אז ככה אני חדש במייפל ואני ממש צריך עזרה הבנתי שזה עם עולמות מסויימים ויש מלא שחקנים.
אני צריך לדעת באיזה עולם הכי כדאי לשחק ואיזה שחקן לפתוח.
אם יש מדריכים אז סליחה עם לא סמתי ♥
אז ככה אני חדש במייפל ואני ממש צריך עזרה הבנתי שזה עם עולמות מסויימים ויש מלא שחקנים.
אני צריך לדעת באיזה עולם הכי כדאי לשחק ואיזה שחקן לפתוח.
אם יש מדריכים אז סליחה עם לא סמתי ♥
|
|
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=683197
זה מדריך שלי,לא צריך לקרוא את כולו.
תרפרף ויש שם איזה 10 תגובות ומלא דברים.
בקיצור,שווה לך לבדוק אותו.
יש 5 סוגים של שחקנים:
פיראט(אקדח,אגרופן),קוסם(שרביט,מטה),גנב(סכין,ד יסקיות),לוחם(גרזן,מוט,חנית,חרב),קשת(רובה חצים,קשת)
יש את העבודות הרגילותxplorers
יש את העבודות שהן עד רמה 120:Knights OF Cugnys ,וברמה 120 יש אפשרות לעשות משימות ולהפוך לUltimate Explorer שזה Explorer רק עם סקיל נוסף מהעבודה של הKnights Of Cugnys
יש את עבודות הרסיסטנס:מכונאי(הוא תוקף עם מכונה והוא פיראט),קוסם קרב(משתמש במטה),קשת פראי(משתמש ביגואר וברובה חצים)
יש את עבודות הגיבורים:דואל בליידס(משתמש בסוג של סכין שנקרא Katara וסכין רגילה),אראן(משתמש במוט ויש מערכת קומבואים),איוון(כמו קוסם רגיל אך שהוא תוקף עם דרקון)
אתה יכול לעיין עוד במדריך שלי,בהצלחה
)לא משחק אבל מבין Minecraft|Combat Arms|Maplestory
LEAGUE OF LEGENDS EU NORDIC
LokomotivKid
http://9gag.com/icecreamman?success=1
קישוריית המדריכים של Mslipknot
איזה באסה רשמתי הודעה ממש ארוכה ואז המחשב שלי נזכר להתקע -_-
בכ"מ ברוך הבא למשחק ולקהילת אטרף o.O
ממליץ לך להתחיל לשחק ב broa\khini\windia\arcnia\zenith המלצתי אל העולמות האלה בגלל שהם עולמות אם ישראלים והרוב בעולמות האלה הם אנשים נחמדים (מניסיון שיחקתי בכולם אני אישית משחק ב khini עכשיו)
לא ממליץ לך לשחק בשאר העולמות כי זה או שהם מפוצצים בהאקרים (el nido) או שהם ממש מפוצצים (bera\scania) או שהם ממש ריקים כל שאר העולמות
ממליץ לך לפתוח כל עבודה שאתה רוצה מכיוון שאתה חדש במייפל אל תיתן לכסף להפריע פשוט תבחר דמות שאתה ממש אוהב ונראת לך שהיא מוצאת חן בעיניך ותתחיל לשחק בה תעלה רמות אם הזמן יבוא גם הכסף אם תתחיל לדאוג מעכשיו לכסף אתה תתבאס אם אתה רואה אנשים יותר טובים ממך אל תתבאס אם כבר תבקש מהם כסף ועזרה
אם אתה צריך עזרה נוספת תוסיף אותי לסקייפ(פרטים בחתימה) או תשלח הודעה פרטית
אם אתה תשחק ב khini אז שלח לי הודעה פרטית לפני זה שנדבר במשחק![]()