שלום לכולם ותודה לעוזרים
יש לי זיכרון נייד של HP 1TB ויש לי בו קבצים הוא עבד לי עד אתמול כמו שצריך
ןפתאום הוא לא עולה לי והוא רוצה שאני אעשה אתחול ואני לא יכול לראות את הקבצים בבקשה עזרה
שלום לכולם ותודה לעוזרים
יש לי זיכרון נייד של HP 1TB ויש לי בו קבצים הוא עבד לי עד אתמול כמו שצריך
ןפתאום הוא לא עולה לי והוא רוצה שאני אעשה אתחול ואני לא יכול לראות את הקבצים בבקשה עזרה
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
בכל המחשבים שאתה מחבר אותו אליהם?
בדרך כלל זה נגרם בגלל ניתוק לא בטוח של הכונן מהמחשב..
any way אם זה קורה בכל המחשבים רק תוכנה לשיחזור קבצים תעזור לך..
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
כן זה קורא במחשב שלי ושל חברה שלי
אתה יכול להביא לי תוכנה ולהדריך אותי איך עושים את זה בבקשה
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
יש מלא תוכנות ברשת תקרא עליהן ותבחר את זאת שהכי מתאימה לצרכים שלך.
אתה גם יכול לנסות להשתמש בתוכנות לניהול מחיצות לעיטים אפשר לנווט בעזרתן לתוך מחיצות
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
כשאני מנסה לפתוח הוא תוקע לי את המחשב ואחר כך אומר לי הפרמטר שגוי מה אני יכול לעשות?
מ א ו ש ר
מנסה לפתוח מה?
כשאני פותח את הכונן הנייד
חיפשתי כמה תוכנות לשחזור כבצים 2 מהם לא היו טובים ועכשיו יש לי אחד שסורק אותו ואני מקווה שהוא יצליח יש לו לסיום 6 שעות לפי מה שהוא רושם לי
מ א ו ש ר
טוב תמתין
מ א ו ש ר
FinalData Enterprise 2.0 תוכנה קצת מיושנת אבל תמיד עובדת לי מעולה. תחלץ את כל הקבצים שלך מהכונן ואחרי זה תאתחל אותו.
נערך לאחרונה על ידי therider1; 24-01-2011 בשעה 22:56.
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il