אני מתאמן כבר שלוש שנים בחדר כושר ושנה וחצי בשחייה.
מה אתכם?
דיון מהנה.
אני מתאמן כבר שלוש שנים בחדר כושר ושנה וחצי בשחייה.
מה אתכם?
דיון מהנה.
|
|
כרגע אני לא מתאמן באיזשהי מסגרת,אבל אני מחלים מהניתוח ולאט לאט חוזר לרוץ קצת,להוריד את הכרס![]()
אני מתאמן מכיתה ז. השנה הזאת היא השנה החמישית שלי שאני מתאמן בצורה רצינית
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
אני בינתיים רק התחלתי אני עושה אירובי ואנאירובי אבל ללא חדר כושר ועוד ככה חודש מכון![]()
נערך לאחרונה על ידי theidan; 09-01-2011 בשעה 17:11.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
אני עושה שנה ויותר ריצה 3 פעמים בשבוע.
חדר כושר - משתדל גם 3 פעמים בשבוע, לפעמים לא ממש יוצא..
בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים
Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone
"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)
בהתחלה קניתי כל מיני משקולות והתאמנתי בבית, אחר כך התאמנתי בחדר כושר איזה שנתיים והיום יש לי ציוד בבית: ספת דחיקה, ספת שיפועים, מקבילים, מתח, מוטות באורכים שונים וצלחות.
אני מתאמן בערך 40 דקות, שלושה-ארבעה פעמים בשבוע ויש לי גוף נחמד. אני לא שרירי כמו פעם אבל נראה יותר טוב מהבחור הרופס הממוצע.
נערך לאחרונה על ידי golda; 14-01-2011 בשעה 22:17.