איש עסקים רציני יושב בשולחן צדדי ומסתכל על איזה פוליטיקאי שכל הזמן קורא למלצר, פעם מבקש ממנו להנמיך את המזגן ופעם לעשות יותר חזק, ולאחר שעה של ניג'וסים של הפוליטיקאי, קם איש העסקים ניגש למצר ושואל אותו, תגיד הבחור הזה לא משגע אותך ? אז אומר לו המלצר, האמת לא אכפת לי, אין לנו בכלל מזגן.

זקן אחד נכנס לתוך רכבת כולו קרוע מצחוק, בקושי נושם מתיישב ליד איזה מבוגר ואומר לו, אתה חייב לשמוע בדיחה על כורדים, זה משהו חזק, בחיים שלך לא שמעת משהו כל כך מצחיק, עונה לו המבוגר, אבל אני כורדי, אז אומר לו הזקן, אין בעיה, אז אני אספר אותה לאט.

אישה אחת עלתה לאוטובוס עם שני ילדים קטנים, שואל אותה הנהג, תגידי הם תאומים ? אז האישה אומרת שלא, ושואלת למה ? אז הנהג אומר לה : כי אני לא מצליח להאמין שמישהו זיין אותך פעמיים !

שלושה זקנים בבית אבות נכנסו לתוך וויכוח למי הידיים יותר רועדות, הראשון מספר שהוא לא מסוגל להתגלח בעצמו, כי הוא חותך לעצמו את כל הפרצוף, השני אומר להם : על מה אתם מדברים, אני כשאני גוזם פרחים, אני מוריד בטעות את הכול, השלישי אומר להם : הידיים שלי כל כך רועדות שכשאני הולך להשתין אני גומר שלוש פעמים..