עכשיו קניתי נרגילה 140 שקל , עכשיו הבאתי איזה 500 גרם טבק אבטיח משו חזק לאאלה צבע מהסרטים..
עכשיו אני מעשן וזה לא חונק אבל קצת כואב כזה בריאות והיא לא מוציאה הרבה כל כך .. למה ככה ? אפשר לסדר?
או שזה בגלל שזה ראש ראשון..? וצריך לתפוס
עכשיו קניתי נרגילה 140 שקל , עכשיו הבאתי איזה 500 גרם טבק אבטיח משו חזק לאאלה צבע מהסרטים..
עכשיו אני מעשן וזה לא חונק אבל קצת כואב כזה בריאות והיא לא מוציאה הרבה כל כך .. למה ככה ? אפשר לסדר?
או שזה בגלל שזה ראש ראשון..? וצריך לתפוס
|
|
1. תיראה שהכל אטום. שייש גומיות בין הצינור לגוף,בין הראש לגוף ובין בכד לגוף, ושאין חורים בגוף הכי חשוב. אם יש משהו תיעזר באיזולירבנד לסדר את זה...
2. שאתה מכין ראש תכין אותו ביד תפורר את הטבק ותשים בין 90-95% טבק לא לפוצץ את הראש...
3.חשוב שנייר הכסף יהיה עם הצד המבריק למטה,ושיהיה מהודק טוב על הראש שיגע כמה שפחות בטבק...
4.חורים,חורים תעשה בגדול בנוני לא קטן מידי ולא גדול מידי,עם קיסם!... ולא צריך לפוצץ שיהיה על כל הראש בצורה שווה.
5.גחל,את הגחל תדליק ותנער טיפה שיהיה אדום. את הגחל לא שמים בדיוק באמצא,אלה לצד.
6.להשאיר את הגחל דקה דקה וחצי על הראש בלי לקחת שחטות בישביל שלטבק יהיה שריפה טוב..
7.לקחת בהתחלה כמה שחטות גדולות לפתוח אותה וזהו יש לך אחלה נרגילה
אם עקבת אחרי כל זה בדוק שיהיה לך עשן וטעם מעולה
באנה אנשים זה לא שהנרגילה קצת חונקת אותו, כואב לו בריאות... לא משנה איך תעשו נרגילה, גם אם תעשו את כל הטעויות האפשריות, לא אמור לכאוב בריאות אם אתם בריאים
נערך לאחרונה על ידי kroen; 04-03-2011 בשעה 14:56.
תמיד כואב לך בריאות שאתה מעשן?
בקשר לטבק,הטעם של האבטיח מאוד חזק,מה שאתה צריך לעשות זה לסחוט אותו.
תעשה כמה שכבות של נייר סופג ותשים את כל הטבק שמה (עם הרבה שכבות)
תן למיץ להיספג(גם כשהוא ייספג יהיה בו) ואז יהיה יותר בסדר.
בקשר לזה שזה לא מוציא הרבה עשן,אם התחלת עם אבטיח תשתדל לא להחליף טעמים כי אחר כך תהרס לך הנרגילה.
חכה שיתפס בה הטעם וגם יהיה טעם טוב וגם יותר עשן.
אני ידוע איך לעשות ראש אני עשיתי הכל לפני גם כל מה שאמרתם לי חוץ מזה שאמר להשים את הגחל דקה וחצי על הראש ואז לפתוח...
זה לא כואב בריאות בכללי הבעיה הייתה קניתי ראש כזה ממתכת שבמקום נייר כסף יש ברזל ויש עוד ברזל מגן רוח כזה מחובר לראש,
חשבתי שזה ראש טוב חרא של ראש הרס תנרגילה שמתי תראש שבא עם הנרגילה מחמר עכשיו היא מוציאה ממש משו מפחיד !
והיא ממש ממש טובה! רק הבעיה יש טעם לוואי כזה אחרי שאתה מעשן בפה כזה טעם מגעיל .. מישהו יודע איך מסדרים תתטעם לוואי?
לא אחרי השאכטה אחרי כמה דקות אתה מרגיש בפה כזה טעם שנשאר מגעיל אבל הטעם של הטבק והכל טוב !
אולי זה הגחלים? זה גחלי לימון .. והם לא משו אולי להחליף לסטאר וזה הבעיה? תודה על העצות :]
אושרי אני יודע מהטעות הזאת למדתי עכשיו הראש הזה זה חרא דבר הורדתי אותו ושמתי תראש המקורי של הנרגילה מחימר
היא מוציאה עכשיו מלא מלא וטעם חזק מאוד בקיצר הכל טוב מאוד תודה![]()