שלום לכולם
הלכתי בטעות לכבות את החדר אם האזניות ואז הזה של האוזניות נתקע בפניםואני לא שומע כלום איך אפשר לתקן אם אשמח תשובה מהר
שלום לכולם
הלכתי בטעות לכבות את החדר אם האזניות ואז הזה של האוזניות נתקע בפניםואני לא שומע כלום איך אפשר לתקן אם אשמח תשובה מהר
|
|
אוקי תודה רבבה אשמח לעוד הצעות איך להוציא
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אני לא הבנתי מה קרה
איך זה יכול להתקע בכלל?
דבר ראשון לפני הניסויים שאתה עושה תכבה את המחשב ואם זה קצת תקוע תמשוך את זה חזק אני לא יודע מה להגיד לך![]()
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
פשוט הקבל נקרע וזה נתקע בפנים ואני לא שומע כלוםו חיביתי את המחשב הקטע זה לא יוצא אני חושב אני צריך לפרק את זה
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
ממליץ לתת את זה לטכנאי טוב, ובכל אופן לא לנסות לטפל כשהמחשב בחשמל.
ניסים, יש לך רעיון יותר טוב?
מ א ו ש ר
אה עכשיו הבנתי אין לך אחיזה למשוך את זה?
תנסה עם שפיץ פלייר שמהחשב כבוי...
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
מ א ו ש ר
פעם זה קרה לי בכלי נגינה - והצריך פרוק יסודי.
אם אתה לא מצליח בקלות עם הפלייר שפיץ המדובר, עזוב, תן לטכנאי.
עדכן אותנו בהתקדמויות!
מ א ו ש ר
לא ידידי משום שלא הבנתי אותו בהתחלה. בכל אופן כמו שחגי אמר לפני כל הניסויים עם פלייר חשוב לכבות את המחשב קצר פשוט יכול לדפוק את המגבר גם קצר בחוטים וחבל.
וכן מפה קשה לעזור עדיף לתת למישהו שמבין לעשות. רק לא הבנתי בדיוק גם אם נקרע החוט עדיין יש את הבננה כנראה שזה התעקם בפנים בגלל זה לא יוצא.
הפעלה נקיה סריקת וירוסים קומבו פיקס MBAM
אשמח אם תקדיש דקה מזמנך לחתום על העצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין
זאת עצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין, בבקשה תשקיעו דקה כדי להיכנס ולראות
מ א ו ש ר
ידידי מרחוק לא ניתן לעזור לך צריך לראות את זה. מה שאני מציע לך זה לגשת למישהו שמבין בזה ושילחים לך את החוטים. עדיף מישהו שמבין בתחום
הפעלה נקיה סריקת וירוסים קומבו פיקס MBAM
אשמח אם תקדיש דקה מזמנך לחתום על העצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין
זאת עצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין, בבקשה תשקיעו דקה כדי להיכנס ולראות