קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [משפטים]9 הסיבות למה דגים טובים יותר מנשים
    על ידי mooshlam בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 16-09-2007, 16:48
  2. תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 03-09-2007, 21:16
  3. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 12-02-2007, 16:38
  4. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 05-12-2006, 16:08
  5. [שאלה] איך השריר מתפתח מהר יותר?
    על ידי Friend בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 26-01-2006, 15:18
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 39

איך מתמודדים עם טובים יותר?

ברירת מחדל איך מתמודדים עם טובים יותר?

לא משנה כמה ביטחון אפגין מול הבחורה, לא משנה כמה אצור DHV , השיחה תזרום טוב, אפעיל קינו אני תמיד נכנס לFZ ואם לא אז יש טובים יותר, הדיון הוא לא בביטחון שלי כי תאמינו לי שאני מדבר עם בחורה אני ניגש עם ביטחון אבל אני לא מבין איך אני בנאדם שלא מוקף בנות בד"כ אמור להתמודד עם מישהו למשל שיש לו 300 ידידות שהוא עושה איתם מה שבא לו , שהן אלו שנמרחות עליו וכו', הרי לא משנה כמה אני אנסה בסופו של דבר הבחורה תעדיף אותו , מה הייתם עושים במקומי? אני כמובן מדבר על בחורה ספציפית במקום העבודה ועובד איתי עוד אחד שהבנות נמרחות עליו בניגוד אלי שכמה שאני מפגין ביטחון ויוזם שיחות וזורם מצוין היא פשוט שמה עליו יותר כי הערך שלו מן הסתם יותר גבוה הוא כל היום מוקף בנות בניגוד אליי, מה עושים במצב כזה?

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

משיגים ערך ומעיינים את הבחורה שתמשך אלייך.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יוני
    לייקים
    14
    נקודות
    49
    משפט מחץ
    מוחץ

=\
    איך מנצחים מישהו שיותר טוב ממני בכדורגל?
    מתאמנים עד שאני יהיה יותר טוב ממנו.
    זו התשובה שתקבל לכל שאלה מהסוג הזה.

תצא לשטח,תתאמן,תפתח סטים,תסגור סטים,תפתח רגלים,תסגור רגלים והנה אתה מעיף איזה מתחיל בפיקאפ מהסט.

משתמש מתקדם האוואטר של SexyBeer.
    לייקים
    155
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Can I get all tinky-winky in your dipsy?

תלמד ממנו.. להתחיל לנטור לו טינה לו יביא אותך לשומקום. תצפה בו, תשים לב מה מושך אליו בנות.
    אולי הוא לא נותן להן להרגיש כמו חתיכת בשר, אולי הוא מצחיק אותן, אולי הוא מפרגן להן, אולי הוא פשוט פלרטטן שנהנה מהקשר הזה ולא רוצה יותר והבנות נהנות מהפלירטוטים ההדדיים.
    חוצמזה, קשר טוב לא יכול להיבנות תוך יום, זה לוקח זמן עד שידידות מגיעה לרמה כזו של קרבה. כנראה שהבנאדם הזה הרבה יותר זמן ממך בעבודה והקשרים שהוא בנה עם הבנות האלה הרבה יותר ארוכים ועמוקים ממה שיצרת עד כה.

ארתור , יש לי ערך אבל להגיע לערך כמו שלו יקח לי שנים.. זה מסוג האנשים שכל בחורה נמרחת עליו והוא לא איזה ערס או משהו מה שרק מגדיל מהערך שלו, לפחות בעיניי.

בודהה, מה נראה לך אני נכנס לפורום פיק אפ ומשחק בביצים? אני מתחיל עם מיליון בנות , תוצאות? אין.. והוא לא לומד בכלל פיק אפ זה הולך לו טבעי ותאמין לי גם אם הוא היה לומד מתחיל לא הייתי קורא לו.

סקסיביר, אני לא נוטר לו טינה, מה שהוא עושה הוא פשוט מלקק להן , מחמיא בלי סוף נוגע בטבעיות , הוא נמצא אצל המון בנות בFZ בעבודה אבל עדיין אם אני ארצה להתחיל עם מישהי ושיש לי אותו לידי אני לא רואה איך אני מצליח לגרום לבחורה לבחור בי , הבנאדם מגנט!

הוא מצחיק אותן, מפרגן להן , עוקץ אותן , פלרטטן , אני והוא ביחד אותו זמן בעבודה, פשוט אני לא אוהב להמרח על כל בחורה כמו שהוא עושה ואולי זה ההבדל, אני נמרח רק על בנות שעושות לי את זה מה שמוריד כמות נכבדת של בנות , אבל עד שמגיעה בחורה שאני רוצה אין לי ספק שהיא תעדיף אותו על פניי.. והשיחה זורמת איתה מעולה אבל מנגד בזמן שאני עסוק בלדבר איתה הוא עסוק בלהמרח עליה ובניגוד אליי כשהוא עושה את זה לא מתנגדים לו כשאני נמרח על בנות יעני נוגע בהן הרבה וזה , זה מרגיש להן מוזר , אין להן את הנוחות איתי שיש לו ...

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

כלל מספר אחד - בחיים, בחיים, בחיים אל תתן לחבר שלך להכיר את אומנות הפיתוי.
    תתייחס לקטע הזה כמו אל זיהום הסביבה, כמו שמאה דפים שווים עוד עץ שיכרתו מהיער אז כל בחור חדש שנחשף היום לתחום = 100 בנות שהיו יכולות להימשך אליך אבל לצערך ימשכו אליו.

אני ציני, אבל תכלס בקטע של ה"הוא יותר טוב ממני" אומנות הפיתוי יצרה מכשול אחד גדול.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 26-02-2011 בשעה 17:54.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    עמרי
    לייקים
    0
    נקודות
    0

הוא נחמד?
    אם הוא נחמד תבקש ממנו שיעזור לך להתחיל עם זאתי שאתה רוצה ושיעלה לך את הערך אצלה
    (אתם חברים?)

אני חבר טוב שלו אבל לפעמים הוא מניאק ואני גם לא סומך עליו כ"כ , הוא עשה לי בעבר קטע מסריח עם מישהי שסיפרתי לו משהו והוא הפיץ את זה בתור בדיחה עליי, עוד לפני שהתחלתי ללמוד את הפיק אפ,

סוניק מה אני יכול לעשות אחי , יש דבר כזה שנקרא אלפא נכון? הוא מה שנקרא אלפא , אני רחוק מאוד מזה ולא משנה עם כמה בנות אני מתחיל זה אף פעם לא נגמר טוב מבחינתי.

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

לא מתמודדים. פיקאפ זה כמו פוקר, לא חסר פרייארים לקחת מהם את הבחורות (או לצורך העניין בחורות בלי פרייארים). בטבע אתה לא רואה פיראנות אוכלים אחד את השני, נכון?

(איפה הכלי שיגיד לי שזה ויתור עצמי, וזכר בטה, וחשיבה של לוזרים, איפה?)

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    לא משנה כמה ביטחון אפגין מול הבחורה, לא משנה כמה אצור DHV , השיחה תזרום טוב, אפעיל קינו אני תמיד נכנס לFZ ואם לא אז יש טובים יותר, הדיון הוא לא בביטחון שלי כי תאמינו לי שאני מדבר עם בחורה אני ניגש עם ביטחון אבל אני לא מבין איך אני בנאדם שלא מוקף בנות בד"כ אמור להתמודד עם מישהו למשל שיש לו 300 ידידות שהוא עושה איתם מה שבא לו , שהן אלו שנמרחות עליו וכו', הרי לא משנה כמה אני אנסה בסופו של דבר הבחורה תעדיף אותו , מה הייתם עושים במקומי? אני כמובן מדבר על בחורה ספציפית במקום העבודה ועובד איתי עוד אחד שהבנות נמרחות עליו בניגוד אלי שכמה שאני מפגין ביטחון ויוזם שיחות וזורם מצוין היא פשוט שמה עליו יותר כי הערך שלו מן הסתם יותר גבוה הוא כל היום מוקף בנות בניגוד אליי, מה עושים במצב כזה?
    אני לא אענה לך על 'איך מתמודדים עם טובים יותר' , כי האמת ? THE NUTS באמת ענה תשובה מצויינת , ופתח גם לי את העיניים
    תכלס? אל תעשו לעצמכם חיים קשים יותר מדי..
    אפשר להתמודד עם גברים אחרים , כל העניין של אמוג וכאלה , אני האמת אף פעם לא נכנסתי לזה יותר מדי...
    למדתי את ה'מושגים' האלו ממש בכללי ואף פעם לא התעמקתי בהם. התעמקתי יותר ב'מאיפה הם הגיעו'
    ובעצם כל הרעיון הוא לאתגר אותו , להציב לו אתגר שההוא לא יוכל לעמוד בו , ואז הוא בעצם מבייש את עצמו ליד הבחורה ומוריד לעצמו את הערך (אם הבנתי נכון)
    ואז אתה בעצם 'עולה על הגל'

כל אופן , אני בקרוב אפרסם מאמר על דרך מצויינת להרחבת המעגל החברתי !
    מדהים כמה יופי יש בפשטות , ובעצם הדרך הזו? מאוד פשוטה ומאוד קלה לשימוש..
    (כן כן , אני בונה מתח , אל תהרוס...)

חכו עוד כמה ימים צריך לעשות פינישים ויאללה אם זה יעזור לך איכשהו , בכיףף )
    לילה מצויין
    נערך לאחרונה על ידי Dins8; 25-02-2011 בשעה 02:50. סיבה: שיפצור התשובה P:
    הייתי פה.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

מה הקשר בין פתיחת סטים לזה תגידו לי אתם מפגרים?

הבנאדם שהוא ציין פשוט "פעיל חברתית" יותר ממנו. מה שצריך לעשות, זה להיות יותר פעיל חברתית בעצמך והבנות יבואו לבד.

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

זה ויתור עצמי, וזכר בטה, וחשיבה של לוזרים...

באמת שזה כן, זה לא תחרות, ככה זה, הבן אדם הזה פלרטטן עם בנות, זה לא אומר שהוא -באמת- רוצה את כל הבנות, אבל הוא ]לרטטן, וכן אנשים כאלו משיגים בחורות, זה לא אומר שאתה חייב להיות כמוהו, ולא אומר שבחורה דווקא תלך איתו

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    א, מה שהוא עושה הוא פשוט מלקק להן , מחמיא בלי סוף נוגע בטבעיות ,
    פשוט אני לא אוהב להמרח על כל בחורה כמו שהוא עושה ואולי זה ההבדל, אני נמרח רק על בנות שעושות לי את זה ...
    אתה מנסה כאילו "להוריד ממנו" למרות שאתה מקנא בו... ותחלס הוא מתנהג בדיוק כמו שמישהו פלרטטן צריך להתנהג

בכל מקרה, אל תראה בו בתור מחשול, פשוט תנסה להתחיל עם בנות, תהיה יותר ישיר עם צריך, יש מספיק בנות בעולם הזה בשביל שניכם, אפילו אם כל אחד יקח 2
    נערך לאחרונה על ידי StreetLight; 25-02-2011 בשעה 13:28.

אני מכיר את זה
    פעם לא הספיק לי "להביא בנות" באירועים שונים וכאלה
    רציתי בעיקר להיות באינטרקציה גם עם בנות בית הספר
    רציתי להיות מאלה שהן באות להביא לו חיבוק בבוקר
    לקח חודש+- וכיום אין מישהי שאין לי איזו שהיא אינטרקציה איתה , אפילו אם זה סתם מבט מרחוק, או בין אם זה שהיא מתקרבת מהרחוק בשביל להביא לי נשיקה.
    ומה עשיתי בשביל זה?
    פשוט מאוד
    הן יכולות להיות איתך בקשר וצחוקים וזה, אבל אתה צריך ליזום מגע, אחרת ן לא חעשו את זה.
    פשוט מאוד: קינו

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

ציטוט נכתב במקור על ידי SexyBeer. צפיה בהודעה
    תלמד ממנו.. להתחיל לנטור לו טינה לו יביא אותך לשומקום. תצפה בו, תשים לב מה מושך אליו בנות.
    אולי הוא לא נותן להן להרגיש כמו חתיכת בשר, אולי הוא מצחיק אותן, אולי הוא מפרגן להן, אולי הוא פשוט פלרטטן שנהנה מהקשר הזה ולא רוצה יותר והבנות נהנות מהפלירטוטים ההדדיים.
    חוצמזה, קשר טוב לא יכול להיבנות תוך יום, זה לוקח זמן עד שידידות מגיעה לרמה כזו של קרבה. כנראה שהבנאדם הזה הרבה יותר זמן ממך בעבודה והקשרים שהוא בנה עם הבנות האלה הרבה יותר ארוכים ועמוקים ממה שיצרת עד כה.
    היי,
    זו תגובה שאהבתי, ללמוד ממנו. דבר שקשה לנו לעשות, ללמוד מהטובים מאיתנו ולהודות שאנחנו כרגע ברמה נמוכה יותר מבחינה מקצועית. יפה.

דבר שני, אתה לא בתחרות עם אף אחד, חוץ מעצמך. ברגע שתנצח את הקוף שיש לך בראש, השמים הם הגבול. זו לא תחרות.

התגובות מאז שהגבתי פה ללא ספק של אנשים שמביני עניין ושאני מחזיק מהם אז אני שמח דבר ראשון שהנושא הזה קיבל חשיבות:

THE NUTS , תחשוב שבנאדם רגיל בא ומתאהב במישהי שאתה מכיר, לא משנה כמה הוא ינסה וכמה טוב יהיה זה לא יוריד לה את המשיכה שלה אליך וברגע שמישהי נמשכת אליך , לא משנה כמה היריב שלך יהיה תותח הוא לא יצליח איתה, כי היא תימשך אליך במקביל וזה בעצם מה שאני בא להעביר לכם , זאת השאלה בעצם, אני ברמה נמוכה , יש לי המון ביטחון ע"פ שלא רואים את זה על פני הפורום אבל תאמינו לי שיש לי המון ביטחון , אני עוקץ את הבנות , צוחק איתן , ותמיד זה נראה מהצד TOO MUCH .

דין, אהבתי את הרעיון של לאתגר אותו ולנסות להוריד את הערך, רעיון טוב אבל מצד שני אנחנו חברים וזה יהיה מניאקי לעשות דבר כזה, לא הסטייל שלי, לפחות לא אם הבנאדם הזה הוא חבר [חבר טוב אבל לא סומך עליו..]

טיילר דורן, חולה על התגובות שלך, לדעתי אתה צודק, אני באמת מנסה להרחיב את המעגל החברתי שלי אבל לא מצליח, אני יכול להתחיל עם בנות חופשי וגם לקחת מספרים בלי בעיה אבל ברגע שזה מגיע ליותר מזה או שהבנות מסננות או שזה פשוט נעצר ..

לפי מה שאתם אומרים אני צריך להשתמש ביותר קינו, זו גם בעיה שבאמת עליתם עליה, אני לא נוטה לגעת הרבה בבנות כי אני לא מרגיש שהן מרגישות בנוח שאני אגע בהן והיה לי לא מעט מקרים שאמרו לי להפסיק לגעת בהן וזה השפיע עליי..

אני אנסה לשפר את העניין עם הקינו, תודה על התגובות , וSTREETLIGHT , תסתכל מה רשמתי לTHE NUTS , זו הסיבה שמה שאמרתי זה לא ויתור עצמי לוזרית וכו', כי זה לא שאני לא מנסה, אני פשוט יודע שאין לי סיכוי להתחרות בו, זה כמו שביתר תפגוש את ברצלונה, הבנתם את הרעיון?

תודה על התגובות.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:40.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect