אני מנסה לבנות רשת ביתית אבל שאני בונה רשת ביתית עם מחשב אחד המחשב השני לא נותן לי את האפשרות להצטרף לרשת נסתי את זה עם שני המחשבים.
אשמח לקבל עזרה כמה שיותר מהר
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
מערכת הפעלה?
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
קבוצה ביתית ביתית (פונקציה שקיימת אך ורק בוינדוס 7) או רשת ביתית (פונקצייה שקיימת בכל גירסאות ווינדוס מאז XP)?
וכמובן כמו חגי מעניין אותי לדעת על איזה מערכות הפעלה אנחנו מדברים
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מ א ו ש ר
אתה צריך לדאוג ששני המחשבים יהיו תחת אותה קבוצת עבודה,
תלחץ לחיצה ימנית על "המחשב שלי", בחר "מאפיינים",
בחר את הכרטיסייה שנקראת "שם מחשב", בתחתית העמודיש לך כפתור שנקרא "שנה",
תלחץ עליו, ועכשיו בחלון שנפתח לך, יש לך כמה דבריםהדבר הראשון זה שם המחשב,
לכל מחשב תתין שם שרלוונטי לך, ולמטה יש לך אפשרותלשייך את המחשב לדומיין או לקבוצת עבודה, בחר קבוצת עבודה (זה בדר"כ הבחירההדיפולטיבית), ותן שם לקבוצת העבודה שלך,
במחשב השני תבצע אותו הדבר, תן שם שונהלמחשב ואותו שם לקבוצת העבודה.
לדוגמא :
שם מחשב ראשון : C1
קבוצתעבודה : HOME_COMPUTERS
שם מחשב שני : C2
קבוצת עבודה : HOME_COMPUTERS
זה השלב הראשון,
עכשיו השלב השני הוא לשלב בניהם תיקיותמשותפות שתוכל להעביר בניהם את החומר,
תפתח את "המחשב שלי", בחר לדוגמה את "כונן C" ותלחץ לחיצה ימנית עליו,
בחר "אבטחה ושיתוף...", בכרטיסייה של השיתוף תלחץ עלהלינק "אם אתה מבין.....",
עכשיו בחלק התחתון, תלחץ עוד פעם על הלינק "אם אתהמבין......", עכשיו בחלון שיפתח לך
תבחר "רק אפשר שיתוף קבצים", תלחץ אישור, תסמן את תיבת הסימון של "שתף את התיקייה הזו ברשת", תכניס שם מסויים, נניח C1 DRIVE C, תלחץ אישור, עכשיו על האיקון של כונן C אתה תראה ציור של יד, סימן שכונן זהמשותף,
עכשיו כדי לגשת אליו מהמחשב השני, תלחץ על "התחל", בחר "חיפוש", בחר "מחשב או איש",
אחר כך בחר, "מחשב ברשת", עכשיו תכניס * בשדה, ותלחץ "התחלחיפוש".
הוא ימצא לך את המחשב, ואת הכונן ששיתפת.
נערך לאחרונה על ידי nissimezra; 17-12-2010 בשעה 03:50.