זה הראוטר שלי:
NETGEAR DG834Nv2
אנלא יודע מה הכתובת להכנס כדי לפתוח פורטים לנתק ולהתחבר וכל זה...זה ראוטר חדש רק החלפתי..בקודם הייתי נכנס ככה:
192.168.2.100 אני חושב משו כזה עכשיו עם זה אנלא יודע איך![]()
זה הראוטר שלי:
NETGEAR DG834Nv2
אנלא יודע מה הכתובת להכנס כדי לפתוח פורטים לנתק ולהתחבר וכל זה...זה ראוטר חדש רק החלפתי..בקודם הייתי נכנס ככה:
192.168.2.100 אני חושב משו כזה עכשיו עם זה אנלא יודע איך![]()
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
התחל>הפעלה>cmd>אנטר>ipconfig
Default Gateway זאת הכתובת שאתה מחפש
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אגב הכתובת היא כמובן 10.0.0.138 (כי זה בזק)
Admin
Admin
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
כדי לראות לאיזה כתובת אתה נכנס תפתח התחל-->cmd ותרשום את הפקודה ipconfig
תראה את הכתובת שכתובה לך בDefault Gateway ,ותכניס את הכתובת לשורה בדפדפן וכנס עם שם משתמש וסיסמא של Admin\Admin (במידה ולא הגדירו לך אחרת)
תומר-נט מחשבים
מ א ו ש ר
כל מה שכתבת מופיע בדיק מלא בשני ההודעות שאני וחגי שלחנו...
מה העיניין לחזור על מידע שכבר נכתב?
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update