בנות שמות לב לטון דיבור ולקול שלי?
איכפת להן?
איך לדבר בלי להתבייש?
שאני מתבייש יוצא לי טון נמוך וגם קצת לא מובן וגם קול לא יפה אז איך לשפר את זה?
בנות שמות לב לטון דיבור ולקול שלי?
איכפת להן?
איך לדבר בלי להתבייש?
שאני מתבייש יוצא לי טון נמוך וגם קצת לא מובן וגם קול לא יפה אז איך לשפר את זה?
|
|
לדבר מהסרעפת. טונאליות.
פעם היה על זה דיון בפורום תחפש...
The Pod
אפשר קישור?
בניית אתרים | עיצוב אתרים | קידום ושיווק אתרים
רוצים להתרשם ?!
הפרויקט החם, החדש והמדהים:
ח.מיתר לבניין בע"מ
אני יסתכל עוד מעט בדיון
חשוב שיהיה לי קול וטון טובים?
יש לי כזה קול רציני אז איך אני יכול להפוך אתו לפחות רציני?
כאילו כשאני מדבר חזק אז הוא פחות רציני ויותר יפה אז איך לעשות שזה יהיה כשאני מדבר חלש?
נערך לאחרונה על ידי yuval202; 09-02-2011 בשעה 19:56.
מתי תבין שקול נמוך זה מתנה ! יש לי קול נמוך מאוד יחסית ואני פשוט מת על זה !!!
עזוב את זה שכשה אני מדבר כולם מקשיבים לי ואם אני יושב בשיעור וכולם צועקים אני יכול לדבר בקול רגיל וישמעו אותי
נכון שיש כמה חסרונות : אני לא יכול ללחוש בלי שישמעו אותי או לדבר בשקט .. אבל ביחס ליתרונות זה כלוםם
אולי אתה מרגיש אם הקול שלך לא בנוח . אבל קול נמוך זה קול גברי מאוד ותאמין לי שבנות כן שמות לב לזה![]()
"i just look into her eyes until she stops talking and then i kiss her"
"michael kelso"
זאת הרוטינה שלי
עזוב עכשיו נמוך גבוה
למה אתה מתבייש?
היי.
יש לך 2 אפשרויות.
1. לפתור את בעיית הקול.
2. לפתור את בעיית הביישנות.
אם אתה שואל אותי כמובן שאני ממליץ לפתור את בעיית הביישנות, אבל אם אין לך זמן\כוח\ לא יודע מה,
אתה יכול להתחיל עם FAKE IT TIL YOU MAKE IT. ז"א תלחם בזה.
אתה מודע לבעיה הרי, בכל פעם כשאתה מתבייש תנסה לדבר עוד יותר חזק מהרגיל כדי לאזן את זה.
בהצלחה,
-Xan
בהחלט! זהו אחד המדדים שעוזר למערכת המסננת של הבחורה לבדוק אם אתה מתאים או לסמן עליך X.בנות שמות לב לטון דיבור ולקול שלי? איכפת להן?
פעם יצא לי לגשת לבחורות ממש מקסימות עם קול נמוך ועם ידיים משולבות.איך לדבר בלי להתבייש?
הבחורות העירו לי על כך ואז פתחנו שיחה שלמה על כיצד להיות אני, כיצד להעלות את הביטחון ובאיזו צורה הכי כדאי לי לגשת לנשים.. אגב, הבחורות היו בקיאות בכל תורות אומנות הפיתוי בלי בכלל להכיר אותן.
נסה זאת גם אתה, גש לבחורה עם פתיח כלשהו ולאחר דקה או שניים תשאל אותה:
"אגב, אני נשמע לך ביישן מידי או סמכותי כזה?".
"אני משדר ביטחון? מה גרמתי לך להרגיש כשניגשתי אליך סתם ככה?".
או בעקיפין - "עוד רבע שעה יש לי דייט, מה לדעתך אני צריך לשפר מבחינת שפת גוף או טון הדיבור בשביל שילך לי עם הבחורה?".
תתחיל לפתח על כך שיחה ולהרוויח שיעור, הנשים הן המקור הכי טוב לדעת מה עליך לשפר בכל הקשור לביטחון עצמי וטבעיות.
רק שים לב, אם אתה מתכוון לעשות את זה קח בחשבון שזה יפגע בערך שלך בפני הבחורה.. יכול להיות שבהתחלה היא חשבה שיש לך ביטחון אבל ברגע ששאלת את השאלות הללו פתאום היא קלטה שאתה לא הכי "גבר-גבר" ושאתה בעצם "מתנסה עליה". לדעתי זה שווה את זה, אני העדפתי לוותר על כמה מספרי טלפון בשביל להרוויח שיעורים טובים לגבי הביטחון העצמי שלי, מקווה שגם אתה.
מתאמן על זה בבית ומקדיש מטרות בשטח למען שיפור הקול שלך.שאני מתבייש יוצא לי טון נמוך וגם קצת לא מובן וגם קול לא יפה אז איך לשפר את זה?
יש המון מדריכים על שיפור טון הדיבור, תחפש באינרטנט ותתאמן עליהם.
מטרה לשטח - לגשת לחמש בחורות, לומר להן "שלום, אפשר עזרה?" ולהקפיד לומר את המשפט הזה עם קול עבה, עמוק ובצורה איטית ככל האפשר. לא לסיים את משחק השטח עד שאתה לא מאמין במאה אחוז שהצלחת לבצע מטרה זו (שים לב, זה ישמע מפגר בהתחלה, אל תוותר).
בהצלחה!
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 12-02-2011 בשעה 12:47.