יום טוב![]()
יום טוב![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 15-05-2013 בשעה 18:15.
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אני מניח שיש לך XP ?
אם כן אז קליק ימני על השולחן עבודה>מאפיינים>שולחן עבודה>מתקדם..
עכשיו תחפש שמה (אני לא על XP פשוט) חלון שכתוב "דף הבית הנוכחי שלי" ואתה תראה איתו ברשימה עוד אתרים אז תסמן אותם ותלחץ "מחק" בצד שמאל. אתה צריך שבחלון הזה יהיה לך רק "דף הבית הנוכחי שלי" ושהוא לא היה מסומן בV אחרי זה תלחץ אישור ואישור.
הנה תמונה, אתה צריך להגיע לפה וללכת ללשונית השניה ושמה תראה את "דף הבית הנוכחי שלי"
![]()
נערך לאחרונה על ידי therider1; 11-02-2011 בשעה 19:50.
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
יום טוב![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 15-05-2013 בשעה 18:16.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
ככה אמורים לסדר את זה אפילו שזה לא נראה קשור..
אם זה לא עזר אז בוא לתמיכה מרחוק אני אעזור לך
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
מ א ו ש ר
האמת שלא ככה מסדרים את זה.
פותח אשכול יקר, קליק ימני על לוח בקרה, לשונית מתקדם->כפתור מתקדם) שם צריכה להיות לך לשונית "ביצועים" בלשונית הזאת, תסמן את
drop shadow on desktop thumbnails
מ א ו ש ר
אלמוג הרבה פעמים השיטה שלך לא עובדת וזה מסומן אבל עדיין הרקע המעצבן נשאר לכן בד"כ עושים את השיטה של חגי זה כאילו מרענן את המערכת והרקע השקוף חוזר.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
יום טוב![]()
מ א ו ש ר
הוא התכוון להגיד כפתור ימני על המחשב שלי בחירה במאפיינים ואז שם להיכנס להגדרות מתקדמות ושם בלשונית מתקדם יש לחצן שנקרא הגדרות תחת ביצועים ואז אתה לוחץ עליו ושם בחוצץ הראשון שנקרא אפקטים ויזואלים אתה מחפש את ה DROP SHADOW ON DESKTOP THUMBNAILS ואתה מסמן V בתוך קובית הסימון.
יום טוב![]()
מ א ו ש ר
אז תנסה להסיר את ה V ולאחר מכן תלחץ על החל ואז שוב תסמן את ה V ושוב תחלץ על החל אולי זה יחזיר את המצב לקדמותו.
אם לא נצטרך לטפל בך מרחוק כדי לנסות לפתור את הבעיה.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
מ א ו ש ר
לא שהתאמצתי יותר מדי, אבל לעיתים נוכחתי לדעת שהבעיה הזאת ב-XP לא פתירה...
נערך לאחרונה על ידי פראגער; 15-02-2011 בשעה 14:07. סיבה: אות מיותרת
מ א ו ש ר
פתח בתמיכה מרחוק נושא
האתר שלי