זאת אפשרות)
באופן עקרוני אתה צריך להוציא את המכסה מעל הציר של המאוור ולהזליף שם כמה טיפות
כבון כל התהליך הזה מבוצע שהמחשב כבוי..
מ א ו ש ר
שמן לשימון זה כמו השמן שמשמנים איתו אופניים..
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
תראה מה תעשה :
1. תוציא את המאורר (תנתק אותו לגמרי מלוח האם ומהמעבד).
2. תנקה אבק בעזרת פן קר/אוויר בלחץ.
3. תשמן את המאורר,אל תשים המון שמן,ממש כמה טיפות.
4. ממליץ לך בחום להחליף משחה טרמית אם אתה יודע.
מ א ו ש ר
המלצה שלי זה אחת משני האופציות הבאות.
1. אם ש לך חוש טכני מפותח אתה בקלות אמור לעלות על הדרך איך לגרום למאוורר של המעבד להסתובב שוב כי אם לא אתה הולך להרוס אותו לגמרי.
2. אם אין לך חוש טכני מפותח אתה הולך למעבדה הקרובה קונה מהם גוף קירור מקורי (50 שקל) מפרק את הישן (עם מברג שטוח אתה מסובב לכיוון החץ במצויר על הקליפסים השחורים ומושך כלפי מעלה) מנקה עם אציטון של אמא ונייר טואלט (לא לשפוך אציטון על המעבד אלא להספיג את הנייר טואלט ולנקות איתו) ואז מרכיב את החדש (לא לגעת בתחתית את הגוף קירור יש שם כבר משחה טרמית מרוחה) בלחיצות אלכסוניות עד להישמע הקליקים וזהו אתה מסודר.
לפי מה שאני הצלחתי לקלוט עלייך אתה הולך לבחור באופציה 2![]()
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
מ א ו ש ר
אמיר תקרא שוב ותבין שאופציה 2 קשה בהרבה יותר מאופציה 1! ואני חשבתי שאתה טכנאי![]()
נערך לאחרונה על ידי therider1; 22-11-2010 בשעה 02:04.
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il