יום טוב![]()
יום טוב![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 15-05-2013 בשעה 19:35.
|
|
כל הכבוד לך סוניק !
אני חייב לציין שהשימוש במילה "רמת אלפא" "מצב אלפא"
גרם לי לעתים לאבד אותך ולא להבין כלכך.. אני לא אנסה את זה בכוח, רק כשיזדמן לי (נסיעות, המתנה וכו')
יום טוב![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 15-05-2013 בשעה 19:37.
"במצב אלפא, הינך יכול להיות האדון לעצמך וללא הגבלה גשמית כלשהי. במצב אלפא, אתה יכול לדמיין שמתחת לבית שלך ישנו ים יפה ובצד השני של ביתך יש מדבר שומם, בצד אחד שמש חזקה-בוהקת ובצד שני ירח עגול יפה וזורח, ביכולתך ליצור עולם שלם משלך, ללא גבולות!"
זה נשמע כמו חוויה מסוג אחר ולא "מצב אלפא".
יום טוב![]()
שמע אני רואה מלא אשכולות שלך ונראה שכולם מדברים על אותו דבר.....
עכשיו אני יגיד לך משהו אבל אל תעלב.. אתה ממש אבל ממש מושפע מהסרט הסוד.. וחבל אחי...
כי אתה כותב מאמרים מצויין ונראה שאתה פשוט ידע מהלך על 2 אבל חלאס נשמה... הסוד זה חרטא לא נורמאלי.. וראיתי תסרט וקראתי את הספר וניסיתי הכל וזה פשוט חרטאאא!!!! אין דבר כזה גלים אחשלי..
קח את כל מה שכתבתי בכיף אחשלי.... באמת שאני אוהב את המאמרים שלך
יום טוב![]()
אני אוהב את הפורום הזה , הרבה דברים שהתעסקתי בהם הרבה זמן מתנקזים לפורום אחד .
עוד קצת מידע אם לא אכפת לך , לא בהכרח קשור אבל למה לא .
-קיימים גם גלי גמא , אלו גלים בקצב של 26-80 הרץ והם מאופיינים בתהליכי ריכוז ולמידה גבוהים , מודעות גבוהה למתרחש , ולעיתים גם תחושת high מסוימת . המוח נכנס לפעילות בגלים אלו במצבי לחץ פיזיים , דוגמת המנגון ההישרדותי של האדם "תגובת הילחם או ברח" (מכאן גם ניתן להסיק למה אנשים שחוו אירוע טרואמתי מסויים זוכרים כל פרט ופרט שבו) .
-ניתן להגיע למצב אלפא גם מתוך היפנוט עצמי (בין היתר גם בעזרת מטוטלת) , אם תירצו אכתוב מדריך בנושא
-מדיטציה אפשר לעשות גם תוך הליכה ואפילו ריצה , זה דורש אומנם תירגול ואימון רב אך אפשרי בהחלט , זה אחת הדרכים המוצלחות ביותר להתמודד עם קשיים פיזיים דוגמת ריצות חצי מרתון או מרתון שלם .
-דמיון מודרך הוא כלי עוצמתי , לאו דווקא על מנת להציב לעצמך מטרות ולהגשימן , אלא גם על מנת למצוא את ה"מקום השמח" שלך ולהתעודד גם ביום הכי קשה שלך , תנסו את זה לרגע , נסו לבצע מדיטציה ושבמרכזה תהיה המחשבה "איפה אני חושב שאני יהיה הכי מאושר ומסופק ?" , אצלי לדוגמא זה על ענן , כשהשמש מעליי ומחממת אותי ואוויר קר וקולות של אנשים נשמעים מתחתיי . תתפלאו עד כמה המקום השמח שלכם יספר לכם על האישיות שלכם .
חח וסתם עוד משהו שנזכרתי שקראתי איפשהוא ...
-יש שאומרים שמורים רוחניים גדולים בהודו (דוגמת הדלאי לאמה) יכולים לשלוט בקצב זרימת הדם ובפועל גם בקצב פעימות ליבם מתוך כך שהתרכזו בנשימות במדיטציות כלכך הרבה שנים.
יום טוב![]()
יפה מאוד! קראתי ומאוד נהנתי, אני מתחיל ליישם את המדריכים שלך!
יש לי שאלה.
כשמורדמים על ידי חומר הרדמה(רפואי), באיזה מצב אנחנו נמצאים? שמעתי על הרבה מקרים שבזמן ההרדמה הם חלמו על משהו שקרה אחרי זה!
לי זה לא קרה והורדמתי כבר פעמיים בחיים שלי, אבל אולי אפשר לשלוט גם על זה?
יום טוב![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 15-05-2013 בשעה 19:38.
איכותי ביותר ומי שמטיל ספק בגלים שסוניק מדבר עליהם, אלו הם גלים חשמליים שניתן למדוד עם MRI (אל תתפסו אותי במילה) ואחרים.
רק תוסיף שבאלפא אתה יכול להיות כשאתה שקוע במשהו, כמו למשל בלימודים (חומר מעניין), כשאתה נשאב לספר.
כמו כן, עצימת עיניים מעודדת הווצרות של גלי אלפא (משמע שצריך לישון בבית ספר XD).
ועוד דבר, תוסיף שבמצב דלתא אתה נמצא בחלום.
-
פינת העשרה
ועכשיו סתם שתדעו,
יש סוגים מסויימים של אוטיזם שנגרמים בגלל הפרעות חשמליות: המוח משדר בגלי תטא רוב הזמן ולכן הם מגיבים בצורה שונה, איטית ומוזרה.
נערך לאחרונה על ידי HotMinded; 05-03-2011 בשעה 18:37.
The Ability to have an Open Mind is the Way to the Success.
בחיי שהאשכול הזה נראה כמו אשכול "טריפים וחוויות" בפורום "נרקומנים אנונימיים"
יום טוב![]()
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 15-05-2013 בשעה 19:38.