-------
-------
נערך לאחרונה על ידי energy204; 09-03-2012 בשעה 16:07.
|
|
אני מבינה שאתה בא לעזור לאלה שקוראים את מה שיש לך לומר.
הפוסט מסורבל לגמרי ולא מובן, תרד שורה ותפריד בין שורות ברווח של שורה לפחות.
לא יזיק לך לתת קצת הסברים ודוגמאות על כל דבר ודבר שהולך כאן.
ועצה קטנ, שפת הגוף = גישה? שפת גוף, זה לא גישה. אלו שני דברים שונים לגמרי.
אומנם מה שכתבת קשור מן הסתם לשפת גוף, אבל גישה ממש אבל ממש לא קשורים.
אולי הגישה תשפיע על שפת הגוף ושפת הגוף תשפיע על הגישה, אבל אלו שני דברים שונים לגמרי.
בכללי הפוסט במטרה טובה, לא מסכימה עם רוב מה שכתבת, אבל קח את מילותיי לטובה.
אהבתי את הפוסט הוא שלך או שהעתקתה ?
"i just look into her eyes until she stops talking and then i kiss her"
"michael kelso"
זאת הרוטינה שלי
תכלס, מאיפה העתקת את זה? אתה בטוח שאתה בעצמך הבנת מה כתוב שם?
וישנם שם כמה דברים שלא בהכרח נכונים, אני למדתי במסגרת שיפור שפת הגוף והפיכתך לסקסי שגירוד בצוואר באיטיות זה דבר מאוד מאוד מגרה וחשוב שהנשים יראו אותך עושה את זה ולי בעצמי יצא בסביבות החמש פעמים בשנתיים האחרונות שגירדתי בצוואר באיטיות ובזכות זה בחורות פתחו אותי ביוזמתן (תרתי-משמע חח).
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 25-12-2010 בשעה 09:37.
העניין בשפת גוף שזה קודם כל אף פעם לא 100 אחוז מדיוק, דבר שני אתה לא יכול לשפוט שפת גןף ע"פ סממנים בודדים, אתה צריך להתיחס לכל הגוף ולסיטואציה ולזמן והמצב שבו הוא נמצא. גירוד ביד יכול להיות גם עקיצת יטוש ולא חייב אי נוחות או משיכה.
דבר שני שפת גוף זה משהו שאתה לא באמת יכול לשנות, אתה יכול להקצין לפה או לשם אבל בתנועות קטנות אתה לא תשלוט.
האמת היא שלפי הידע שברשותי כף היד כלפי המטרה דווקא מראה על "מנסה למכור משהו" זו הסיבה שחוקרי משטרה מניחים שמי שמפנה כלפיהם את כפות הידיים כשהוא מדבר.. משקר. ולעומת זאת כפות ידיים כלפי השולחן ואצבעות מתפרסות הם סימן ליציבות, אמינות ושימת דברים על השולחן.
נערך לאחרונה על ידי xSellize; 25-12-2010 בשעה 14:14.
http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg
אני יודע שתפוז זה בריא. אני יודע שויטמין C בריא בתפוז, אבל העובדה שאני אקח ויטמין C בנפרד לא תיתן את כל היתרונות שהתפוז ייתן לי. אם להשליך על העובדות שזרקת פה - אני יודע שישיבה על כל הכיסא, עם הידיים פרוסות וגב זקוף מציגה ביטחון עצמי, אבל עדיין יש תנועות לא רצוניות, הבעות, שינויים קטנים בשפת גוף שלנו שקורים כשאנחנו באמת בטוחים בעצמנו ואי אפשר לזייף אותם.
לשפוט שפת גוף לפני חלק מסויים ויחיד בגוף זה כמו להחליט שמישהי נמשכת אליך לפי IOI אחד. (אלא אם שפת הגוף היא קיצונית כמו פחד,צחוק,התלהבות...שפה אין יותר מידי מה לחקור ואפשר ישר להבין מה הולך עם אותו בנדאם מבחינת שפת הגוף).