קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [קונה] גישה ל TOrrentbytes
    על ידי AvixTz בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 30-09-2005, 14:36
  2. שיו איזה פחד ...
    על ידי LSD בפורום דיבורים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 20-09-2005, 23:40
  3. וואי איזה פחד קבלו
    על ידי Orhan בפורום דיבורים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 14-09-2005, 20:47
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 17

פחד גישה

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל פחד גישה

אני קורא חומר על יבש די הרבה.

אבל עדיין הפחד גישה שלי פשוט מטורף.

אין לי כל כך זמן ואפשרות לצאת להתחיל אם בנות במקומות אחרים (בגלל המיקום שלי )אז אני יכול רק בנות מהשכונה ומהבית ספר.

וכל הזמן קשה לי להתגבר על הפחד גישה עשיתי כבר עשרות תרגילים ופשוט אין לי מושג מה לעשות..כל דבר בעולם ניסיתי.ואני פשוט מתבייש לפתוח סטים בבית ספר / שכונה.

תודה לעוזרים ..

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יוני
    לייקים
    14
    נקודות
    49
    משפט מחץ
    מוחץ

תמצא ווינג,אני בהתחלה הייתי עם פחד גישה מטורף,יצאתי עם איזה ווינג והוא הלך ופתח סט,הוא יעני דיבר ואני הייתי לידו
    מהשניה שהוא פתח סט אמרתי לעצמי,מי הוא שאני לא יכול?והכל זרם

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    מידן
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    יום אחד, כולם ייתהלכו בעולם הזה ויידעו שהם לא נורמאליים, ושזה נורמאלי.

בחור יקר,

פחד גישה זה דבר טבעי, וממש לא כיפי.
    אבל, זה רק בגלל שאתה מסתכל עליו ככה.

אני יכול לפרט פה ולכתוב מאמר שלם, אבל, אני אביא לך הסבר קצר שכנראה יוכל לעזור לך.

תעזוב רגע את העולם של הפיקאפ, ותסתכל על עולם הבידור. לכמה אומנים יש פחד במה? (אני אגלה לך סוד, לכולם!).
    יש אומנים מאד מוכשרים שלא מסוגלים להופיע כי הפחד גדול מידי, הם נותנים לו להשתלט עליהם ואז הם לא יכולים לצאת להופיע. אבל, יש אומנים, שמאמצים את הפחד הזה, כי הם קוראים לו בשם אחר, ומבינים מה זה הפחד הזה באמת. האומנים האלו מבינים זה לא פחד. זו בעצם ההתרגשות שלהם, ככה בעצם הגוף שלהם מכין אותם להתמודד עם ההזדמנות הנהדרת שהולכת להגיע אליהם מיד כשהם יעלו לבמה, ההזדמנות לבדר אנשים ולגרום להם לחייך.

תחזור רגע לעולם של הפיק אפ. במקום לקרוא לפחד הזה פחד, תקרא לו התרגשות. תבין שככה הגוף שלך מכין אותך להתמודד עם ההזדמנות שמגיע לך ברגע שתכיר בחורה חדשה. אתה מתרגש לקראת כל האפשרויות הנהדרות שיגיעו כשתפגוש אותה ותכיר אותה, ואתה מתעניין בה, ורוצה לדעת מה היא אוהבת ואיך היא מתנהגת, אז אתה קצת מתרגש.

אם תבין שזו התרגשות, תוכל לומר לעצמך בראש "מעניין איך היא..." ותראה שהגוף שלך אוטומאטית פונה אליה, ואתה רוצה להכיר אותה. תהפוך את הפחד לחבר שלך, ולא לאוייב שלך, ובכל פעם שאתה מרגיש אותו, תדע שזה הגוף שלך שאומר לך שמחכה לך פה הזדמנות, ואני יכול לומר לך מניסיון אישי, שברגע שהיה לי פחד גישה ממש גדול והלכתי על זה, קרו רק דברים טובים.

מקווה שעזרתי.
    חפשו אותי בפייסבוק,
    Meydan Kaplan

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

ציטוט נכתב במקור על ידי BlueRose צפיה בהודעה
    בחור יקר,

פחד גישה זה דבר טבעי, וממש לא כיפי.
    אבל, זה רק בגלל שאתה מסתכל עליו ככה.

אני יכול לפרט פה ולכתוב מאמר שלם, אבל, אני אביא לך הסבר קצר שכנראה יוכל לעזור לך.

תעזוב רגע את העולם של הפיקאפ, ותסתכל על עולם הבידור. לכמה אומנים יש פחד במה? (אני אגלה לך סוד, לכולם!).
    יש אומנים מאד מוכשרים שלא מסוגלים להופיע כי הפחד גדול מידי, הם נותנים לו להשתלט עליהם ואז הם לא יכולים לצאת להופיע. אבל, יש אומנים, שמאמצים את הפחד הזה, כי הם קוראים לו בשם אחר, ומבינים מה זה הפחד הזה באמת. האומנים האלו מבינים זה לא פחד. זו בעצם ההתרגשות שלהם, ככה בעצם הגוף שלהם מכין אותם להתמודד עם ההזדמנות הנהדרת שהולכת להגיע אליהם מיד כשהם יעלו לבמה, ההזדמנות לבדר אנשים ולגרום להם לחייך.

תחזור רגע לעולם של הפיק אפ. במקום לקרוא לפחד הזה פחד, תקרא לו התרגשות. תבין שככה הגוף שלך מכין אותך להתמודד עם ההזדמנות שמגיע לך ברגע שתכיר בחורה חדשה. אתה מתרגש לקראת כל האפשרויות הנהדרות שיגיעו כשתפגוש אותה ותכיר אותה, ואתה מתעניין בה, ורוצה לדעת מה היא אוהבת ואיך היא מתנהגת, אז אתה קצת מתרגש.

אם תבין שזו התרגשות, תוכל לומר לעצמך בראש "מעניין איך היא..." ותראה שהגוף שלך אוטומאטית פונה אליה, ואתה רוצה להכיר אותה. תהפוך את הפחד לחבר שלך, ולא לאוייב שלך, ובכל פעם שאתה מרגיש אותו, תדע שזה הגוף שלך שאומר לך שמחכה לך פה הזדמנות, ואני יכול לומר לך מניסיון אישי, שברגע שהיה לי פחד גישה ממש גדול והלכתי על זה, קרו רק דברים טובים.

מקווה שעזרתי.
    תגובה מעניינת לשם שינוי.
    אני כבר פחות חווה את זה אבל תמיד הפחד הזה חוזר לתקף אותי מתישהו.. בין אם אחרי יום או אחרי חודשיים.
    הרעיון שניסית להביע מאוד מזכיר לי את כל נושא ה"תצוגות הפנימיות" מ-NLP.
    אז כמה דברים:

1) ניסיתי פעם לפעול עפ"י הרעיון שהצגת, כשקראתי משהו בסגנון גם אני אמרתי "וואלה הוא צודק!".
    אבל ברגע שניסיתי לבצע זאת בפועל - זה לא עבד (ואני אומר זאת לאחר שיצאתי שש פעמים, יום אחרי יום, לשטח עם המטרה המוצהרת - "תתגבר על פחד הגישה שלך ושבור אותו" ובין הייתר ניסיתי את הרעיון שלך).

2) קל לומר למישהו "תחשוב חיובי" או "זה לא פחד, זאת התרגשות בריאה" אבל זה בערך כמו לומר למישהו
    שנחתך מסכין "זה לא כואב, זה בסך-הכל מערכת הגנה מתוחכמת של הגוף שלך שפועלת, אל תתייחס אליה" וברגע שהבן אדם נחתך, תאמין לי שהוא יצפצף על מה שאמרת לו וזה יכאב לו, לא משנה מה!

3) בשל שתי הבעיות שהצגתי, מה ניתן לעשות לעזאזל?
    ניסיתי את מה שאמרת כבר מספר רב של פעמים וזה לא עבד ואתה צודק רק על הנייר כמו שאומרים, כיצד באמת ניתן ליישם זאת בפועל?
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 15-02-2011 בשעה 20:16.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    מידן
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    יום אחד, כולם ייתהלכו בעולם הזה ויידעו שהם לא נורמאליים, ושזה נורמאלי.

בתגובה לסוניק,

אתה רושם דברים נכונים, אבל מסתכל עליהם בצורה אחרת.
    נכון, אני כותב דברים שהם נכונים, וזה משהו לא פשוט ליישם, אני אתייחס ל2 הבעיות שהצגת.

ראשית, כשיצאת לשטח, במטרה להתגבר על פחד הגישה בלבד, עשית טעות. כשאתה מציב לעצמך מטרה, ואתה לא מצליח להשיג אותה אתה מרגיש תחוש של תסכול, ואז הרבה יותר קשה לך להגיע לאותה המטרה שוב. אז כשיצאת עם המטרה של להתגבר על פחד הגישה, ועברה הבחורה הראשונה לידך, ולא הצלחת לומר לה כלום, התת מודע שלך הבין שנכשלת לעמוד במטרה שלך, ואז זה פשוט נהיה קשה יותר ויותר, ולכן, לפי דעתי, קרה מה שקרה ולא הצלחת להתגבר.

שנית, כמובן שקל לומר. תמיד דיבורים הם חזקים יותר ממעשים. אבל כשאתה מדבר על כאב פיזי, ועל משהו רגשי אתה מדבר על דברים שונים לגמרי. פחד גישה הוא לא משהו כואב, הוא כימיקל שמגיע מהמוח שלך ותשמחרר לתוך הגוף שלך כשאתה מרגש ממשהו ומפחד מתוצאה מסויימת. אתה צריך להבין שתכנות של רגשות הוא שונה. ברגע שאתה מבין שהגוף שלך מביא לך את הפחד הזה כדי להתמודד ומאמץ אותו, פחד הגישה שלך נעלם קליל, וקורה רק כשאתה מזהה הזדמנות ממש טובה, ורואה מישהי מהממת.

שלישית, אם אתה בכל זאת לא מעוניין להשתמש בשיטה שהצאתי, שלדעתי היא השיטה הכי טובה, שעובדת לטווח ארוך בצורה הרבה יותר טובה משאר השיטות, אתה תמיד יכול ללכת על משהו שונה, ולהתקדם בצעדים קטנים יותר.

כדי ליישם בפועל, אני מציע לך לעשות דבר כזה:
    לך לקניון, מבלי מטרה סויימת, ופשוט תעמוד באמצע הקניון, ואל תזוז, תסתכל לאיזו נקודה, לאיזו פינה. אתה תרגיש משהו. אתה תרגיש כאילו שכל העולם מסתכל עליך ושכל האנשים שעוברים מסתכלים עלייך בצורה מוזרה.

אחרי שעברת את ההרגשה הזו, תחשוב לעצמך איך היית מתנהג אם היית מצפה לחבר שלך שאמר לך שהוא יגיע עוד דקה, ואתה פשוט עומד במקום הזה ומחכה לו? היית עושה בדיוק את אותו הדבר, אבל בגלל שאתה רואה סיבה הגיונית למיקום שלך, אתה לא מרגיש כאילו אתה מתחת לזכוכית מגדלת ואתה מרגיש נינוח יותר.

אחרי שעשית את הניסוי הזה, תסתכל על זה בתור פחד גישה. תיגש לכל אחד, ותאמר לו שלום, או תשאל מה השעה. זה לגיטימי לגמרי, ואנשים יישמחו לענות לך. תצא ותתאמן על פתיחת שיחה בלבד, לא על משהו אחר.
    אתה לא יוצא להתחיל עם בחורות הפעם, זו לא המטרה, המטרה שלך היא ללמוד איך לדבר עם אנשים. אחרי שתיגש חמש פעמים לכל אחד ואחד (אל תהיה בררן, תיגש לכולם), אתה תראה שזה לא כל כך נורא, ותוכל לקחת צעד אחד קדימה, לשנן פתיח דעה כלשהו, ולשאול אותו מישהי או מישהו שעוברים ברחוב, או יושבים ומחכים לאוטובוס. הדבר היפה בפתיחי דעה זה שהם נגמרים מהר, אתה פשוט פותח בישחה, הם נותנים לך את התשובה ואתה יכול ללכת.

אחרי שעשית את זה כמה פעמים, אתה מביא לתת מודע שלך להבין שלא קורה שום דבר נורא מידי, ואתה יכול להמשיך ולהתקדם. אבל בינתיים, לוקחים את הכל פרה פרה.

מקווה שעזרתי.
    חפשו אותי בפייסבוק,
    Meydan Kaplan

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי BlueRose צפיה בהודעה
    בתגובה לסוניק,

אתה רושם דברים נכונים, אבל מסתכל עליהם בצורה אחרת.
    נכון, אני כותב דברים שהם נכונים, וזה משהו לא פשוט ליישם, אני אתייחס ל2 הבעיות שהצגת.

ראשית, כשיצאת לשטח, במטרה להתגבר על פחד הגישה בלבד, עשית טעות. כשאתה מציב לעצמך מטרה, ואתה לא מצליח להשיג אותה אתה מרגיש תחוש של תסכול, ואז הרבה יותר קשה לך להגיע לאותה המטרה שוב. אז כשיצאת עם המטרה של להתגבר על פחד הגישה, ועברה הבחורה הראשונה לידך, ולא הצלחת לומר לה כלום, התת מודע שלך הבין שנכשלת לעמוד במטרה שלך, ואז זה פשוט נהיה קשה יותר ויותר, ולכן, לפי דעתי, קרה מה שקרה ולא הצלחת להתגבר.

שנית, כמובן שקל לומר. תמיד דיבורים הם חזקים יותר ממעשים. אבל כשאתה מדבר על כאב פיזי, ועל משהו רגשי אתה מדבר על דברים שונים לגמרי. פחד גישה הוא לא משהו כואב, הוא כימיקל שמגיע מהמוח שלך ותשמחרר לתוך הגוף שלך כשאתה מרגש ממשהו ומפחד מתוצאה מסויימת. אתה צריך להבין שתכנות של רגשות הוא שונה. ברגע שאתה מבין שהגוף שלך מביא לך את הפחד הזה כדי להתמודד ומאמץ אותו, פחד הגישה שלך נעלם קליל, וקורה רק כשאתה מזהה הזדמנות ממש טובה, ורואה מישהי מהממת.

שלישית, אם אתה בכל זאת לא מעוניין להשתמש בשיטה שהצאתי, שלדעתי היא השיטה הכי טובה, שעובדת לטווח ארוך בצורה הרבה יותר טובה משאר השיטות, אתה תמיד יכול ללכת על משהו שונה, ולהתקדם בצעדים קטנים יותר.

כדי ליישם בפועל, אני מציע לך לעשות דבר כזה:
    לך לקניון, מבלי מטרה סויימת, ופשוט תעמוד באמצע הקניון, ואל תזוז, תסתכל לאיזו נקודה, לאיזו פינה. אתה תרגיש משהו. אתה תרגיש כאילו שכל העולם מסתכל עליך ושכל האנשים שעוברים מסתכלים עלייך בצורה מוזרה.

אחרי שעברת את ההרגשה הזו, תחשוב לעצמך איך היית מתנהג אם היית מצפה לחבר שלך שאמר לך שהוא יגיע עוד דקה, ואתה פשוט עומד במקום הזה ומחכה לו? היית עושה בדיוק את אותו הדבר, אבל בגלל שאתה רואה סיבה הגיונית למיקום שלך, אתה לא מרגיש כאילו אתה מתחת לזכוכית מגדלת ואתה מרגיש נינוח יותר.

אחרי שעשית את הניסוי הזה, תסתכל על זה בתור פחד גישה. תיגש לכל אחד, ותאמר לו שלום, או תשאל מה השעה. זה לגיטימי לגמרי, ואנשים יישמחו לענות לך. תצא ותתאמן על פתיחת שיחה בלבד, לא על משהו אחר.
    אתה לא יוצא להתחיל עם בחורות הפעם, זו לא המטרה, המטרה שלך היא ללמוד איך לדבר עם אנשים. אחרי שתיגש חמש פעמים לכל אחד ואחד (אל תהיה בררן, תיגש לכולם), אתה תראה שזה לא כל כך נורא, ותוכל לקחת צעד אחד קדימה, לשנן פתיח דעה כלשהו, ולשאול אותו מישהי או מישהו שעוברים ברחוב, או יושבים ומחכים לאוטובוס. הדבר היפה בפתיחי דעה זה שהם נגמרים מהר, אתה פשוט פותח בישחה, הם נותנים לך את התשובה ואתה יכול ללכת.

אחרי שעשית את זה כמה פעמים, אתה מביא לתת מודע שלך להבין שלא קורה שום דבר נורא מידי, ואתה יכול להמשיך ולהתקדם. אבל בינתיים, לוקחים את הכל פרה פרה.

מקווה שעזרתי.
    אם מישהו שאל אותי פעם למה אני מתכוון כשאני אומר "תכתבו מאמרים מעשיים", לזה אני מתכוון!
    הבן אדם הציג מה אתם לא מסוגלים לעשות ולאחר מכן נתן דרך מעשית כיצד להתגבר על זה ובכל זאת לעשות את זה.
    לא כמו מה שרץ פה, לא כמו:

AFC - "אני מפחד לגשת, מה עושים?".
    אומן פיתוי - "בשביל להפסיק לפחד לגשת אתה חייב לגשת, אז תיגש!".
    AFC - "מה לא מובן? אמרתי לך שאני לא מסוגל לגשת.. ואתה אומר לי לגשת? כיצד עזרת לי בדיוק?".

מידן לעומת זאת סיפק דרך להתגבר על הפחד ולאחר מכן עודד אותנו לעשות את הפחד, זה מה שיפה כאן.
    ח"ח מידן, אהבתי ביותר.

למרות שזה פחות אקטואלי בשבילי, מחר אעשה זאת, תודה
    פשוט הגעתי לתובנה שהצגת לגבי הפחד גישה בלי לבצע את התרגיל, פשוט עם הזמן, ככל שהתמדתי.
    מבחינתי, לגשת לבחורה זה רק לגשת לבחורה, לא משהו מפחיד לא משהו עצוב ולא משהו שמח כמו שלגרוב גרביים זה כולה לגרוב גרביים.. קשה להסביר זאת, ההתנסות תעשה את שלה למי שלא הבין.

נ.ב.!!!!!!!!!!!
    אמא... ממש אתמול חלמתי על זה שאני עומד במרכז הקניון שבעיר שלי ואנשים מתחילים להמשך אלי כמו אל מגנט.
    גם חלמתי שחבר שלי מצלם אותי ומעלה את הסרט ליו-טיוב עם שעון רץ ושלאחר בערך חמש דקות פתאום אני מוקף באנשים.
    ואתה כרגע סיפקת דרך מאוד מאוד דומה למה שחלמתי, מדהים ומפחיד ביחד!! אמא..
    אני לא צוחק חבר'ה!! בכנות.. אגב, זה מה שנקרא "חוק המשיכה" בפעולה.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 15-02-2011 בשעה 21:07.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    אם מישהו שאל אותי פעם למה אני מתכוון כשאני אומר "תכתבו מאמרים מעשיים", לזה אני מתכוון!
    הבן אדם הציג מה אתם לא מסוגלים לעשות ולאחר מכן נתן דרך מעשית כיצד להתגבר על זה ובכל זאת לעשות את זה.
    לא כמו מה שרץ פה, לא כמו:

AFC - "אני מפחד לגשת, מה עושים?".
    אומן פיתוי - "בשביל להפסיק לפחד לגשת אתה חייב לגשת, אז תיגש!".
    AFC - "מה לא מובן? אמרתי לך שאני לא מסוגל לגשת.. ואתה אומר לי לגשת? כיצד עזרת לי בדיוק?".

מידן לעומת זאת סיפק דרך להתגבר על הפחד ולאחר מכן עודד אותנו לעשות את הפחד, זה מה שיפה כאן.
    ח"ח מידן, אהבתי ביותר.

למרות שזה פחות אקטואלי בשבילי, מחר אעשה זאת, תודה
    פשוט הגעתי לתובנה שהצגת לגבי הפחד גישה בלי לבצע את התרגיל, פשוט עם הזמן, ככל שהתמדתי.
    מבחינתי, לגשת לבחורה זה רק לגשת לבחורה, לא משהו מפחיד לא משהו עצוב ולא משהו שמח כמו שלגרוב גרביים זה כולה לגרוב גרביים.. קשה להסביר זאת, ההתנסות תעשה את שלה למי שלא הבין.

נ.ב.!!!!!!!!!!!
    אמא... ממש אתמול חלמתי על זה שאני עומד במרכז הקניון שבעיר שלי ואנשים מתחילים להמשך אלי כמו אל מגנט.
    גם חלמתי שחבר שלי מצלם אותי ומעלה את הסרט ליו-טיוב עם שעון רץ ושלאחר בערך חמש דקות פתאום אני מוקף באנשים.
    ואתה כרגע סיפקת דרך מאוד מאוד דומה למה שחלמתי, מדהים ומפחיד ביחד!! אמא..
    אני לא צוחק חבר'ה!! בכנות.. אגב, זה מה שנקרא "חוק המשיכה" בפעולה.
    ואני חלמתי שאני נבוט עם כנפיים.

ו...?

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    ואני חלמתי שאני נבוט עם כנפיים.

ו...?
    אשמח להכות אותך עם נבוט, לגרום לך לחשוב שיש לך כנפיים ולהגשים את החלום שלך

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    אשמח להכות אותך עם נבוט, לגרום לך לחשוב שיש לך כנפיים ולהגשים את החלום שלך
    פייי איזה עקיצה הבאת פה ממש הקיפוד העוקץ אתה

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

בוא ואני אגיד לך שיהיו מצבים שתגיד - הלוואי שהבעיה שלי היתה פחד גישה - ככה זה אצלי, אני פשוט צריך לחרוש את השטח כדי להשיג תוצאות מדהימות במקום נחמדות.

מה שאתה יכול לעשות זה כמו שאמרו פה כבר בפורם, אין לי מה להוסיף - העיקר שלא תפחד להתחיל בקטן ומשם אתה כבר תזרום!

מה אתה מצפה שנגיד לך?
    לא משנה כמה נגיד לך שאתה צריך פשוט לעשות את זה וזה יעלם זה לא יעזור, הרי גם ככה אתה יותר מדי פחדן בשביל באמת ללכת ולנסות את זה.
    איך דרך הודעה בכתב אני יכול להכניס לך לראש שאתה פשוט צריך ללכת לעשות את זה?
    מי שהמציא את חיבור המילים "פחד גישה" הוא פשוט מטומטם, פחד גישה זה לפחד לגשת, כולם פוחדים לגשת, כולם פוחדים לקבל כאפה או איזה יום מלא בדחיות, מי שם זין?ֿ אני לא ממציא לזה שם מפגר של פחד גישה או וואטאבר.

לך תתחיל עם בחורות ובמקום לזיין תשכל תתחיל לזיין בחורות.

Kanye west - Stronger
    I don't know if you got a man or not, if you made plans or not, if god put me in the plans or not I'm trippin' this this drink got me sayin' a lot but i know that god put you in front of me so how the hell could you front on me? there's a thousand you's, there's only one of me

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

יש לך פחד גישה בגלל שהמטרה שלך זה להשיג את הבחורה, ואתה פוחד שהיא תנפנף אותך, כל הענין של הפיתוי הזה הוא מנפיולציה והרבה לשקר אם צריך (fake it til u make it) לך אם מטרה לפתוח בלבד שום דבר מעבר, ותתחיל אם דברים קלים כמו "סליחה מה השעה", ברגע שתתרגל לזה ותרגיש שוואלה אין לך חרדה כמו שהייתה לך שהתחלת אם זה תמשיך אם משהו אחר...

משתמש מתקדם האוואטר של .Mojo
    לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

אני מסכים עם בלו-רוז ואני אתן לך עוד דוגמה.
    כשאתה מגיע לרכבת הרים בלונה פארק, מה אתה עושה? מפחד? אז למה אתה עולה עלייה?
    כי אתה נהנה מזה, והפחד הראשוני הוא בסך הכל ההתרגשות שלפני, ממשהו לא מוכר.
    אני בטוח שעלית הרבה פעמים על רכבת הרים בזמן קצר יחסית בין כל אחד, אחרי הפעם-פעמיים הראשונות אתה לא מפחד יותר, אלא רק נהנה. אם תחזור אחרי כמה ימים לרכבת הרים אתה שוב פעם תפחד, אבל פחות, ויהיה לך יותר קל להסתגל לתחושה של הנסיעה, ואחרי עוד כמה ימים כבר לא תפחד בכלל.
    תחשוב על הדוגמה הזאת בקשר לפיקאפ, בפעם-פעמיים הראשונות יהיה לך קשה לפתוח, אבל אחר כך (אם אתה בסארג' שאתה כל הזמן פותח) כבר לא תהיה לך בעיה. אחרי זה תצא לעוד סארג' ותפחד בהתחלה, אבל כבר תהיה רגיל לתחושה של לפתוח, להיכשל, להצליח, ותהנה מכל רגע, וככל שהזמן יעבור ככה יהיה לך יותר קל.
    תמיד יהיה הפחד של לגשת, אבל ככל שאתה מתאמן יותר ככה אתה מגמד את הפחד ופחות מפחד ממנו.
    לסיכום
    מה שאתה צריך לעשות זה פעם אחת לשים זין ולגשת, אחר כך כל שאר הפעמים יבואו בקלות
    נערך לאחרונה על ידי .Mojo; 16-02-2011 בשעה 16:13.
    .Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

ציטוט נכתב במקור על ידי BigD צפיה בהודעה
    אני מסכים עם בלו-רוז ואני אתן לך עוד דוגמה.
    כשאתה מגיע לרכבת הרים בלונה פארק, מה אתה עושה? מפחד? אז למה אתה עולה עלייה?
    כי אתה נהנה מזה, והפחד הראשוני הוא בסך הכל ההתרגשות שלפני, ממשהו לא מוכר.
    אני בטוח שעלית הרבה פעמים על רכבת הרים בזמן קצר יחסית בין כל אחד, אחרי הפעם-פעמיים הראשונות אתה לא מפחד יותר, אלא רק נהנה. אם תחזור אחרי כמה ימים לרכבת הרים אתה שוב פעם תפחד, אבל פחות, ויהיה לך יותר קל להסתגל לתחושה של הנסיעה, ואחרי עוד כמה ימים כבר לא תפחד בכלל.
    תחשוב על הדוגמה הזאת בקשר לפיקאפ, בפעם-פעמיים הראשונות יהיה לך קשה לפתוח, אבל אחר כך (אם אתה בסארג' שאתה כל הזמן פותח) כבר לא תהיה לך בעיה. אחרי זה תצא לעוד סארג' ותפחד בהתחלה, אבל כבר תהיה רגיל לתחושה של לפתוח, להיכשל, להצליח, ותהנה מכל רגע, וככל שהזמן יעבור ככה יהיה לך יותר קל.
    תמיד יהיה הפחד של לגשת, אבל ככל שאתה מתאמן יותר ככה אתה מגמד את הפחד ופחות מפחד ממנו.
    לסיכום
    מה שאתה צריך לעשות זה פעם אחת לשים זין ולגשת, אחר כך כל שאר הפעמים יבואו בקלות
    זה לא יעזור אם הוא ישים זין רק פעם אחת, זה תהליך שעוברים אותו בהדרגה.
    יש רמות של פחד: יכול להיות לך מספיק ביטחון כדי להגיד לה "אפשר דעה נשית" אבל לא מספיק ביטחון כדי להגיד לה "וואו את כוסית כמעט כמו האקסית שלי - אני מריו".
    לכן כל זה תהליך הדרגתי והכי קל זה להתחיל מלשאול מה השעה ומשם פשוט להוסיף כל פעם קצת עד שבסוף אתה גם תוכל לצבוט לבר רפאלי בתחת מול כל המאבטחים שלה (לא מעשה נבון במיוחד )
    נערך לאחרונה על ידי Mario.; 16-02-2011 בשעה 18:59.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:31.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,150 | הודעות: 8,205,743 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect