שלום
עזרה דחופה.
יש לי בעיה במדפסת . מדפיסה עם פסים אדומים בתמונות. מה עושים?
מרים רום
שלום
עזרה דחופה.
יש לי בעיה במדפסת . מדפיסה עם פסים אדומים בתמונות. מה עושים?
מרים רום
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
נסי למחוק את הדריבר ולהתקין מחדש.. אם לא יעזור תאלצי להזמין טכנאי של HP.. אם המדפס כבר לא באחריות (מה שסביר אם אני זוכר זה דגם ישן) לתקן יעלה לך יותר ממדפסת חדשה.
(התשובה כזאת החלטית, כיוון שזה קרה לי גם פעם חיפשתי פיתרונות ים זמן.. ישבתי לתמיכה של HP על הראש.. בסוף אלו המסקנות שהגעתי אליהם
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
זה יכול להיות גם בעיה של דיו, אולי הוא נגמר?
את יכולה גם להכנס לתוכנה של HP ויש שם כמה כלים לניקוי ראש מחסנית וכו' , זה יכול לעזור
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
שלום לך ,
כנראה צבע נוגע או נזל טיפה (נדיר) לפסי הגלילה של הדף וזה יותר את הפסים האדומים ..
קצת מוזר תאמת , אני מכיר את הבעיה הזו באופן אישי אבל כשיש פסים שחורים ולא צבעוניים.
הפתרון הוא לנקות את הגלגליות , אבל אם את לא רוצה להרוס או לא בקיע בדברים שלחי את המדפסת למעבדה מורשת לתיקון מדפסות של HP או שתזמיני טכנאי שטח של HP או מפעיל תלוי ממי קנית.
בברכה,
דוד סנדלר.