קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אני לא מבין אותכם !!!!!!!!!! מה קורה לכם אנשים (הנהלה)
    על ידי ההיתי עד xxx(tomer)xxx בפורום בעיות בהרשמה/התחברות
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 31-05-2006, 01:29
  2. מדריך איך לראות בתים של אנשים דרך המחשב חח נחמד ביותר
    על ידי CrAzY_BoY בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 13-02-2006, 19:00
  3. [שאלה] אני לא מבין איך מהמרים פה
    על ידי n.d.s בפורום משוב
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 07-11-2005, 19:24
  4. איך זה הגיוני?
    על ידי Moshe בפורום דיבורים
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 12-10-2005, 02:23
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 19

לא מבין איך זה הגיוני שהרבה אנשים פשוט שונאים אותי (17)

ברירת מחדל לא מבין איך זה הגיוני שהרבה אנשים פשוט שונאים אותי (17)

טוב אני יודע שזה לא הכי קשור לפיקאפ אבל אולי איכשהו אתם תעזרו כי יש כאן בכל אופן הרבה תותחים.. ><
    קיצר.. נניח בחטיבה זה היה אחרי שהכרנו את כולם קצת התחברתי עם הילדים ה"מגניבים" אבל הם לא באמת הזמינו אותי למסיבות סתם מפגשים וכו
    וככה גם בתיכון אני מנסה שכולם יאהבו אותי אני לא עושה משו שאני חושב שגורם להם לשנוא אותי באמת שאני מנסה
    אבל משום מה אני רואה שיחות שלאחרים וזה.. ואני רואה שאומרים ששונאים אותי ואני רציני לא מבין למה =/
    נניח אנשים שחשבתי שהם אמורים להיות חברים שלי הלכו כולם למישו הביתה שהוא גם חבר
    והוא אמר שלא לקרוא לי... ><
    עבר שנתיים בתיכון אבל עדיין כלום לא עוזר לא מבין איך זה הגיוני ומה אני עושה לא טוב
    הרי אני לא יורד על ילדים (ממש לא...) ולא מנסה להשפיל אותם
    מה עושים במצב כזה
    עזרה ? ><

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של .Mojo
    לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

וואי מכיר תמצב אחי, היה לי בחטיבה...
    למזלי הרחבתי את מעגל החברים שלי מהר מאז כיתה ט' (אמצע ח') והצלחתי לצאת מהמצב.
    אני ממליץ לך להתחיל לחפש אנשים חדשים להסתובב איתם, זה קשה בהתחלה אבל בשלב מסויים אתה תתרגל וזה יהיה לך נורמאלי.
    בהצלחה!
    .Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    בן
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    ואהבת לרעך כמוך

תשמע אחי .. הסיטואציה שלך היא מאוד לא פשוטה , ולפי איך שאתה מסביר אותה ,אז משהו בהתנהגות שלך לא מתאים לכולם.

תבין שכל "הסוד" ולהכיר חברים חדשים זה לא לנסות להתיידד איתם .. אלא פשוט לבוא אליהם בגישה של :
    "אתה נראה לי בחור סבבה אבל יש לי מספיק חברים "
    ואפילו תשים לב שיש מלא ילדים שכל היום יורדים על האחרים ומרביצים להם ומה לא... ועדיין יש להם בוחטה חברים (למה?)
    כי הם בעצם באים אליך בגישה הזאת !

אם אתה צריך עוד משהו .. עצה , עזרה , הסבר יותר מפורש
    אז דבר איתי בפרטי ואני יסביר לך איך כל הסיפור של "המעגל החברתי" עובד ( באמת שיש לי נסיון אם הדברים האלה)
    "i just look into her eyes until she stops talking and then i kiss her"

"michael kelso"

זאת הרוטינה שלי

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יותם
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    בלה

חחחח שמע אני במצב שלך הייתי בדיוק. הרבה ממש שנאו אותי דיברו עלי מאחורי הגב וכל זה מאז יסודי עד סוף החטיבה יענו אתה יודע לא הייתי ילד כאפות אבל משום מה פשוט רוב הילדים בשכבה שנאו אותי. באמת שלא הבנתי למה. היו עושים לי בדיוק מה שעשו לך מארגנים דברים לא קוראים לי ואפילו אומרים לא לקרוא לי וכו'. לא עוזר שאני בנאדם שמתעצבן בקלות ומתעמת עם אנשים הרבה. אבל בתיכון התחברתי לחבר'ה חדשים מצאתי הרבה חברים בתיכון וממקומות אחרים וברגע שלא שמתי זין על אלה שלא שמו עלי פתאום הם התחילו לנסות להתקרב. עדיין יש מספר חבר'ה קבועים שלא אוהבים אותי למה אני שוב בנאדם שמתעמת וזה מגיע גם הרבה לאלימות, אבל im doing my thing . קיצור מה שאני מנסה להגיד לך אחי זה אל תנסה לשנות את עצמך כדי שאחרים יקבלו אותך תאמין בעצמך ובמי שאתה תאמין לי שבסוף כמוני עוד תשים עליהם זין אחד גדול שאתה זה שעכשיו גדול מהחיים והם סתם רקובים.
    מקווה שעזרתי אחי אם אתה צריך עוד משהו שלח הודעה בכיף אני מבין את המצב שלך.

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    טמה אני עושה לא טוב
    הרי אני לא יורד על ילדים (ממש לא...) ולא מנסה להשפיל אותם
    מה עושים במצב כזה
    עזרה ? ><
    ok אז אתה לא עושה שום דבר רע... אבל אתה עושה משהו טוב? אותה איכשהו תורם (לאו דוקא תורם פיסית, אולי גם פשוט לאוירה) לקבוצנ הזאת, או שאתה סתם שם להנות מה"מגניבות" שלהם ולא להפריע לאף אחד

ובפעם המאה... תצאו מהאנונימי

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

"וככה גם בתיכון אני מנסה שכולם יאהבו אותי"

תפסיק עם זה. זה מה שקובר ויקבור אותך.

משתמש מתקדם האוואטר של mir123
    לייקים
    14
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Practice makes perfect

משהו בהתנהגות שלך לא בסדר, ואתה לא מודע לזה.
    מנסיון, גם כאלה שהם יחסית שקטים ו"כאפות", גם להם יש חברים פה ושם ומזמינים אותם מדי פעם.
    העצה הכי טובה לדעתי היא ללכת לאיזה חבר שאתה יחסית סומך עליו, ולבקש ממנו לשאול למה אנשים שונאים אותך.
    תנסה לגשש ותחזור אלינו.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    בן
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    ואהבת לרעך כמוך

ציטוט נכתב במקור על ידי yotyo צפיה בהודעה
    חחחח שמע אני במצב שלך הייתי בדיוק. הרבה ממש שנאו אותי דיברו עלי מאחורי הגב וכל זה מאז יסודי עד סוף החטיבה יענו אתה יודע לא הייתי ילד כאפות אבל משום מה פשוט רוב הילדים בשכבה שנאו אותי. באמת שלא הבנתי למה. היו עושים לי בדיוק מה שעשו לך מארגנים דברים לא קוראים לי ואפילו אומרים לא לקרוא לי וכו'. לא עוזר שאני בנאדם שמתעצבן בקלות ומתעמת עם אנשים הרבה. אבל בתיכון התחברתי לחבר'ה חדשים מצאתי הרבה חברים בתיכון וממקומות אחרים וברגע שלא שמתי זין על אלה שלא שמו עלי פתאום הם התחילו לנסות להתקרב. עדיין יש מספר חבר'ה קבועים שלא אוהבים אותי למה אני שוב בנאדם שמתעמת וזה מגיע גם הרבה לאלימות, אבל im doing my thing . קיצור מה שאני מנסה להגיד לך אחי זה אל תנסה לשנות את עצמך כדי שאחרים יקבלו אותך תאמין בעצמך ובמי שאתה תאמין לי שבסוף כמוני עוד תשים עליהם זין אחד גדול שאתה זה שעכשיו גדול מהחיים והם סתם רקובים.
    מקווה שעזרתי אחי אם אתה צריך עוד משהו שלח הודעה בכיף אני מבין את המצב שלך.
    בדיוק מה שאמרתי רק במילים אחרות !
    "i just look into her eyes until she stops talking and then i kiss her"

"michael kelso"

זאת הרוטינה שלי

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אתה רוצה תשובה כנה? כי אתה בן 17, ואתה בביה"ס, וביה"ס מחורבן. אנשים שונאים אותך כי לשנוא אותך הופך אותם למגניבים, זה הכל.

אל תעשה מזה עניין, חכה לצבא, ושם יהיה בסדר. אלא אם ישנאו אותך גם בצבא, ואז אתה סוציומט.

תן לי לנחש, אתה מנסה להיתלבש כמו כולם, לדבר כמו כולם, להיתנהג כמו כולם, פה זאת הבעיה.
    כמו שSTREETLIGHT אמר אתה סתם שם בשביל להינות מ"המגניבות" שלהם?
    אל תגרר אחרי אנשים, תיצור לעצמך אופי, מציאות משלך, תפתח כמה מעגלים חברתיים(חוגים פעילויות וכ"ו..), תיהיה מעניין, תיהיה מצחיק, תיהיה בעל ביטחון עצמי, פשוט תיתרום משהו לאנשים האלה שאתה רוצה להיסתובב איתם, אל תבוא סתם פעם ב.. ובכלל לא יזכרו אם באת או לא, תיהיה "קול", תיהיה זורם, תצחיק את כולם, תצחק עם כולם, סך הכל מה שאתה צריך לעשות זה "ליתרום" משהו שיגרום להם ליזכור אותך בצורה חיובית ולהגיד שאתה "אחלה גבר".

Kanye west - Stronger
    I don't know if you got a man or not, if you made plans or not, if god put me in the plans or not I'm trippin' this this drink got me sayin' a lot but i know that god put you in front of me so how the hell could you front on me? there's a thousand you's, there's only one of me

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

ואיאי יענו אתם באמת חיים בצורה כזאת של להתחבר עם ה"קולים" בשביל שיזמינו אתכם למסיבות?
    כאילו אני הוא המוזר שזה אף פעם לא עניין אותו ולא הרגיש חובה להתברג לחבורות ה"מגניבות" כי תמיד צחקתי עליהם או מה?

כלכך טיפשי ולא יעיל בעיני... עזוב את המגניבים... תשחק פיקאפ ותאמין לי שמהר מאוד אתה תהפוך ל"מאגניב" של השכבה (הרי הבחור הכי "מגניב" הוא זה שמצליח עם בחורות לא?).
    ואם אתה בחור באמת בוגר אל תתייחס לכל זה ככה.. אני תמיד דאגתי להוריד ממני את ה-SP (ערך חברתי) ברגע שהוא עלה מעט והתחילו לאהוב אותי. כי ברגע שהערך החברתי שלך נמוך יש לך חופש ענק לפעול להבדיל מכשאתה "מבוקש" וכל פעולה שאתה עושה "מתועדת" ואחרים מתייחסים אליה (ואז גם שופטים אותך, מחרימים אותך, מקנאים בך, מקטלגים אותך לסוג של אנשים וכו' וכו' וכו').
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 28-11-2010 בשעה 20:07.

ציטוט נכתב במקור על ידי Yossimerser צפיה בהודעה
    אתה רוצה תשובה כנה? כי אתה בן 17, ואתה בביה"ס, וביה"ס מחורבן. אנשים שונאים אותך כי לשנוא אותך הופך אותם למגניבים, זה הכל.

אל תעשה מזה עניין, חכה לצבא, ושם יהיה בסדר. אלא אם ישנאו אותך גם בצבא, ואז אתה סוציומט.

ואכן הוא צודק.....

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

מה שכן צדקת במשפט הראשון, זה באמת לא קשור לפיקאפ. אני מעביר לפורום מתבגרים, אני מניח שגם שם יש תותחים שישמחו לעזור.

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

זה לא ששונאים אותך,אפשר להגיד שאתה פשוט "לא מועיל" מה הכוונה?
    כנראה שההתנהלות שלך עם החבר'ה לא מספיק "טובה" בשביל שיזמינו אותך ו"יאהבו אותך".
    אני לא יודע מה טיב היחסים ביניכם מה שכן הוא שאתה צריך להשתפר בשביל שכל זה זה ישתנה.
    אם אתה מספר שאתה קרוב כבר לאלה שאתה רוצה להיות איתם אז יש לך כבר קצה של חוט.
    תיזום מפגשים,תזמין אותם אליך הביתה,תציע סתם שכולם ישחקו היום כדורגל ב-5 ,תצא איתם גבר,אל תהיה צהוב מניאק,כמבקשים ממך משהו תעשה,כך הם יעריכו אותך.
    אל תהיה טיפש לידם (אל תדבר שטויות או תעשה דברים קיצוניים שיגמרו לך לצאת ככה) ואז לאט לאט תקבע את עצמך עם החבר'ה ותוכל להתנהג איך שאתה רוצה כשהם כבר יכירו אותך,אבל בשלב הזה שם המשחק הוא : ה-ק-ר-ב-ה

משתמש ותיק האוואטר של EnBlack
    לייקים
    366
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "Excuse me while I kiss that guy..."

אני אומר שפשוט תפסיק להראות שאכפת לך.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:06.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,767 | הודעות: 8,173,354 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect