בקיצור התגייסתי באוקטובר 10 לחיל החימוש עם סעיף של קשיי הסתגלות ברמה של 02 ועשיתי שמה טירונות והתחלתי קורס.
בטירונות ובקורס לא הייתי יכול להסתדר עם האנשים בחיל החימוש כי אתם יודעים איך זה חיל החימוש זה חרא של חיל שלוקחים שמה את האנשים ההכי דפרים שלא יודעים מה זה משמעת ומקללים אחד את השני ורוצים לעוף משם וזאת ממש לא אוורירה שאני רוצה להיות באה במשך 3 שנים.
בקיצור אמרתי לקב''ן שאני לא יכול להיות עם האנשים המגעילים האלה ואני לא רוצה להיות בחיל הזה בגלל האנשים.
הקבן נתן לי פרופיל 45 נפשי ומשם הגעתי להיות פקיד.
בקיצור אני ממש נהנה כרגע בסדיר שלי להיות פקיד אני פקיד ביחידה של קשרי חוץ ויש שמה הרבה מאוד בנות מנומסות ורגעות ואנשים נחמדים עם קבא גבוה וכיף להיות שמה.
עכשיו בגלל שאני עושה יומיות הצתרפתי לתוכנית יובל אילם לכושר קרבי סיפרתי לקב''ן שאני בתוכנית הזאת ושיש לי רצון למצות את עצמי וללכת לקרבי בדיוק כמו שאר החברים שלי בבית הספר.
אני סקרתי כמה אפשרויות על פי מדדים של אנשים רמת קרביות ורמת שירות טיכנולוגי ואני מתלבט בין:
צנחנים,שירות בשייטות (שייטת דבור,סטיל,ילת''ם,סנפיר,צוללות, שייטת 13) ,יחידת הנ''מ המוצנחת, יחידות מובחרות ועוד כל מיני.
ההכי חשוב לי זה לדעת איך האנשים שמה אני לא רוצה להיות מורעל לאיזה יחידה ואז לגלות שהמצב שמה הוא כמו בחיל חימוש שאני משרת עם אנשים דפרים שרבים אחד עם השני וללא שום גיבוש, אני רוצה להרגיש שאני הגעתי למקום טוב עם אנשים טובים (מספיק לי שהם יהיו נורמליים ונחמדים לא גאוני הדור כמו בתלפיות) ולא לאיזה כלא.
ואני גם לא יודע במה לבחור על פי מדדים של רמת קושי הטירונות 03,05,07 וטירונות יחידית או לבחור במשהו שהוא יותר טכנולוגי כמו למשל בדבור?
תודה רבה ומצתער על החפירות

ציטוט ההודעה