היי לכולם,
ברשותי מחשב נייד קצת ישן וטלוויזיה קצת ישנה (טכנולוגית מקרן אחורי).
דגם המחשב - hp מסדרת pavillion dv6000 (אין מושג מה הדגם המדויק - אם יש צורך בדגם המדויק ותוכלו לכוון אותי איך לבדוק את זה, אשמח לתת פרטים נוספים).
יציאות שקיימות במחשב: אודיו - רגיל (כמו של אוזניות)
וידאו - s-video (כניסה עגולה כזו...) + vga (אני חושב שכך קוראים לו. זו כניסה בצורת טרפז עם 15 חורים לפינים בשלוש שורות)
מערכת הפעלה: win vista (לצערי הרב).
כרטיס מסך במחשב: nvidia geforce 8400m gs.
דגם הטלוויזיה - sony trinitron kvl34mf1 (אם זה בכלל אומר משהו למישהו).
כניסות שקיימות בטלוויזיה: אודיו - שני כניסות כמו בננה (אני חושב שקוראים לזה rca)
וידאו - כניסה כמו בננה (שוב - rca) + כניסה של s-video.
הכבלים שהשתמשתי - עבור האודיו זה לא משנה, כי גם ככה זה עבד לי.
עבור הוידאו - כבל שמתחבר למחשב ב- s-video ולטלוויזיה דרך ה- rca.
מה עשיתי?
חיברתי את המחשב לטלוויזיה בעזרת הכבלים.
העברתי את הטלוויזיה למצב קליטה מהכניסות.
זה לא עזר.
ניסיתי ללחות על fn+f4 ואז הופיע על הצג שלי סמל שמראה כאילו משהו התחבר, אבל בפועל לא ראיתי תמונה בטלוויזיה (אבל כן יכלתי לשמוע את המחשב דרך הטלוויזה - כך שאני יודע שהעברתי את הטלוויזיה למצב נכון).
נכנסתי ללוח הבקרה => התאמה אישית => התחבר למקרן או לתצוגה חיצונית אחרת (מופיע בצד).
בחלון שנפתח לי, אחד הריבועים היה "צג חיצוני" ולחצתי בו על כפתור "חבר צג". המחשב חשב קצת ועל מסך הטלוויזיה ראיתי ממש לשבריר שניה את מסך המחשב שלי (ממש לשביר שניה) ואז הוא נעלם שוב (וכך קרה בכל פעם שניסיתי זאת).
אגב, בכל פעם שהוא זיהה שהטלוויזיה מחוברת למחשב, המחשב שינה את הרזולוציה שלו ליותר נמוכה באופן אוטומאטי ובמקביל, היה נפתח לי חלון שבו הייתי יכול לבחור בין:
א. "שכפל את שולחן העבודה שלי בכל הצגים (שיקוף)".
ב. "הצג חלקים שונים של שולחן העבודה שלי בכל צג (מורחב)".
ג. "הצג את שולחן העבודה שלי בצג החיצוני בלבד".
למרות שרציתי לכתחילה לנסות רק את האופציה הראשונה, ניסיתי לשחק עם שלושת האופציות ושום דבר לא עזר או שינה משהו (למרות שהשלישית יצרה לי בעיות, כי אז לא ראיתי כלום בכל פעם שהטלוויזיה היתה מחוברת והייתי חייב לנתק אותה, לשים את המחשב במצב שינה, להדליק אותו מחדש כשהטלוויזיה לא מחוברת. וזה קרה אוטומאטית בכל פעם שחיברתי את המחשב לטלוויזיה. לקח לי המון זמן עד שהצלחתי לשנות את זה).
עוד משהו שניסיתי לעשות זה לעדכן דרייברים. אבל כשעשיתי זאת, לאחר סריקה ובדיקה באינטרנט, המחשב הודיע לי שהדרייברים שמותקנים אצלי גם ככה מעודכנים.
זהו. אני חושב שתארתי את הבעיה לפי כל מה שאני יודע ויכול לספק.
אשמח מאוד אם למישהו יהיה פתרון שהוא יוכל לעזור לי בו.
תודה מראש לעוזרים.