קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13

Underclock

ברירת מחדל Underclock

השאלה קצת מוזרה, אבל אם למישהו יש תשובה זה באמת יעזור לי.

יש לי 2 דרכים לעשות UC, אחת דרך תוכנה בשם EASY TUNER שהיא על המחשב שלי, והשנייה דרך ה-BIOS. אם אני לדוגמא מוריד ב-BIOS ל-VOLTAGE מסויים (נמוך) ואז המחשב עולה והכל עובד וכ'ו. אבל, אם אני מנסה להגיע לאותו VOLTAGE נמוך דרך EASY TUNE(תוכנה שאני יכול לשנות הגדרות BIOS מהמחשב) בתדר מסויים (יותר גבוה מהתדר שאני יכול לעשות ב-BIOS) המחשב נתקע.

אם למישהו יש מושג זה באמת יעזור לי למה קורה מצב כזה? כשדרך BIOS אפשר להגיע ל-VOLTAGE נמוך ודרך התוכנה לא.
    נערך לאחרונה על ידי 5656581; 20-02-2011 בשעה 13:33.

2. קישורים ממומנים

תומך טכני
    שם פרטי
    חגי
    לייקים
    80
    נקודות
    1,596
    משפט מחץ
    bazinga

מאושר!מ א ו ש ר
    הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.

כי Easy Tune זאת תוכנה גרועה, ובכלל OC לא דרך הביוס לא יועיל לך .
    בשביל מה אתה עושה UC?

יש לך תוכנה אחרת להמליץ לי? האם VOLTAGE משפיע בכלל על UC?

אני עושה UC בשביל משחק.
    נערך לאחרונה על ידי 5656581; 20-02-2011 בשעה 14:02.

תומך טכני
    שם פרטי
    חגי
    לייקים
    80
    נקודות
    1,596
    משפט מחץ
    bazinga

מאושר!מ א ו ש ר
    הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.

באמת שאני לא מבין איך זה עוזר לך
    בכל אופן אני חושב שאתה ניגש לבעיה בצורה שגויה.
    למה אתה רוצה בדיוק לעשות UC ?

-לפני שאתה מתחיל להתעסק בUC, תעדכן את כל הדרייברים שלך,תעדכן את הביוס,תעשה windows updates, תבדוק את הזכרונות אם הם יכולים לעמוד בתדרים האלה..
    תוכנה טובה? שוב אני חוזר, אל תשתמש בתוכנה הזו ולא באף אחרת לUC ושינוי מתחים..רק ביוס.
    תן פה את המפרט שלך גם

טוב אני יסביר לך באמת את הבעיה, יש משחק שכשאתה משחק בוא עם UC זה יותר טוב (מוזר אבל נכון). עכשיו, אני יכול לעשות UC דרך הביוס עד למינימום, המחשב יעלה הכל יעבוד יופיטופי. וכשאני יסגור אותו ויפעיל אותו פעם הבאה הוא לא יעלה (פשוט יהיה מסך שחור). בכדי למנוע זאת אחרי שאני עושה UC עם הביוס המחשב נפעל, אני משחק במשחק ואז במקום לכבות אני עושה ריסט (זה עובד) ומגיע שוב פעם לביוס ואז מחזיר את ההגדרות לרגיל, מפעיל את המחשב ואז כשאני יכבה בפעם הבאה הוא יפעל מחדש. ניסיתי כבר הכל בכדי לתקן את המסך השחור, הוצאתי את הבטריה ניתקתי וחיברתי כל מיני חיבורים (שאני לא זוכר כבר מהם), בכל מקרה זה לא עזר (וזה לא העניין כרגע). אין לי שום בעיה לעשות ככה אבל אם תיהיה הפסקת חשמל כשאני עם UC המחשב יכבה, ואני לא יצליח להפעיל אותו (כי לא החזרתי את ההגדרות ביוס לרגיל) מחדש. הבנתי שב-EASY TUNER ברגע שהמחשב מתכבה ההגדרות ביוס חוזרות לרגיל (וככה אני לא צריך לדאוג אם תיהיה הפסקת חשמל או אם אני ישכח לעשות ריסט ויכבה, המחשב עדיין יעלה פעם הבאה), בדקתי את זה וזה נכון. העניין הוא שאני צריך להגיע ל-VOLTAGE נמוך יותר (צריך פשוט כי צריך) ואני לא מצליח כי המחשב פשוט נתקע כשאני מגיע לתדר יותר גבוה ממה שאני צריך (בביוס אני מצליח להגיע לתדר הכי מינימלי). בגלל זה שאלתי אם יש לך תוכנות שאני יוכל להגיע לביוס המנימלי ובמקרה שאני יכבה ההגדרות יחזרו לרגיל.

AMD Athlon 2 X3 435
    GA-MA773-UD3
    ATI5670
    2GBX2 800MHZ
    נערך לאחרונה על ידי 5656581; 20-02-2011 בשעה 16:48.

אל תנטוש אותי.....

תומך טכני
    שם פרטי
    חגי
    לייקים
    80
    נקודות
    1,596
    משפט מחץ
    bazinga

מאושר!מ א ו ש ר

חחח לא נטשתי אל תדאג!
    אני חייב להגיד שהניסיון שלי הוא יותר בOC, פחות בUC למרות שאני מכיר מקרים כאלה..
    בכל אופן אני רוצה שתחזור קצת אחורה ותראה מה פה יכול לעזור, כי המסך השחור שאתה מקבל זה כנראה מהלוח אם. יכול להיות שהגדרה מסויימת של הביוס תעזור.

תעדכן ביוס
    תעדכן את כל הדרייברים שלך
    תעדכן- windows updates

אגב ניסית לעשות UC בכך שאתה מוריד את המכפלה של המעבד?

מה יעזור לי לעדכן את כל הדברים האלה?

עשיתי UC להוריד מכפלה ו-BIOS אני כבר ממש מומחה בזה(זה לא מספיק צריך להוריד גם VOLTAGE), וגיליתי שבתדר מסויים שאני שם VOLTAGE דרך הביוס, בפעם הבאה המחשב לא ידלק (מנסיון, כבר החליפו לי לוח אם 4 פעמים בגלל זה אבל זה לא עלה כסף כי הם שלחו לחברה שמייצרת והחזירו אחד עובד), קיצר מה שאני צריך זה תוכנה שאפשר יהיה להגיע לתדר VOLTAGE שניתן להגיע דרך הביוס ואם המחשב נכבה ההגדרות מתאפסות ככה שאם אני ישכח שצריך לעשות ריסט (להחזיר הגדרות ביוס לרגיל) ואז אני יוכל לכבות או שתקרא הפסקת חשמל לא ילך לי המחשב שוב פעם. למדתי את זה מתוך 3 פעמים ופעם רביעית שכחתי לעשות ריסט ובטעות כיביתי והמחשב לא עלה. שוב פעם הבאתי את המחשב לחנות והם החליפו לוח אם וזה עובד.

אין לי בעיה לעשות UC דרך הביוס ולשחק במשחק אבל אם אני ישכח לעשות ריסט (חשבתי לשים פתק על המחשב כדי לא לשכוח) או שתיהיה הפסקת חשמל שוב פעם אני יצטרך להביא להם את המחשב פעם חמישית כבר לא נעים זה נראה כאילו אני מתעלל במחשב.... ואולי הם כבר ירצו כסף.
    נערך לאחרונה על ידי 5656581; 22-02-2011 בשעה 20:04.

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

מאושר!מ א ו ש ר

אתה שם לב שאתה דופק את המחשב שלך כבר כמה פעמים בגלל איזה משחק מפגר?!
    כולה משחק רשת בחור אני הייתי ממליץ לך להפסיק להרוס בזדון את המחשב שלך כל פעם מחדש בשביל שטויות כאלו!

לא הורס ולא נעליים כולה UC זה בכלל מקרר את המחשב זה טוב לו. העניין הוא שזה איזה באג מוזר שאם אני מוריד ל-VOLTAGE מסויים פעם הבאה המחשב לא ידלק (אלה אם כן אני ילחץ ריסט יחזור להגדרות ביוס רגילות ואז הוא ידלק פעם הבאה).

בגלל זה אני צריך תוכנה שאני יוכל להוריד ל-VOLTAGE הנמוך וכשאני יכבה את המחשב הגדרות הביוס יחזרו לרגיל (כמו EASY TUNER), העניין הוא ש-EASY TUNER תוקע את המחשב בתדר VOLTAGE מסויים שהוא גבוה ממה שאני צריך.

just give me oc\uc program

MA770-UD3
    נערך לאחרונה על ידי 5656581; 22-02-2011 בשעה 20:11.

תומך טכני
    שם פרטי
    חגי
    לייקים
    80
    נקודות
    1,596
    משפט מחץ
    bazinga

מאושר!מ א ו ש ר

מה יעזור לי לעדכן את כל הדברים האלה?
    בגלל זה אני אומר לך שאתה צריך לעשות את זה יסודי, כמו שאני רואה לא למדת עדיין לעשות טוויקינג כמו שצריך.
    אז שתדע שאלה הצעדים הראשונים שעושים לפני שמתחילים בכלל וזאת על מנת להבטיח את יציבות המערכת.
    אולי אחרי כל העדכונים המחשב שלך לא יתקע בשינוי מתח..

לא זכורה לי דרך שאיפשרה לי לשנות את המתח בווינדוס
    תעבור על התוכנות פה אולי תמצא משהו שימושי, על אחריותך בלבד
    http://www.techpowerup.com/downloads/Tweaking/
    נערך לאחרונה על ידי therider1; 22-02-2011 בשעה 23:30.

עלה לי רעיון, לקנות אל ספק(או איך שלא קוראים לזה, שהמחשב ימשיך לעבוד גם אם יש הפסקת חשמל) ככה שאם יהיה הפסקת חשמל יהיה לי כמה דקות לעשות ריסט ולהחזיר הגדרות ביוס רגילות. יש לך כמה מושג זה יעלה למפרט שלי (אם זה קשור למפרט בכלל).

תומך טכני
    שם פרטי
    חגי
    לייקים
    80
    נקודות
    1,596
    משפט מחץ
    bazinga

מאושר!מ א ו ש ר

ציטוט נכתב במקור על ידי 5656581 צפיה בהודעה
    עלה לי רעיון, לקנות אל ספק(או איך שלא קוראים לזה, שהמחשב ימשיך לעבוד גם אם יש הפסקת חשמל) ככה שאם יהיה הפסקת חשמל יהיה לי כמה דקות לעשות ריסט ולהחזיר הגדרות ביוס רגילות. יש לך כמה מושג זה יעלה למפרט שלי (אם זה קשור למפרט בכלל).
    לא חשבתי על זה, זה דווקא נחמד, קוראים לזה אל-פסק.
    זה עולה סביב ה300 שח, ואם אתה רוצה להתאים את זה למערכת שלך כמובן זה קשור בכמה גורמים
    אני מאמין שתוכל לבדוק את זה כבר בעצמך
    http://lmgtfy.com/?q=%D7%90%D7%9C+%D...97%D7%A9%D7%91

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:07.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,499,024 | הודעות: 8,199,617 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect