7.4.11 - חדשות WWE
- כפי שדווח מוקדם יותר, אירעה קטטה בין מתאבק TNA וסופרסטאר של הWWE לשעבר מאט הארדי ומשתתפים מהתוכנית Tough Enough בבר המלון באטלנטה במהלך השבוע XXVII רסלמניה. אמנם הפרטים של האירוע עוד לא ברורים, רדי סקיי, חברתו של הארדי, דיברה עם השוטרים שהוזעקו למקום ושיתפה איתם מה היא והארדי עשו במלון באטלנטה.
אחד המקורות אמר כי ה-WWE אם הכישרון בסגל הראשי עשה כמה דברים שהם עשו, סיומו יהיה סביר להניח שיהיו נמוכים מספיק על עמוד הטוטם.
- ג'ים רוס פירסם בלוג חדש באתר האינטרנט הרשמי שלו דיון בנושאים בסוף השבוע הרסלמניה. הבהרה הן כדלקמן:
הכרזה נוספת של ה-WWE: "אני לא בטוח מתי אני אחזור למראה אחר אבל אני אאמץ כל הזדמנות לעשות את מה שאני אוהב"
צופה הבכורה של Tough Enough לצד סטיב אוסטין: "אני רואה את הפרקים של Tough Enough, העונה הזאת הרבה יותר משכנעת, כי הראשונה, שבה אני נהנה באופן יסודי."
- שון מייקלס חשף בטוויטר כי המתנה שטריפל H נתן לו בהיכל התהילה היה Colt .45 revolver, החקוק בפנינה ובצבע כסף
- מקורות בWWE מספרים שהיה שינוי של הרגע האחרון לכתוב מחדש את התסריט של RAW ביום שני אחר הצהריים. מוקדם אחר הצהריים, הם הלכו עם הרעיון של טריפל H נגד אנדרטייקר בסאמרסלאם וטייקר נגד ג'ון סינה ברסלמניה 28. כעבור כמה שעות הם עשו רוק נגד סינה, אשר הוא שינוי משמעותי בתוך שעות ספורות.
- יש תחושה כי התוכנית לטווח ארוך היא לבנות את רסלמניה 28 סביב הרוק, גם אם הוא לא יסכים להתאבק. הם חשבו בתחילה בהחלטה של ה-WWE לבחור מיאמי כעיר המארחת. זה אפשרי כי הרוק גם יכנס להיכל התהילה בשנה הבאה.

ציטוט ההודעה