היי חברים...זה קצת חפירה בהתחלה אבל..אני מאשים רק את עצמי בזה ... :/
אז אני רם שוטר ... והידידה שאני מדבר עלייה היא גם שוטרת
אז הכל התחיל שנכנסתי לקטע הזה של אמנות הפיתוי...לא ממש ניכנסתי לזה לעומק אבל ידעתי את הבסיס
ואחד התכונות שבלטו אצלי מאוד זה הקוקי &פאני אני עוקץ בנות ואני רואה שזה עובד ...
אז ככה....לא מזמן הכרתי בחורה שהיא ממש הטעם שלי...ולא באתי אליה ישר בפעם הראשונה בקטע של "אני אוהב אותך" שלא תיבהל ממני..
אז בהתחלה כזה עקצתי אותה פעם אחרי פעם....והיא החזירה לי באותו מטבע חח זה היה דיי נחמד...בסופו של יום היא הוסיפה אותי לפייס ...ויום למחרת כבר הבאתי לה את המספר והיא שלחה לי אסמס...שוב כרגיל שולחת לי עקיצות...ואני אליה...
ואז ככה זה המשיך עד שהיא הזמינה אותי הביתה שלה...ויצאנו לראשונה לאכול (וכמובן שאני הזמנתי...היא בהתחלה רצתה לעשות חצי חצי אבל אני שילמתי את הכול בסוף) היה נחמד בסופו של יום החזרתי אותה הביתה...
ככה עברו יומיים שלוש..ואנחנו עדיין באסמסים..וכרגיל אני עוקץ אותה בהומור כזה..ולפעמים היא שולחת לי הודעות כמו "אל תדבר איתי לצמיתות" אבל תמיד איכשהו זה הסתדר ודיברנו..או שהיא מתקשרת אליי ואומרת "שהיא בכלל לא מדברת איתי"...קיצר יצאתי גם מזה וכרגיל אנחנו מדברים אבל.....מפה לשם...היא באה לבסיס שלי עם האוטו והזמינה אותי לארוחה בארומה...היה נחמד ..ואני רואה את המבט שלה על העייניים שלי...(היא מתחילה להתאהב בי)...סיימנו לאכול....נסענו עם האוטו שלה....לחנייה של הבסיס..ויש לציין שהשעה 12 בלילה...ואז היא סגרה את האוטו והתחלנו לדבר...סיפרתי לה דברים שלא סיפרתי לאף אחת שאני בתול..(לא לצחוק חח) והיא סיפרה לי קצת על החברים שהיו לה..עד כה 6 חברים ..אבל לא לעיניין חח....אני קצת נירטעתי כי אני עוד לא הייתי רגיל לרגע אינטימי עם בחורה...אחרי כמה דקות התחילה לנשק אותי..ושאלה אותי אם אני בתול שפתיים..?...אמתי לה שכן..שוב הייתי כזה מאוסס...היא בהתחלה קצת רעדה כי זה הפעם הראשונה שהיא נתקלה בגבר בתול שפתיים...ואז התחלנו ממש להתנשק בפה..היא ממש לימדה אותי מה לעשות...הרגשתי ממש מוזר בהתחלה אבל אז זה זרם לי.....ומה שבעצם אני בא להתייעץ איתכם...זה ...שהיא סיפרה לי שיש לה ידיד שהוא ממש קרוב אלייה..והיא לא רוצה לפגוע בו...ושהוא ממש אוהב אותה קוראים לו "שחר"...אבל היא לא רואה בהם כזוג והיא לא אוהבת אותו בתור חבר...אלה כידיד...היא כול הזמן אמרה לי "אם אני רוצה שהיא תיהיה איתו"..בהתחלה אמרתי לה שאם היא מרגישה אליו משהו..שתילך לפי מה שהלב שלה אומר...אבל בסופו של לילה...היא אמרה לי "אוף אי אפשר להוציא ממך כלום"...(בטח הבנתם...)
עברו כמה ימים כרגיל באסמסים מתכתבים..ואני רואה אותה פה ושם בתחנת משטרה..
והיה איזה יום שבאתי אליה הביתה...והיא הייתה לקראת יציאה עם חברות...היא כזה באה לחבק אותי...ואני כזה דחיתי אותה בהתחלה...והיא חייכה...ישבתי שם קרוב לחצי שעה..לא היה משהו מיוחד..אז אני אמשיך....חזרתי לבסיס...השעה כבר 2 בלילה..היא התקשרה אליי..ודיברנו קרוב לשעה... שוב עליי ועלייה...ואמרה לי שזה פעם ראשונה שגבר דוחה אותה בחיבוק...היא אומרת לי שאם היא במסיבה..גברים נדבקים אלייה...(אני מאמין לה.)..היא לפעמים קוראת לי גיי..או שהיו קטעים שהיא כזה באה לנשק אותה ואני אמרתי לה "תזהרי..חוצפנית" :/
אתמול הלכנו לאכול סושי...הבטחתי לה...ועד שקיימתי ..היא כול הזמן אמרה לי ש"אתה חייב לה סושי"...חח ובסופו של יום..היא כזה סובבה את הפנים שלה אליי במבט של (תנשק אותי..) ונישקתי אותה..והגענו הביתה שלה..ופה נגמר היום..
בקיצור אני מרגיש שבלי קשר שאני לוקח אותה לאכול...אני הייתי קצת מנייאק אלייה...כי היו גם כמה פעמים שהיא התקשרה אליי...שהיא נתקעה עם האוטו...והתקשרה אליי וביקשה שאבוא...אבל לא יכולתי הייתי קצת רחוק מידיי...בכל מקרה...לא התקשרתי אפילו לשאול אם הכול בסדר...
מפה לשם..לפני שבוע ביום שישי יצאתי עם חברים...והיא התקשרה אליי מסטולה ואמרה לי את הדבר הבא.."תגיד לי אם אתה אוהב אותי"..?
וברור שאני אוהב אותה...אבל לא אמרתי לה את זה בפירוש....אלא....אמרתי "אני מרגיש אלייך משהו שלא הרגשתי כל החיים שלי"
והיא התחילה לבכות....כי היא אמרה לי שהיא כרגע עם הגבר (אותו שחר..זוכרים)..אמרתי לה בהתחלה שאני מאחל להם את כל הטוב שבעולם....אבל אז היא קטעה אותי ואמרה לי כזה..."אני שונאת אותך"....מתוך אהבה..כי אז היא אמרה שהיא ממש אוהבת אותי..ושכל המשפחה שלה רוצים שניהיה ביחד..ושהיא בכלל לא רוצה להיות עם אותו שחר...קיצר היא אמרה לי אם אני יכול לחכות לה חודש..שהיא תיפרד ממנו..אמרתי לה ש"אני מוכן"
וסגרנו את השיחה ביפה...אבל הרגשתי צביטה בלב...כי באמת הייתי איתה דיי מנייאק...היא אפילו שלחה לי הודעה שבוע שעבר..."יש לך נטייה לזרוק זיין כשאני צריכה אותך..לא אוהבת כאלה ששם רק כשמשעמם"...היא חושבת שרק כשמשעמם אני מדבר איתה...
בקיצור חברים סיפור דיי מתוסבך...
נכון לעכשיו...היא בקושי מתקשרת אליי...ובקושי שולחת הודעות..לעומת פעמים קודמות שהיא הייתה שולחת לי כל יום..הודעות בסיגנון של "אתה חי"...אם אני מתקשר היא עונה... ואומרת לי שהכול בסדר..אבל בתוך תוכי אני מרגיש שזה לא כך....כנראה היא רוצה להחזיר לי על הפעמים שלא יכלתי לענות לה לפלאפון...או אוליי...שלא הייתי שם בשבילה ...או שסתם היא רוצה לראות אם אני מספיק גבר כדי לבוא אלייה ולבקש סליחה...
ואני לא ממש יודע מה לעשות...תעזרו לי בבקשה
בהתחלה חשבתי להתקשר אלייה...אבל אני לא רוצה להראות כגבר ש"חופר"...ידוע לי שבנות שונאות כאלה...

ציטוט ההודעה