טוב אז שלום לכולם!
יש לי בעיה רצינית !
הכיתה שלי מחולקת לשני קבוצות:קבוצת רוסים וקבוצת מרוקאים(יש שם סוג של גזענות) אז כאילו אני רוסי שלם ורוב השנה הייתי אם הרוסים בכיתה ובשבוע האחרון התחלתי לדבר קצת עם מרוקאים ולהתיידד איתם (לא כמו שאר הילדים) וכמובן שהרוסים שומעים רוק ומטאל(כמוני) ורוב המרוקאים שומעים מזרחית.עכשיו:כל פעם שאני מדבר אם קבוצת המרוקאים הם איתי ואומרים לי בוא אחשלי ומזמינים אותי למקומות לעומת הרוסים שאיתם לא כולם רצו אותי.וכאילו אני אוהב לשמוע גם מזרחית וגם מטאל ורוק ואני לא יודע מה לעשות!
אם אני ישמע מזרחית אז החברים מהקבוצה של הרוסים לא ידברו איתי והם כל הזמן אומרים לי מה אתה מסתובב איתם הם מרוקאים ואני לא אוהב את הגזענות הזאת.עכשיו מהצד השני אם אני ישמע מטאל הם לא יאהבו אותי ולא ידברו איתי אבל להם אין בעיה שאני יהיה עם רוסים!.הקטע הוא שאני די אוהב מזרחית ומטאל ואני לא יודע מה לעשות!אני שומע את שתיהם!אבל אני לא יודע לאיזה קבוצה להתחבר יותר!ברגע שאני ישמע מזרחית והרוסים ידעו מזה הם עושים עלי חרם!בנוסף ההורים שלי לא סובלים מזרחית ואני מפחד לשמוע מזרחית בבית !.ואני די חדש בקבוצה של המרוקאים ואני רוצה לדבר איתם יותר ולהיות איתם(כי רוב הזמן אני בקבוצה של הרוסים)איך אני יכול לעשות את זה?(סורי על הגזענות ואני מקווה שתעזרו לי כי אני באמת לא יודע מה לעשות!)
תודה לעוזרים!![]()

ציטוט ההודעה
) את הצד הטוב במזרחית ולהיות המקשר בין המרוקאים לרוסים ?