מצרכים:
2 דגי פורל טריים
4 ס"מ שורש ג'ינג'ר חתוך לגפרורים דקים
4 פטריות שיטאקה מושרות וסחוטות
3 בצלים ירוקים חתוכים לגפרורים
2 כפות רוטב סויה
4 כפות יין אורז
מלח
פלפל שחור גרוס
כפית שמן שומשום
פלפל צ'ילי חתוך דק

מצרכים לברוקולי והשעועית:
1 ראש ברוקלי מופרד לפרחים
1 סלסלת אפונה סינית
2 בצלי שאלוט פרוסים
שורש ג'ינג'ר קצוץ דק
2 שיני שום קצוצות דק
2 כפות רוטב סויה
2כפות מירין
מלח
פלפל שחור גרוס

אופן הכנה:
חותכים בצידי כל דג 4 חתכים עמוקים ומניחים אותם על צלחת אובאלית.
מערבבים את הסויה והיין ומטפטפים על הדגים.
חותכים את הפטריות, ומניחים אותן ואת הג'ינג'ר והבצל הירוק על הדגים.
מניחים את הצלחת בכלי אדים ומאדים עשרים דקות.
מפזרים מעל עוד בצל ירוק ועלי כוסברה שלמים.

הכנת הירקות בקומת האדים מתחת:
מערבבים את כל החומרים יחד בקערה ומעבירים לצלחת.
שמים את הצלחת בכלי אידוי ומאדים עשר דקות.