אוקי, אני בדיוק מנסה להפעיל תוכנה אבל היא לא עובדת כי חסר את הקובץ comdlg32.ocx.
בקיצור, הורדתי אותו ושמתי אותו בתקייה system32 ושום דבר לא השתנה..
מה עושים?
תודה![]()
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
נסי לשים אותו ב System הרגיל
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
חשוב לפני ביצוע פעולות מסוג זה תדאגי ששחזור המערכת יהיה פעיל אצלך ושיהיו לך נקודות שחזור
תןרידי את הקובץ הזה תחלצי אותו תשימי ב SYSTEM 32 את הישן תוציאי משם
ותרשמי את הפקודה הזאת בשורת החיפוש
regsvr32 %Systemroot%\System32\comdlg32.ocx
נערך לאחרונה על ידי nissimezra; 26-03-2011 בשעה 18:49.
הפעלה נקיה סריקת וירוסים קומבו פיקס MBAM
אשמח אם תקדיש דקה מזמנך לחתום על העצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין
זאת עצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין, בבקשה תשקיעו דקה כדי להיכנס ולראות
מ א ו ש ר
נסי לשים את הקובץ בתיקיית השורש של התוכנה שאת מנסה להפעיל
נערך לאחרונה על ידי Ori; 26-03-2011 בשעה 22:09.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מ א ו ש ר
דבר ראשון והחשוב ביותר זה להפעיל את שחזור המערכת ממה שאני זוכר יש לך וינדוס 7 תרשמי בשורת החיפוש שחזור מערכת ושם תדאגי ששחזור המערכת יהיה פעיל לאחר מכן תצרי נקודת שחזור. מדריך שחזור מערכת
איזה מערכת הפעלה יש לך בדיוק? זה במקרה 64 בייט?
.
יתכן שהגרסה לא מתאימה למערכת הפעלה שלך יש כאן מדריך של מייקרוסופט איך להתאים
אשמח אם תקדישי דקה מזמנך לחתום על העצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין בחתימה שלי תודה מראש
נערך לאחרונה על ידי nissimezra; 27-03-2011 בשעה 00:19.
הפעלה נקיה סריקת וירוסים קומבו פיקס MBAM
אשמח אם תקדיש דקה מזמנך לחתום על העצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין
זאת עצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין, בבקשה תשקיעו דקה כדי להיכנס ולראות
מ א ו ש ר
איזה תוכנה בדיוק?
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
מ א ו ש ר
זה לא משו נורמלי שחסרים קבצים כאלה..
תביאי דוגמאות לתוכנות אני פשוט חושב שאלה תוכנות שלא מתאימות לווינדוס 7
את יכולה לעשות תיקון קבצי מערכת זה יכול לעזור
התחל>cmd> תכתבי שמה sfc /scannow ותכניסי דיסק של ווינדוס 7
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il