אם לא ניסיתם אי פעם להתאמן על טבעות,
אני מאוד ממליץ, בשביל כושר , לא תחרויות
זה מאוד שונה ממשקולות,
הדגש פה הוא על כוח פוקציונאלי , כוח יחסי לעומת אבסולוטי
כי מתאמנים עם משקל הגוף, ולכל אחד יש משקל שונה, ורמת כושר שונה, לעומת המשקל שלו,
בנוסף בטבעות אתה כל הזמן צריך לייצב את עצמך, כי הם יכולים ללכת 360 מעלות, אין רגע אחד של מנוחה
ועוד משהו, הדגש בטבעות הוא פחות על להגדיל את השריר, אלא יותר על להשתמש ביותר ויותר מהפוטנציאל, של השריר הקיים
כשרוב האנשים משתמשים בהרבה פחות מהפוטנציאל של השריר שלהם, זה נעשה על ידי כיווץ הרבה הרבה יותר חזק של השריר,
אתה מלמד את עצמך איך לכווץ את השריר ברמה שלא חשבת שיכלת כשהרמת משקולות,
תסתכלו על המתעמלים בתרגילים שלהם, כמה אדומים הם נהיים מרוב מאמץ, אני לא רואה הרבה אנשים אחרים שמתאמצים באותה מידה יחסית ליכולת שלהם בחדר כושר, צריך המון המון ריכוז
עוד משהו שקורה כשמתאמנים על טבעות,
רוב התרגילים שם, מצריכים כיווץ של כל שרירי הגוף כאחד, הכל מתכווץ ביחד חזק חזק,
וכשקבוצה של שרירים מתכווצים לעומת שריר אחד, אותו השריר מתכווץ הרבה יותר חזק מאשר אם הוא היה מתכווץ לבדו,
אתם תתחילו להפעיל שרירים שלא ידעתם שיש לכם, במיוחד את השרירים הקטנים שמחברים בין השרירים הגדולים
ואתה מאמן אותם בזוויות מאוד מגוונות
עוד משהו מעניין בטבעות, זה גיוון,
אף פעם לא חסר לך לאן להתפתח , אתה תמיד יכול למצוא תרגיל חדש, זווית קשה יותר, טווח גדול יותר, תנוחה חדשה,
תמיד אפשר לשחק עם זה, יש תרגילים דינאמיים כמו התנדנדויות, ויש תרגילים סטאטיים כמו צלבים,
אומנם את מתאמן עם משקל הגוף שלך, אבל תמיד אפשר למצוא תרגיל יותר קשה ולאתגר את עצמך מחדש
יש תרגילים שדורשים ממך להרים פי 2 ויותר ממשקל גופך
למי שצופה זה נראה קל, אבל כשהם מנסים רק לעמוד על זה, הם כבר מבינים כמה זה קשה
מאוד חשוב להיות עם המון המון ריכוז, כמו לייזר באימונים האלה, ותמיד להיות מודע לנשימה שלך, לזוויות, לסביבה
וזה גם כיף בטירוף
אני חושב שאימון על טבעות, יכול מאוד לעזור למי שמתאמן על משקולות גם כאימון משלים,
לתרגילי כוח, בלי הסלטות וכל זה, זה שונה מאשר לעשות את התנועות האלה במקבילים או מתח,
כי אתה כל הזמן אקטיבי, אתה כל הזמן צריך לייצב את עצמך
אחרי שמתרגלים להבדלים האלה, אפשר ליישם את העקרונות האלה גם במשקולות חופשיות,
כדי שזה לא תיהיה רק תנועה מכנית, אלא משהו עם עומק מאחורי זה
זה שונה, אבל הדגש הוא יותר על איכות מאשר כמות

ציטוט ההודעה