יש לי כונן C ו D
וגם מופיע לי G וכתוב עליו "שמור ע"י המערכת "
איך אני יכול להסתיר אותו לגמרי ושיהיה לי רק כונן C ו D ?
הנה :
תודה !
יש לי כונן C ו D
וגם מופיע לי G וכתוב עליו "שמור ע"י המערכת "
איך אני יכול להסתיר אותו לגמרי ושיהיה לי רק כונן C ו D ?
הנה :
תודה !
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אתה יכול למחוק אותו אם לא באלך להסתבך, סך הכל זה 100 מגה
קליק ימני על המחשב שלי>ניהול>ניהול דיסקים>קליק ימני על G>מחיקת אמצעי אחסון
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
שלא ימחק!!!
תעלים לו את האות הוא יעלם לבד
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מ א ו ש ר
תעשה מה שאורי אומר למרות שאני לא ממליץ בכלל למחוק אותו או לגעת בו מבחינת שינוי האות כי זה הנתיב שאליו פונה המערכת במידה ויש תקלות של עליית וינדוס ואם אתה מעלים את האות אז המערכת לא יודעת לאן לפנות במקרה של תקלה ולשחזר קבצי הפעלה.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
מ א ו ש ר
המחיצה הזאת שייכת ל BitLocker לא צריכות להיות בעיות עם זה אתה יכול להעלים את האות בלי שום חששות
נערך לאחרונה על ידי Ori; 14-02-2011 בשעה 09:29.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מ א ו ש ר
לא זה לא קבצי בוט /=
זה שייך ל BitLocker כמו שציינתי אתה יכול גם למחוק את המחיצה ולא יגרם נזק למחשב (למרות שלא הייתי ממליץ)
בכל מקרה פשוט תמחק את אות הכונן דרך ניהול מחשב והיא תעלם לא צריכות להיות בעיות מיוחדות עם זה