או קיי..לא יודע למה אבל החלטתי להעלות את הנושא הזה ,ולהסביר אותו בצורה כל כך מפורטת כמו שהסבירו לי ,אחריי שניכנסתי לתחום וההיתי מבולבל ממעיין המידע המדהים הזה ולא ידעתי איך לגשת
לפני שאני מתחיל יש לי 4 עצות:
1.תאוהב את פחד הגישה-האדרנלין שזורם בתוך הגוף שלך בזמן שאתה ניגש לכוסית אשש
2.אל תיתמכר לזיונים תתמכר למישחק ,ממש כמו נרקומן להרואין.כי זה יפתח אותך מכל הבחינות(עדיין יש לי בעיות מפה ועד סין אבל חצי מהן ניפתרו)
3.תבין שהיופי זה השקר הכי גדול ביקום(מניסיון אישי-בטי רווקוואי באה עד אליי בקניון ושאלה אם דימנתי פעם ולא רק היא),כי בחורה אמיתית לא תלך איתך בגלל שאתה כוסון היא תילך איתך בגלל איך שאתה גורם לה להרגיש
4.הכי הכי חשוב שהוא הנשק שלנו,נשק יום הדין שיכול להמיס כל בחורה זה החיוך שלנו,בלי החיוך שלנו כל מה שאני אכתוב פה שווה לתחת,למה חיוך?...כי זה משדר אצלי הכל בסדר ,אני בחור כיפי מעניין ומבטיח
ייאללה מתחילים(זה הולך להיות ארוך)
שלב 1-התחלה:
ניגשת לשולחן הדבר הראשון שאתה עושה אחריי משפט הפתיחה(זה המפתח לשבת איתן) הוא : אני צריך בלה בלה בלה(משפט פתיחה)....ויש לי חמש דק כי אני ממהר ואומר למה אתה ממהר בחיוך רחב הן אומרות או קיי אתה ישר מתיישב,למה אתה אומר את זה? כי הדבר האחרון שבנות רוצות שגבר יישב איתן ויתעלק ויציק להן בחיים
קודם מתחילים מפתיחים:יש פתיחי נאג, יש פתיחי דעה אלף ואחת תבדקו פתיחים לדוג':מאמינה בכשפים(רק לאלה שיודעים קסמים) או פתיחי דעה כמו איזה בושם יותר טוב(במידה ואת בחנות בשמים ) ,או הפתיח אהוב עליי...היי חברה יש לי שאלה (בלי סליחה ובלי כלום) ,ההיתם קוראים מייל של חבר שלכן אם ההיתן חושדות שהוא בוגד בכן(כן לא התשובה לא מעניינת אותך)....אתה כבר יושב כמו מלך בשולחן קיבלת אישור בוא נעבור לשלב 2
שלב 2-יצירת עיניין :
זה השלב שבו אתה מתגרה ,מקניט, מוריד את הביטחון שלהם לאפס, אם חיוך ורוכש את העדה שלהן אלייך כאילו אתה מכיר אותן שנים....איך אתה עושה את זה מתחילים בקטן מקניטים את התשובה שלהן למשל :מה אתן חושבות על החולצה שלי(משפט פתיחה)? היא אומרת יפה ...אתה אומר וואלה אני חושב שחסר בה משהו מה את אומרת?ומתחחיל לתפוס אוקים(אני תכף יסביר מהם אוקים) תו"כ השיחה,ומתחיל לתת להן נגים כמו :את מדברת הרבה(אתה אומר את זה למטרה שלך) ,,ואז אתה אומר לחברות שלה :איך אתן מסתדרות איתה........ או למשל נג אחר בואנה את יודעת שראיתי את אותה החולצה על החורה שראיתי מקודם ,היא היתה ניראת טוב לא הבנתי כל כך מה היא רוצה ממני ,מפה אתה צריך לקלוט מי מהחברות שלה שונאת אותך ומי אוהבת אותך,אחריי שקלטת מי אוהבת ומי שונאת תתחבב על זאתי ששונאת אותך באותם דרכים של שלב אחד...למה?כדי שהיא לא תהרוס לך..........תוך כדי הכל אתה תופס אוקים שעכשיו אני יסביר אוקים: אוקים זה שאתה תופס כמה נושאי שיחה במישט שלה בחורה או החבורה למשל היא אומרת: עליתי מברזיל לארץ כדי ללמוד באונברסיטה בישראל....אז יש לך שתי אוקים: עליתי מברזיל (אתה יכול לשאול אותה מתי עלית?את לבד בארץ?למה עלית?אם מי עלית?)לארץ כדי ללמוד באונברסיטה (מה את רוצה ללמוד? וואלה דווקא את זה את רוצה ללמוד ?איך זה לא מתאים לך –מקניט אותה-)בישראל זה אוקים בסופו של דבר,אתה גורם לה להרגיש שאתה בנדם מקשיב ומתעניין שזה מה שאישה מחפשת פחות או יותר והכי חשוב כל דקה לעשות קינואים לגעת כי זה משדר(אני בנדם שאוהב מגע),לא לעשות את זה בצורה מחשידה אבל לגעת הרבה (ויש לזה ניראה לי אשכול אז תיכנסו תיראו תפירוט מקסימום אני יעלה משהו על קינו)
שלב 3-בידוד המטרה:
מבקש ממנה לבוא חמש דק אתה רוצה להיתייעץ איתה על משהו או וואט אבר וקיראה קרה בכף היד מראה לה תמונות בטלפון ,מתקרב אליהה אומר לה שהריח של השיער שלה טוב מנשק לה את הצוואר היא לא מגיבה או אומרת יש לה חבר אתה מיתעלם וממשיך להראות לה תמונות וממשיך לשעשע אותה וזהו יש לך קיי סייי
מקווה שעזרתי,או לפחות עיניינתי אם הסוג של המאמר
פידבאקים,הערות ,תיקונים או עצות שאתם יכולים להביא לי כי אני מרגיש דיי תקוע
כרגע בפיק אפ אז תודה
מחר אני יעלה את כל הדיווחים שלי
מקווה שנהנתם מהמאמר ,עוד פעם תיקונים עצות וכד' ישר לכתוב
בתודה foux