אחים?אני צריך עזרה במשהו קטן...תמיד שאני מדליק את המחשב יש לי בפינה השמאלית למעלה של המסך ריבוע לבן קטן ואחרי כמה זמן שאני עומד עליו או משהו כזה זה פותח לי חלון שרשום: run time error:401 מישהו יכול להגיד לי מה זה ואיך אני מעיף את זה????זה מציק!!!
אחים?אני צריך עזרה במשהו קטן...תמיד שאני מדליק את המחשב יש לי בפינה השמאלית למעלה של המסך ריבוע לבן קטן ואחרי כמה זמן שאני עומד עליו או משהו כזה זה פותח לי חלון שרשום: run time error:401 מישהו יכול להגיד לי מה זה ואיך אני מעיף את זה????זה מציק!!!
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
תביא תמונה אולי נוכל להיות יותר ממוקדים
זה יכול להיות ספיוור \ וירוס או סתם שגיאה של אינטרנט אספלורר
אתה מוזמן להריץ בדיקות עם doctor spyware ו-spy sweeper
יש לך הורדות בלינקייה
נערך לאחרונה על ידי therider1; 26-02-2011 בשעה 18:56.
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
הנה תמונות של הריבוע ושל ההודעה שבאה אחרי...
נערך לאחרונה על ידי Scofield; 27-02-2011 בשעה 21:31.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
גם לי יש ריבוע קטן כזה רק בשחור בחיים לא חשבתי ללחוץ עליו ככה שאני לא יכול להגיד לך אם יש לי את אותה בעיה..
באופן עקרוני עד שלא ראיתי את האשכול שלך לא ממש יחסתי לזה חשיבות..
הנחה שלי שמדובר על איזה באג באחד מהגאג'אטים של ווינדוס ואם הייתי צריך לנחש הייתי אומר בלוח השנה (כי זה הגאג'ט היחיד שיש לשנינו)
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מ א ו ש ר
נסה לסגור לגמרי את בר הגאדג'טים ולראות האם הריבוע עדיין מופיע.
גם שלא היה לי גאג'דטים זה היה מופיע...אבל זה לא סתם מציק לי כי זה קיים זה מציק כי נגיד כל חלון או תוכנה או משחק שאני פותח זה סוגר לי אותו עד(ראה תמונה) שאני לא לוחץ עליו מקש ימני בעכבר ועומד על משהו שנפתח עד שההודעה הנ''ל מופיע ואני עושה ok....
מ א ו ש ר
תיכנס ל התחל->MSCONFIG
ללשונית STARTUP ותוריד משם הכל חוץך מאנטי וירוס. אחרי זה תריץ תוכנת אנטי סיפוור תעשה ריסטארט ותראה אם מסתדר
מ א ו ש ר
MSCONFIG זה כלי להגדרת שירותי ותוכנות להפעלה ברקע עם עליית המחשב, וספיוור זה סוג של מזיק, לא רחוק מוירוס.
מה שאלמוג אומר, זה שלא משנה לך מה בדיוק,
אלא תכנס לתפריט התחלה > וכתוב MSCONFIG.
הכנס ועבור ללשונית אתחול (או SETUP באגלית) ותסיר את ה-V מעל כל הדברים חוץ מתוכנות אבטחה (כדוגמת אנטי וירוס ועוד שהתקנת).
הפעל מחדש את המחשב ובדוק אם הבעיה חוזרת.
נערך לאחרונה על ידי פראגער; 28-02-2011 בשעה 17:03. סיבה: אות מיותרת
תודה לכם כולם!!!!הבעיה נפתרה!!!!!!![]()
נערך לאחרונה על ידי Ori; 28-02-2011 בשעה 21:19.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מ א ו ש ר
את זה הבנתי השאלה איזה תוכנה