בעקרון איפה שהמחשב שלי אין כונן של דיסק, והוא לא קולט דיסקים .. אין לי מושג מה הבעיה זה נעלם אומשו .. זה עבד לפני חודש בערך .. לא יודעת מה יש לזה .. עזרה בבקשה (:
בעקרון איפה שהמחשב שלי אין כונן של דיסק, והוא לא קולט דיסקים .. אין לי מושג מה הבעיה זה נעלם אומשו .. זה עבד לפני חודש בערך .. לא יודעת מה יש לזה .. עזרה בבקשה (:
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אתה יודע להיכנס לביוס?
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
תכנס קודם לביוס ותראה אם הוא מזוהה שם אם לא וכנראה שלא תפעל כך
תנתק את המחשב מהחשמל תפתח את המארז של המחשב גש לכונן מאחורה תוציא ותכניס את כל החיבורים שקשורים לכונן זה גם מהלוח אם יש לך ספריי מגעים תשים טיפה אם לא לא משנה תבדוק עכשיו אם הסתדר
הפעלה נקיה סריקת וירוסים קומבו פיקס MBAM
אשמח אם תקדיש דקה מזמנך לחתום על העצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין
זאת עצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין, בבקשה תשקיעו דקה כדי להיכנס ולראות
הפעלה נקיה סריקת וירוסים קומבו פיקס MBAM
אשמח אם תקדיש דקה מזמנך לחתום על העצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין
זאת עצומה נגד התעללות בבעלי חיים בסין, בבקשה תשקיעו דקה כדי להיכנס ולראות
מ א ו ש ר
לפני שאתה פותח את המחשב ומתעסק עם החיבורים שמה תכנס לתהחל>לוח בקרה>ויש שמה זיהוי חמורה חדשה
באשף הזה תפעל לפי הצעדים כל פעם לוחצים הבא וזה יזהה לך את הכונן דיסקים
נערך לאחרונה על ידי therider1; 27-03-2011 בשעה 05:17.
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il