עכשיו אם אני נכנס למשהו שנכנסתי עליו בעבר הוא כזה סגול ורשום "X כניסות בזמן האחרון"
איך אני יכול לאפס את זה?
שזה לא יהיה סגול..
והאתרים נשמרים רק בגוגל או באיזה תיקיה במחשב?
תודה![]()
עכשיו אם אני נכנס למשהו שנכנסתי עליו בעבר הוא כזה סגול ורשום "X כניסות בזמן האחרון"
איך אני יכול לאפס את זה?
שזה לא יהיה סגול..
והאתרים נשמרים רק בגוגל או באיזה תיקיה במחשב?
תודה![]()
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
האתרים לא נשמרים בגוגל.
תריץ Ccleaner וזה יפתור את זה:]
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
תתנתק מהמייל שלך
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
גם שאני לא מחובר למייל זה נשמר..
יש אתרים שאני רואה שנכנסתי לפני חודש+ עם איזה 30 כניסות ומחקתי את כל ההיסטוריה והכל (CTRL+SHIFT בפיירפוקס)
אולי זה נשמר בתיקיה במחשב?
זה פותח לי היסטוריה
איפה ערוך פריטים?
מ א ו ש ר
תנקה היסטוריה
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
ברגע שאני סוגר את הדפדפן הוא מנקה לי לבד
וכבר סגרתי כמה פעמים מאז החודש האחרון ועדיין יש את זה בגוגל..
מ א ו ש ר
כמו שאמרו פה, שתי האפשרויות בכללות הן ניקוי הסטוריה, וביטול הקשר לחשבון הגוגל (יציאה מהחשבון).
רק שבשני המקרים, ככל שידוע לי, לא אמור להיות רשום כמה פעמים נכנסת ללינק, אלא מקסימום אם נכנסת בעבר.
הדבר היחיד שעולה לי בראש בהקשר הזה זה תוסף/תוכנה שגורמים לזה. תבדוק את התוספים והתוכנות שיש לך במחשב, ותראה אם יש משהו הגיוני.