שלום, אני עשיתי מנוי לחדר כושר לאחרונה, ואני רוצה להיעזר בכם על מנת להגיע ליעד שהצבתי לעצמי.
אין לי איך למדוד אחוזי שומן, אבל אני רזה בעיקרון ואין לי כרס אבל יש שכבת שומן בבטן כאילו לא רואים תריבועים לכן אני מאמין שיש צורך גם בהפחתת אחוזי שומן.
אני התחלתי כבר להשקיע אבל אני מתלבט מה לעשות קודם מסה או חיטוב ? אני רוצה להגיע למצב כזה בהשקעה מטורפת תוך 2-3 חודשים (אני לא חושב שזה בלתי אפשרי כי חבר שלי היה סתם שחיף רגיל ותוך חודש בערך בחדר כושר שבמהלכו הוא השקיע ביד קדמית נהייתה לו יד כמעט כמו בתמונות שאני מצרף עכשיו מכלום והבן אדם עצמו שצירפתי תמונות שלו הגיע למצב הזה תוך פחות מחודשיים אינטנסיביים בשביל איזה תפקיד בטלוויזיה- במקרה שלו אני מדבר גם על הריבועים ושרירי חזה. אגב שרירי חזה יש לי אבל כשאני לא עושה שריר הם יותר רפויים ואני רוצה שהם יהיו מוצקים כל הזמן כמו בתמונה).
אין לי הרבה אחוזי שומן להוריד, אבל בשביל שיראו ריבועים אני מאמין שגם אני צריך להוריד אחוזי שומן והשאלה שלי אליכם היא כזאת : בדרך לתוצאה כזאת -
![]()
עדיף להתחיל מחיטוב ואז לפתח מסה או להיפך ? וד"א על איזה תרגילים אתם ממליצים על מנת להגיע לתוצאות כאלה (בכתפיים, ביד, בחזה ובבטן). זה המצב אליו אני שואף בגלל שאני לא אוהב את המנופחים האלה אבל גם סתם רזים עם ריבועים שנראים כמו סומלים זה לא יפה אז לפי לדעתי זה משהו כזה באמצע גם סוג של חטוב וגם עם מסה אבל לא מנופח ומוגזם.
תודה רבה לכל העוזרים
ועוד בקשה לא להתחיל לצאת עליי בקטע של אתה לא מבין וכאלה נכון אני לא מבין בזה כלום, לא מתיימר להבין ומבקש ייעוץ והכוונה. וכן גם פניתי למדריכים בחדר כושר ואני פונה אליכם על מנת לקבל חוות דעת שנייה.
שוב תודה

ציטוט ההודעה