שלום
קראתי על החשיבות של גב ישר וזקוף.
אתם יכולים להביא לי טיפים טיך להצליח להירדם עם גב ישר משום שאני ישן עם גב כפוף וזה מעקם את הגב ועם אני שוכב ישר אני לא נירדם
תודב רבה
שלום
קראתי על החשיבות של גב ישר וזקוף.
אתם יכולים להביא לי טיפים טיך להצליח להירדם עם גב ישר משום שאני ישן עם גב כפוף וזה מעקם את הגב ועם אני שוכב ישר אני לא נירדם
תודב רבה
|
|
אחי אני די בטוח שזה לא המקום לשאול את זה.
שלום, לכל מי שמעוניין עיצוב או בניית אתר ברמה גבוהה בחינם שיפנה אלי. (עבודות קודמות בפרטי)
אז למה בחינם אתה שואל את עצמך? בגלל שאני צריך להגדיל את תיק העבודות שלי למשהו רציני יותר.
מה הפאקינג קשר לפיקאפ? O_______O
תעבירו לפורום "ד"ר גב"
חוצמזה, אתה לא משנה את הרגלי היציבות שלך בזמן השינה -_-
אתה מקפיד על יציבה נכונה במהלך היום ואט אט הגוףת מתרגל לזה ואז אתה גם תישן ככה טבעיות.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
אין פה הרבה אפשרויות, אם אתה רוצה גב ישר וזקוף אתה תצטרך להתרגל לזה.
אם תתחיל ביום יום ללכת זקוף, לישון זקוף, לאכול לשתות לשבת כל דבר שאתה עושה אתה תתרגל לזה אחרי שבוע אולי קצת יותר.
אז נכון, זה לא נוח בימים הראשונים וזה מעצבן, כואב, אבל זה מה שעושים.
אלא אם כן אתה רוצה לקחת מן מתקן כזה שאתה מרכיב על הגב שגורם לו להיות ישר, אבל אני לא מאמין שיתנו לך את זה ובכלל תאמין לי שאתה גם לא רוצה את זה, זה הרבה פחות נוח מאשר לעשות את זה לבד ולהתרגל, לאשנים שממש לא מצליחים ויש להם כאבי גב נוראיים נותנים כאלה דברים, אתה סך הכל בן 16, אתה צעיר.
לשעבר 'Like