אתמול בלילה כיביתי את המחשב אחרי שלא כיביתי אותו ים זמן, בוקר אחרי כשבאתי להדליק המחשב עצמו עובד זאת אומרת רואים שכל המנורות עובדות המעבר הכל אבל משום כאילו הוא עובד על "ריק". גם המסך לא מראה את המחשב, זאת אומרת המנורה במסך רק מהבהבת (המנורה מהבהבת רק כשהמחשב כבוי) ואני אפילו לא שומע את הצליל כניסה של הווינדוס. גם כשאני לוחץ על הכפתור כיבוי המחשב ישר נכבה בלי לחכות כמו שהמחשב היה עובד. ניסיתי להוציא כבלים לחבר ופעם אחת הלדקתי אותו וכן שמעתי את הצליל כניסה של הווינדוס והמחשב עבד כי גם שמעתי שירים רק לבדוק אם הוא באמת עובד, אבל המסך לא מראה כלום זאת אומרת המסך מחובר למחשב אבל המסך מראה כאילו המחשב כבוי. בדקתי את המסך במחשב אחר והוא עובד טוב, הבאתי שתי מסכים אחרים לבדוק על המחשב גם בחיבור של המחשב המובנה וגם כל המסכים מראים שהמחשב כבוי כשבעצם הוא דלוק. מה אני יכול לעשות כדי שהמחשב יעבוד? תודה רבה רבה!

ציטוט ההודעה

מה אפשר לעשות? איך פתאום המחשב בוחר לא לעלות ולהידפק..
כשהחזרתי את הכרטיס מסך למחשב והדלקתי את המחשב (המסך מחובר לחיבור המובנה כלום לא מחובר לכרטיס מסך) המחשב משום מה לא עולה...כנראה שהכרטיס מסך גם דפוק וגם מקצר איכשהו...אני יחליך את הכרטיס מסך בימים הקרובים ומקווה שהמחשב יחזור לעצמו. תודה בכל מקרה!