אנחנו בבניין משתמשים באותו קו של אינטרנט
ואחד מהחבר'ה בבניין אמר לי שהוא רואה מה שאני כותב במסן
וכל התמונות ושומע אותי שאני מדבר במייק וכו'... .
יש דבר כזה באמת?
איך אני נפתר מזה?
תודה לעוזרים
אנחנו בבניין משתמשים באותו קו של אינטרנט
ואחד מהחבר'ה בבניין אמר לי שהוא רואה מה שאני כותב במסן
וכל התמונות ושומע אותי שאני מדבר במייק וכו'... .
יש דבר כזה באמת?
איך אני נפתר מזה?
תודה לעוזרים
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
זה יכול להיות 2 דברים, או שיש לך טרויאן על המחשב, או שמישו מפענח את התקשורת המוצפנת בראוטר..
סביר להניח שזה המקרה הראשון..
כנס למצב בטוח ותריץ אנטי וירוס (NOD32/AVIRA) אלה המומלצים... ותראה אם זה מוצא משהו.
ודירבאלק אתה דופק עוד פעם דאבל אחרי 10 דקות למה אני אנעל תאשכול
תודה על העזרה אבל
מה זאת אומרת מפענח את התקשורת המוצפנת בראוטר? יש פתרון לזה?
כל מה שאני עושה במסנג'ר יאהו הוא רואה.
איך אני יודע מה שם של וירוס או ריגול?
תודה
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
שאתה מריץ אנטי וירוס הוא מוצא וירוסים רוגלות טוריאנים וכו'.. תמחק את כולם ואחרי שאתה מוחק תשאל אותו אם הוא עדיין רואה..
וכל מה שאתה כותב ביאהו הרי עובר לראוטר ומשם לשרתי של יאהו.. כדי לקרוא מה אתה כותב אפשר לנתר את התקשורת הזאת ואם יש לו דרך לפענח את ההצפנה הוא יכול לקרוא מה כתוב בתקשורת הזאת..
זה לא סביר.
אם נגיד אני מפרמט את המחשב ומתקין תוכנת אנטי וירוס חדשה
הוא יכול להמשיך לראות?
ואם כן מה לעשות?
מ א ו ש ר
הוא לא אמור.. ואם כן תשאל אותו איך הוא רואה.. אני מניח שאם הוא אמר לך שהוא רואה אז הוא לא עושה את זה למטרה ראה אלא כדי שתטפל בזה?
קבל תיקון:
זה קורה רק ביאהו מסנג'ר? כלומר במסנג'ר של MSN הוא לא רואה?
יכול להיות שיש אפשרות ביאהו מסנג'ר לתקשורת בין מחשבים ברשת
נערך לאחרונה על ידי MuGi; 16-02-2011 בשעה 21:23.
אחי את האמת זה לא בשבילי
חברה שלי אמרה לי שיש מישהו בבניין שלה שרואה לה את התמונות ורואה את השיחות ושומע מה מדברים
אנחנו משתמשים רק ביאהו לא יודע מה לגבי מסנג'ר לייב
אני אגיד לה שתפרמט את המחשב וננסה במסנג'ר לייב
תודה רבה אחי
מ א ו ש ר
לא בטוח שצריך.. יש מצב הוא סתם משקר.. תהיה בטוח קודם שזה אמיתי כי זה לא הגיוני כל כך
מ א ו ש ר
זה נשמע קצת חשוד ולא סביר שזה מה שבאמת קורה..
נערך לאחרונה על ידי therider1; 17-02-2011 בשעה 00:43.
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
מ א ו ש ר
תגיד לי BR91 מה אתה רציני?! איך לעזאזל מישהו בבניין רואה את מה שאתה עושה אם הוא לא מקושר ישירות למחשב שלך? גם אם היה סוסים טרויאנים הוא לא יכול לקבל אודיו וכל החרטא שהוא מספר.
הבחור מחרטט אותך ברמות קשות ואם באמת הוא היה עושה את זה הוא לא היה מספר לך וברמת פריצה כזאת הוא היה אמור להיות הבעל בית של המחשב שלך ולהיות מסוגל לראות כל דבר שיש לך על המחשב וכל מה שאתה מתקתק במקלדת.
בקיצור חירטוט אחד גדול כל מה שהולך כאן אני אפילו לא יודע למה אתה מבזבז על זה אנרגיה!
ואם אתה רוצה לנסות תישאל אותו על מה דיברת אתמול עם בנאדם מסוים או על תמונות שהעברת וכמובן בזמן שאפילו המסנג'ר לא היה דלוק ותראה איך הוא יחרטט כאילו הוא כן ראה ואז אתה תבין שהוא סתם משועמם.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!