אני כל הזמן מתעסק בשטויות מדבר שטויות ועושה שטויות כדי למשוך תשומת לב,צוחק על דברים מטומטמים חושב על דברים אידיוטים
ומתנהג כמו אהבל.
ילדים כבר לא מתייחסים למה שאני אומר ברצינות כי מכירים אותי,וגם המשפחה שלי לא מתייחסת אלי ברצינות![]()
אני כל הזמן מתעסק בשטויות מדבר שטויות ועושה שטויות כדי למשוך תשומת לב,צוחק על דברים מטומטמים חושב על דברים אידיוטים
ומתנהג כמו אהבל.
ילדים כבר לא מתייחסים למה שאני אומר ברצינות כי מכירים אותי,וגם המשפחה שלי לא מתייחסת אלי ברצינות![]()
|
|
ואתה בוכה?
זה החלום של כל אדם עסוק, רציני ומתוסכל.
יש לך כוח בידיים, תשתמש בו בחוכמה!
נערך לאחרונה על ידי subwave; 27-02-2011 בשעה 23:07.
ואתה רוצה שנעזור לך עם זה ?
פועל אחד , תתבגר .
▲
▲ ▲
תגדיר לא רציני...
מה אתה משתטה?
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
כשאני מדבר עם אנשים אני פתאום פולט דברים לא קשורים ומטומטמים ומדבר לא לעניין,עושה צחוק מעצמי בכך..
מה זה ניסיתי כמה פעמים וזה לא עבד, בטח שזה לא יעבוד כי לא לקחת את זה ברצינות.
זה לא נעים שכולם צוחקים ממך ורואים בך זה אחד שעושה צחוק מעצמו ומכל דבר.
אל תנסה רק כמה פעמים באמת תעשה את הסויץ' הזה.
לפעמים עדיף להשמע מטומטם, מאשר להיות אחד .
אין בזה שום דבר פסול, כמו שאמר סוניק- תיקח את זה למקום חיובי .
אם המיוחדות שלך זה להיות השונה, המצחיק, ה"אהבל" לך עם זה .
אך מצד שני אתה אומר שאתה עושה את זה כדי למשוך צומת לב- תנסה אולי במקום להתנהג כמו לא יודע מה
למשוך צומת לב בדברים אחרים . (כל דבר שנראה לך )
והכי חשוב אם זה באמת מפריע לך, שקול מילים אל תזרוק הערות שטותיות לאוויר סתם .
תשמע , אני גם ככה .. זתומרת .. מדבר שטויות .. צוחק מכל דבר וזה.. אבל אני ככה תמיד.. טמבל טבבעי כזה.. וזה האופי שלי ..
תנסה להירגע עם זה , ואז ישימו לב אלייך ..
חבל שאתה מביט על היכולת הזאת כבעיה.
יש לא מעט אנשים שעובדים קשה מאוד בשביל לדבר בצורה לא-מודעת, בצורה טבעית בלי לחשבן לאף אחד! בדיוק כמו שאתה עושה ואתה עוד בוכה על זה.. כמובן, צריך להכיר בגבול הטעם הטוב ולא לעבור אותו (הגבול הזה מאוד דק, שים לב).
במקומך לא הייתי מנסה להעלים את היכולת הזאת "לדבר מהבטן" אלא עובד עליה, מכניס בה קצת סטייל, טעם וסגנון!
אם לדוגמה אתה פולט לא פעם אמירות כגון "סתום יא דיסלקט מנוול" או כל אמירה מטופשת אחרת, קח לעצמך משפט אחר, בהרבה יותר ידידותי ונעים, הקפד לומר את המשפט הזה בכל פעם שעולה בפיך אמירה גסה או טיפשית כלשהי.
למשל, "חח איזה חמודי אתה! תן נשיקה!" (לבנים זה יותר מצחיק לומר) ככה אתה גם שומר על הומור וגם על טיפשות מסויימת שתועיל לך ולחבר'ה שלך, ככה האווירה תישאר קלילה וידידותית ואתה לא תרגיז אף אחד.
אני מניח שמבחינת המשפטים לא קלעתי בול אבל אני מקווה שהבנת את הרעיון ולאן אני חותר.
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 28-02-2011 בשעה 22:20.
מה בעיה בזה בדיוק?
אני מתנהג ומדבר כמו אחד שברח מבית משוגעים/מוסד גמילה
כאילו, אני יכול להיות רציני מתי שצריך, אבל כשאני יוצא לרוב אני ה"דפוק" של החבורה שעושה צחוק מכל דבר שזז ולא זז..וזה חתיכת ייתרון אם יודעים להשתמש בזה.
אולי אצלך זה בא ממקור לצומי או כדי להרשים או להצחיק אחרים...אז זה כבר רע. כשזה בא ממך, זאת ההרגשה הכי טובה בעולם.
אז יאללה תתחיל לטאטא רמקולים ולשתות מיץ פטריות!!!!!!!!!!! בכל הכוח צדיק
אנונימי, חבל שאתה לא מכיר אותי..
אין לך מושג איזה יתרון סוציאלי יכול להיות לך מציניקניות..