קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [סיפור] סיפור הטיסה חזרה לארץ (סיפור קצר - אמיתי)
    על ידי BigFen בפורום יצירה, כתיבה וציור
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 11-08-2010, 22:41
  2. תגובות: 26
    הודעה אחרונה: 10-09-2007, 16:58
  3. פתח לתשובה - סיפור אמיתי אמיתי
    על ידי coh12 בפורום יהדות
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 25-10-2006, 00:20
  4. עמידה בנסיון - סיפור אמיתי
    על ידי coh12 בפורום יהדות
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 23-10-2006, 16:30
  5. סיפור - אמיתי
    על ידי OrP בפורום יהדות
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 09-04-2006, 12:06
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

הטיסה חזרה לארץ - סיפור אמיתי

ברירת מחדל הטיסה חזרה לארץ - סיפור אמיתי

טוב הייתי במשלחת של חילופי תלמידים גמרנים עם ישראלים - היה קטלני, עכשיו בטיסה חזרה מישהי מהמשלחת ישבה לידי ו.... אתם תראו..
    הסיפור אמיתי, הוא קצת בהגזמה אבל זה באמת היה ככה חח...

סיפור הטיסה חזרה לארץ:
    תפסיקי. דיי. מספיק. זה לא נגמר. אני רוצה לישון, ולא להתעורר. דיי. מספיק. זה כל למה שעבר במוחי, במשך 3 שעות ורבע של טיסה, אני כמעט בטוח, שבאיזשהו שלב, בסביבות סוף השעה השנייה של הגהנום, המוח שלי כבה, או לפחות ניסה, כמה חבל שאין לנו כפתור כיבוי, או יותר נכון כמה חבל שלה אין כפתור כיבוי, אם רק היה לה, לא הייתי מייחל לעצמי עשרות אלפי פעמים, לקבל שבץ, או רק להתעלף, או כל דבר אחר, שייגרום לזה להפסק. בהתחלה זה היה נחמד, טוב נו, לא באמת , אבל זה היה נסבל, בתוך תוכי, האמנתי שהיא תתעייף, האמנתי שהיא תבין את הרמזים, האמנתי שזה ייפסק. כמה תלונות היו לה, על כל דבר, למה הטלוויזיה לא כבויה? למה הכיסא לא יורד יותר? למה הדיילים לא מביאים כבר את האוכל? ותלונה אחת שעברה במוחי למה דווקא אני? מה עשיתי? מה עוללתי?באותם רגעים מקוללים שלא ישכחו ממוחי, התפללתי לה' שיפסיק את זה, התנצלתי על הפיצה עם הבשר שאכלתי, למרות שזה היה בטעות, למרות שלא ידעתי שיש בשר בפיצה, למרות שזאת לא הייתה אשמתי. יריתי לכל הכיוונים, הייתי מסוגל אפילו לירות בעצמי, העיקר שזה ייפסק. את האמת, לא האמנתי שהפה האנושי מסוגל להגיד כל כך הרבה מילים, לא האמנתי בכלל שיש כל כך הרבה צירופי מילים בשפה העברית. מצד אחד, אני ממש מרוצה מהמוח שלי, שלא התמוטט תחת הלחץ, ומהצד שני אני מאוכזב ממנו, שלא שלח פקודה ליד, לכווץ את כל האצבעות, ולהפגיש אותן עם הדבר שעשה לי כל כך רע בטיסה הזאת, הפה שלא נסגר, השפתיים שלא הפסיקו לזוז, אני לא מבין, מתי היא עצרה לנשום? או יותר נכון, אני לא מבין, למה היא עצרה לנשום? תמיד בסדרות, כשטסים, יש את מי ש"נדפק" ויושב ליד איזו אישה שמנה במטוס, אישה שלא מפסיקה לאכול, ולעשות גרעפסים, ברגעים האלו, התפללתי לאישה כזאת, התפללתי לכל דבר אחר, ניסתי לחשוב על כל דבר אחד, שמתי מוזיקה, עשיתי כאילו אני יישן, כלום לא עזר, זה היה כאילו שלחו אותה, עם משימה אחת – לגרום לי סבל, לגרום לטיסה הזאת, לטיסה חזרה מגרמניה לארץ, להיות הטיסה הגרועה בחיי, טיסה שלא תשכח לעולם. כשנחתנו, שמחתי, חשבתי שזה עומד להגמר, רציתי רק לרוץ ולצאת מהמטוס כמה שיותר מהר, מצידי מהחלון, מצידי מהיציאות חרום שלא שמעתי איפה הן נמצאות כיוון ששמעתי דבר אחר בזמן הזה,צליל אחר, צורם, צליל שלא ארצה לשמוע שוב בחיי. יצאתי מן המטוס, מהרתי לצאת אל האוויר, ונשמתי, את האוויר הלח והמגעיל של תל אביב, וברגע הזה, ברגע שנכנס אל ריאותי אוויר ישראלי, הבנתי, שלמרות הטיסה המזוויעה, למרות שהושיבו אותי במקום הכי גרוע במטוס, זה היה שווה את זה, כי הגעתי הביתה.

תגובות בונות ^^

אם תאהבו אני אפרסם עוד סיפורים שכתבתי ^^ (אני כותב רק סיפורים אמיתיים)
    מוכר פרמיומים ל-MegaUpload
    בפרטי =]

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של Toxicity
    שם פרטי
    נבו
    לייקים
    38
    נקודות
    220
    משפט מחץ
    I know nothing except the fact of my ignorance.

חחח כמה חבל, כל כך מזדהה איתך עם השנאה לאנשים שלא מפסיקים להתלונן, כאילו הם עושים זאת למחייתם.
    סיפור משעשע, נחמד מאוד

תודה אחי =]
    עוד תגובות?
    מוכר פרמיומים ל-MegaUpload
    בפרטי =]

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

חחחחחחחח

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:52.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,376 | הודעות: 8,173,963 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect